Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové BMW 4 Gran Coupé vstupuje na český trh. Kolik stojí pár dveří navíc?
25 komentářů
pradeda777
...a ta nová tmavě červená barva je mega...... :yes: I ty mega ledviny se v té barvě dají zkousnout.... :-!
1,5mio zaklad, pomalu 2mio vybavene... "se v tehle barve daji zkousnout" neni to za tyhle penize trochu malo?
Aftermarket přední spoiler - otázka je, jestli chceš něco opravovat po fabrice😊
Vetsina toho pude do firem, leasingy a tak. Tam tahle moznost vicemene pada. Nehlede teda na to, ze si udelat takhle radost a hned do toho muset vrtat nejakym aftermarketem, to je za me pomerne suboptimalni cesta. 😄
Kamaráde....v porovnání s tím jak se zdražuje stavební materiál....je ta cena v cajku.... :-!
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
VDC_
KretencizeK
jam2015
keď maska nekorešponduje so zadkom.
Hlavne tie zadné svetlá sú ako od nejakého dizajnového stážistu z Východu :no:
Hlavne tie zadné svetlá sú ako od nejakého dizajnového stážistu z Východu :no:
Za sebe napisu, ze 3er je vedle te 4er fesak nejvetsi. Jak dokaze auto znicit ten prihlouplej kukuc tomu se az nechce verit, pritom z kazdeho jineho uhlu je 4er GC super.
PS: U premie to mam casto tak ze do designu musim dozrat. Obcas to trva i 2 roky, a nakonec se mi zacne libit neco co mi na zacatku vadilo. Sam jsem zvedav jestli se nekdy s odstupem casu budu takhle divat i na tyhle ledviny.
A ešte štartovacie tlačítko... a iné somariny 😉