Novinky
Hnusny je to fest - interier skutecny eklhaft. Horsi uz je snad jen interier seatu tady joudy skay - to uz je fakt na pobliti, ale to je proste seat, no.
A proc ti sasci rumunsti kopiruji na ty svy pekace svetelny podpis Volva?!
Hnus.
A proc ti sasci rumunsti kopiruji na ty svy pekace svetelny podpis Volva?!
Hnus.
KretencizeK
Dik za velmi kvalitní, inteligentní, kultivovaný a jemně rasistický příspěvek.
Dobře že si udržujete každodenní kondici, psaním na všech svých 37 profilech NaftaWine!
Dobře že si udržujete každodenní kondici, psaním na všech svých 37 profilech NaftaWine!
Podle hesla čím víc pruhů, tím víc adidas.
Soused řekne: To auto vypadá jako volvo. A majitel bude v sedmým nebi.
Ale stále to bude jen podprůměrně bezpečná plechovka pro velmi nenáročné.
Soused řekne: To auto vypadá jako volvo. A majitel bude v sedmým nebi.
Ale stále to bude jen podprůměrně bezpečná plechovka pro velmi nenáročné.
A prozradis nám s čím jezdíš ty?
KretencizeK
pope alias LoseDiesel má v rodině dva Passaty B5 : černý sedan W8 a tmavě modrý combi TDI
SPZ jen do sz
SPZ jen do sz
Koukám že máš ze mně nějakej mindrák 😄
Řekni si zřízenci ústavu pro choromyslné o nějaké pilulky. 😒]
Řekni si zřízenci ústavu pro choromyslné o nějaké pilulky. 😒]
KretencizeK
Trochu mě baví a taky udivuje, nevadí ti tvoje fotka, tvoje příjmení v profilu někoho úplně jiného?! Možná že jsi máš v hlavě šutr jako Gibraltar, nevím…
Jsi si "Zorgu" jistý? Takový propagátor dieselových motorů a jeden vůz v benzínovém 4-litrovém osmiválci? Jako Win tady prezentoval, že jezdí v GLK (asi 320 CDI) a teď nedávno "koupil do firmy" dvě CX5 s naftovým motorem. Vím, že hodně ho štval UBER, takže jsem si myslel, že je taxikář (ptal jsem se ho a neodpověděl). Áda má prý Mitsubishi Outlander s 2,0 TDI a najeto okolo 350 tisíc kilometrů, ale Mitsubishi moc nechválí, spíše to vypadá že nejlepší je v autě motor (od VW). Win v diskuzích naopak Mitsubishi prorokuje neustále úpadek, ale nově teď chválí SsangYong. Měj se fajn.
KretencizeK
Jako na příklad z nedávné diskuse uvedl, že v roce 1998 již vlastnil Saab 9-5. Na minutu má datum narození 10. 11. 1979. Doufám, že váš obrázek o pravdivosti všeho, co tento jedinec tvrdí, odpovídá 0.
To že někteří diskutují kecají o tom čím jezdí je mi jedno, ale překvapilo by mě, pokud by se někdo nepochlubil, že jezdí osmiválcem 😒]
KretencizeK
Nebude se tu chlubit takovým osmiválcem do W, protože pochází od VW a on, jak víte, nemůže vystát koncern. Zdá se však, že pro nej není jiná možnost alternativy, tak musí neuvěřitelně trpět 😁
Všechny ty inovace vypadají velmi pozitivně, jen bych chtěl vidět ty zázračné univerzální celoroční pneu "se skvělou přilnavostí". 😒]
Duster má verzi N1 bez přepážky. Ale je pouze čtyřmístný a nemůže táhnout přívěs.
Špatně se to kontroluje na první pohled, ale pokud člověk narazi na aktivní příslušníky....
Jedná se o znacku
B4
Zákaz vjezdu nákladních automobilů
Značka zakazuje vjezd nákladním automobilům, tahačům přívěsu nebo návěsu a speciálním automobilům. Značka neplatí pro obytné automobily.