Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

Digitání přístrojovky minulého století: Citroën odhadl budoucnost téměř dokonale

28 komentářů

msifa
Skutečně byl Aston Martin Lagonda Series 2 představen před 225 lety ? 😲

".....Za duchovního otce digitálních přístrojových štítů přitom označují Aston Martin Lagonda Series 2, představený již v roce 1796...."
moan78
Nahodou usmevny preklep, klidek. Predstava astonu v 18. Storoci mna celkom pobavila.
KINGofBINGO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
MariAchi
Mels V6 turbo?
Nebo V6 automat?
xxc
ano, ale ked nejaku chybu opakoval celu cestu, vraj to bolo zle 😄
Mr.Murphy
Arese
😄 Ale alternativně byly k mání i normální ručičkové ukazatele! 😄 :yes:
Vasut1974
To je zavan nostalgie - vzpominam na novou Tempru cirka 91/92 presne s timhle digitalnim stitem kdyz pristala v garazi.... to byla parada. Ted by o to asi jeden neoprel kolo ...
Stejsn
Já měl tempry dvě, s toho jedna měla ty digitálky. Kdyby to nemělo italskou kvalitu (interiér se doslova rozpadal a dokonce rozpouštěl (!!!), bavilo by mě to i dneska. Sedačky byly skvělé a ta palubka byla sci-fi. A to jsem to měl ještě v tédéčku v plné palbě, takže tam byly další displeje a blikátka na tlakoměru turba a na panelu klimatizace! Ostatně, fotku mám tady https😐/img4.auto.cz/…982ac9d5f43c.jpg
MariAchi
Fajne, ja mel Tipo, ale bez digiklimy.
V te dobe ty budiky byly fakt zajimave :yes:
mariov8
Jo, Tipo DGT, v jednom jsem dělal autoškolu. Myslím, že to byl turbodiesel 1,9TD 66kW.
Xylo
Díky moc za fotku. Úplně jsem na display Tempry zapomněl. Měl jsem jí jen pár měsíců někdy v roce 1997. Měl jsem 1,8 i.e. a jelo to jako (splašený) bejk.
Ada je zase tady
vypadají stejně blbě, jako ty dnešní! :no:
nope
Zalez dedku. Na ty tvoje stary chrochtajici pekace neni nikdo zvedavej.
Ada je zase tady
nejsem dědek chlapečku. Už se holíš?
speedfred
🤣🤣🤣🤣🤣👍🏻
traveldrive
Tá sadla.
Arese
😒] 😒] 😒] :yes:
MariAchi
Ty taky nestarnes do krasy 😒] 😁
ferin64
Parní digitál.
MariAchi
Sakra, jsem druhej 😁
Nedivim se, ze jestle dlouho po nich to nikdo nedokazal zavest, dalsi digitaly prisly az za nekolik stoleti 😒]
Ozzman
Než trojkovej Prius.... tohle vypadá moderněji 😁

Ale teď vážně, když se na to podívám, tak Francouzi, hlavně takový Citroen, kde bývali v 80-90 letech? Jeden by dnes nechápal. Ta Activa je koncept z roku 1988, interiér až na ujetý volant bych tipoval na konec milénia, i auto jako takové bylo krásné.

http😐/www.citroenorigins.cz/…ant_activa_1.jpg?…

Ani ostatní francouzské automobilky z těch let nebyly k zahození viz i galerie...ale u Citroenu je to do očí bijící.... co se proboha stalo, že dnes mají v nabídce jen samé prapodivné crossovery?
traveldrive
:yes: Activa 1 mi pšišla o kus lepšia.
Dnešná ponuka Citroenu je fakt podivná.
MariAchi
To je jednoduche - drive vyrabeli to, co sami chteli. Ted vyrabi to, co si mysli ze chteji zakaznici. Na tom kixlo uz vice firem, a jeste kixne.
Arese
Jak v čem. Co se týče motorizací, rozhodně to neplatí! 😒 :yes:
Anonym
Čemu se divíš? Fifleny a trpajzlíci s malýma chtějí velká krabicová SUVčka. Proto jsou normální hezká auta na vymření.
MariAchi
...ten mel sice digitalni palubku, ale pohanen byl asi stadem krecku v kole, ne? 😁
caliban
Ne, třením ocasu.