Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Dacia představuje omlazený Duster, potěší modernějším designem i technikou

25 komentářů

SKAY
S přepážkou??? N1
Xylo
Někde jsem něco zahlédl o přepážkách, ale nevím k čemu "nově" jsou. Byly zrušeny v roce 2009 a od té doby může podnikatel (plátce/výběrčí DPH) dostat DPH zpět u skoro asi každého auta (myslím). Jinak Duster je u nás na jihu Čech super populární auto, v kterém jezdí hlavně mladší důchodcovské páry. Těm bude užší výběr motorů asi "buřt".
Tycoon
Nyní se to dělá kvůli tomu, že pro auta homologovaná jako N1 platí mírnější limity na tzv. emise oxidu uhličitého.
Duster má verzi N1 bez přepážky. Ale je pouze čtyřmístný a nemůže táhnout přívěs.
Xylo
A jo, díky :yes:
Mikesus
Ale taky pro něj platí zákaz vjezdu nákladním vozidlům třeba do levého pruhu v obcích, na obchvatu, apod.( pokud není definována hmotnost ). To si lidi neuvědomují.
Špatně se to kontroluje na první pohled, ale pokud člověk narazi na aktivní příslušníky....

Jedná se o znacku
B4
Zákaz vjezdu nákladních automobilů
Značka zakazuje vjezd nákladním automobilům, tahačům přívěsu nebo návěsu a speciálním automobilům. Značka neplatí pro obytné automobily.
Tycoon
Ano, to je další omezení, ale správně řečeno, že v naší zemi to prakticky vzato nikdo kontrolovat nebude. Kór ne u Dusteru, kde to zvenčí není nijak poznat. Problém by mohl být v zahraničí.
JiVi73
a pro cestu do Rakouska si musi koupit ekologickou plaketu. Ta je pro N1 povinna a rakusaci vedi, kde to v CZ dokladech k vozidlu hledqt. V Madarsku je zase 2x tak drazsi dalnicni znamka.A opet to madari umi najit.
Mikesus
A rádi to hledají
nope
Hnusny je to fest - interier skutecny eklhaft. Horsi uz je snad jen interier seatu tady joudy skay - to uz je fakt na pobliti, ale to je proste seat, no.

A proc ti sasci rumunsti kopiruji na ty svy pekace svetelny podpis Volva?!
Hnus.
KretencizeK
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
saabik
Podle hesla čím víc pruhů, tím víc adidas.
Soused řekne: To auto vypadá jako volvo. A majitel bude v sedmým nebi.
Ale stále to bude jen podprůměrně bezpečná plechovka pro velmi nenáročné.
caliban
Z jakého úhlu a ve kterém vesmíru to vypadá jako Volvo?
Mikesus
A prozradis nám s čím jezdíš ty?
KretencizeK
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
WinDiesel
Koukám že máš ze mně nějakej mindrák :-)
Řekni si zřízenci ústavu pro choromyslné o nějaké pilulky. :-[]
KretencizeK
Xylo
Jsi si "Zorgu" jistý? Takový propagátor dieselových motorů a jeden vůz v benzínovém 4-litrovém osmiválci? Jako Win tady prezentoval, že jezdí v GLK (asi 320 CDI) a teď nedávno "koupil do firmy" dvě CX5 s naftovým motorem. Vím, že hodně ho štval UBER, takže jsem si myslel, že je taxikář (ptal jsem se ho a neodpověděl). Áda má prý Mitsubishi Outlander s 2,0 TDI a najeto okolo 350 tisíc kilometrů, ale Mitsubishi moc nechválí, spíše to vypadá že nejlepší je v autě motor (od VW). Win v diskuzích naopak Mitsubishi prorokuje neustále úpadek, ale nově teď chválí SsangYong. Měj se fajn.
KretencizeK
Xylo
To že někteří diskutují kecají o tom čím jezdí je mi jedno, ale překvapilo by mě, pokud by se někdo nepochlubil, že jezdí osmiválcem :-[]
KretencizeK
Ozzman
Těžkej splín, že je to jedno z nejprodávanějších SUV své třídy... co ?
3_diamanty
s 1,33tce ideal :yes:
Arese
Všechny ty inovace vypadají velmi pozitivně, jen bych chtěl vidět ty zázračné univerzální celoroční pneu "se skvělou přilnavostí". :-[]
caliban
Celoroční pneu jsou náhodou bezva a to i v zimě, jen nesmí napadnout sníh nebo mrznout :-!
Ozzman
:-[] :yes: