Veterán
Přihlásit pro přidání komentáře
nope
Ty, diamante, to, ze na novy Volvo nemas jeste neznamena, ze nejsou krasny - jsou a taky to jde videt na prodejich. Takze se radsi drz ve vodach, kde nejak plavat umis a neser se do Volva.
Radoslav_Chytry
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ocenujem snahu o spoznavanie Bratislavy este ale postuduj😒br />https😐/sk.m.wikipedia.org/…wiki/Bratislava_–_mestská_časť_Petržalka
Radoslav_Chytry
Ty bohužel jak smrad...všude a nikdy o autech. Jen opruzování.
Radoslav_Chytry
Jinak jsou to plky.
Kdybych si měl vybrat, které Volvo bylo mé nejoblíbenější, tak C70 T5 I.gen. Neokoukané, rychlé, dobrý podvozek, pohodlný interier, skvělý motor, trvanlivé, fantastický zvuk - bylo to vlastně první auto se skutečně kvalitním audiem na trhu. Když jsem koukal na komponenty v autě, tak ty samé reproduktory byly v domácích HiFi stereo sestavách od Dynaudia, které s cenovou začínaly na 100k Kč. O C70 jsem bohužel přišel při nehodě. Jako náplast na bolístku jsem si pořídil 850 T-5R manuál, kombi 😄
Jinak k tomu Dynaudiu...ano, pak ty bedny rozeberes a zjistis, ze je tam vyhybka, jak v Magnatech za 10k Kc...asi tak. Urcite bych to tak neglorifikoval.
Samozřejmě dnešní audia jsou zase o kus dál. Ale před 25 lety to byla špička a ani dnes to nehraje vůbec zle.