Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Testujeme nový Nissan Qashqai: Praotec crossoverů je zpátky! Prohlédněte si velkou galerii

23 komentářů

sorpersa
Bože to je preplácané ten predok zase... kde ten dizajn smeruje??? Ja chcem E30 s novou technikou, pleas :D
lamal
to tvrdi majitel ocucaneho fiatu 500x jo ? aha ...
sorpersa
No presne tak. však je Retro nie??? :-) To s tým nemá nič spoločné že E30 sa mi páčilo od malička, proste vo verzii Alpina B6, nikdy som ho nemal a ani nebudem ale pre mňa je to úplne najkrajšie auto... zdôrazňujem pre mňa.... Čo sa týka kaškaja, a môjho X-ka, garantujem Ti že moje auto zaujme dosť ľudí, kdežto NQ skoro nikoho... áno má lepšie predaje... fajn, beriem ale imidž :no:
Ozzman
Mne se tedy libi QQ vic, nez padesata druha variace ma petistovku
lamal
Na co pises pod clankom s Kashkai o E30, nemozes to pisat pod clankami od fiatu, trebars ti ju prinesie ?

Mas fiata ktory dizajn 500vky nafukol do obludy, pre teba je to najstylovejsie, najkvalitnejsie a najlepsie jazdiace auto a kvoli tomu podjebavas pod ostatnymi clankami konkurencie.
Inac si v poriadku vsak ? :D
sorpersa
Tým som chcel povedať aké boli kedysi pekné autá aké sú dnes, ak Ti to nie je jasné, sme na inej vlnovej dl´žke, čo ma nebolí a ani mi to nerobí radosť. Kde som napísal že X-ko je ajstylovejsie, najkvalitnejsie a najlepsie jazdiace auto? A nerozumiem čo tým podjebávam, keď vyjadrím svoj názor, keď Ty nerešpektuješ iný názor treba sa pozrieť do zrkadla a tú poslednú otázku si dať sebe....
lamal
Ja si na rozdiel od teba pamatam co za bludy o tom svojom fiate pises dlhodobo pod diskusiami. Takze ano, pisal si to kadetade, najdi si to sam ked si to nepamatas.
sorpersa
Aké bludy??? Ty vieš čo je blud?
sorpersa
A nezastávaj sa ho, zato že máš Nissan :-)
PS. Tvoje primera je pekné...páči sa miviac ako Kaškaj....aby bolo jasno.
Ozzman
Ja si tak trochu myslim, ze Nissan nema :D
lamal
Mne pridu zbytocne podjebávky pod clankami triednej konkurencie fiatu 500x a tymto sposobom vyzdvihovanie vlastnej garaze. Nissan uz davno nemam a zastavam si ho pokial prinesie nieco dobre, tak ako si zastanem aj fiat, alebo ine znacky.
sorpersa
No a práve som sa dozvedel že X-ko je triedna konkurencia Kaškaja :-))))) To si mi tú garáž vyzdvihol sám... díky :yes:
lamal
Je, alebo bol to crossover, myslim ze tebe to staci preto chodis kydat pod ostatne vyrobky s domnienkou, ze ty mas najstylovejsie vozidlo. To opakujes vsade :D
sorpersa
Neviem čo sa u Teba doma kyda, u mňa nič.... Daj mi link, kde som napísal, že mám najštýlovejšie vozidlo. Že je to imidžovka na rozdiel od kaškaja, to je myslím jasné, keď nie napíš, že nemám pravdu, v pohode a nebuduj si tu na nete sebavedomie expresívnymi výrazmi, alebooooo použi Lexaurin :-):-):-)
lamal
Nebudem ti nic davat, najdi si sam ked si nepamatas svoje bludy. Imidžovka na rozdiel od kaškaja mmm :-! Dobre s tymto to uzavrime, imidžžžúú a imegeu zdar :-)
sorpersa
OK :yes: No Flame :-)
Avantime
Čakáme na hybrid e-Power. :-) Ale nie, len teda nič prevratné neprináša. Najviac ma zaujala cena a bohatá výbava v základe. Mať v tomto segmente auto za 22-tis. € a už s adaptívnym tempomatom, blind spotom, to je celkom fajn. :yes:
hugino
Toto je za mňa momentálne najkrajší Crossover alebo SUV v danej kategórii.Aj ponuka motorov / aj keď mohli tam šupnúť jeden turbodiesel/,prevodoviek a výbav je dobrá cena adekvátna takže myslím si že to auto bude mať znova úspech. :yes:
3_diamanty
Úplná šupa súhlas :yes:
3_diamanty
Krásne auto .... bezkonkurenčný kúsok :yes:
Ozzman
Uz pohřbíváš druhé auto za jeden den ?:D

Nezapomel si, ze válčí proti tvemu oblibenci ASX ?
_dan
Zase to vypadá, že je Nissan s interiérem o generaci pozadu...
Mokrous
Zaplať pánbůh za to v dnešní kret.énský ťaplací době.