Do upoutávky na tištěnou verzi časopisu o ojetinách vecpat fotogalerii s 39 fotkami a 38 těch fotekách je Dacia Duster :no:
To svědčí o nějaké úchylce nebo prostě Dacia tak dobře platí a redaktoři jí musí prostě vecpat všude......
GayBoyChizek
Proc tebe to tak irituje, Wine?!
Tady jsou podplaceny Skodou/potazmo koncernem, SM Dacii - jsi paranoidni a chorobne zavistivy looser.
msifa
2
To byla reakce na mne? 😢
Asi si mne s někým pleteš.....
Já jen, že cpát fotky jednoho konkrétního auta do článku, kde ani není zmíněno, mi nepřijde úplně normální (a je zcela jedno jestli je to Dacia, Škoda, Mercedes, Bentley.....).
iHoven
š ulíne
WinNafta
Diky za kvalitni a vecny prispevek, Cisku!
iHoven
díky Mičko
Uživatel_5340709
3
.......bla, bla strašně chytrej chlap, ..... tak potom nechápu, proč se dává dohromady s největšímy zmetky v ČR ve sféře obchodu s auty. :no:
JeanLucPicard
Mužů se zeptát, jak souvisí Jindřich Topol s tématem?
Uživatel_5340709
2
Možná ses asi nepodíval na to Vaculíkovo video.
TondaSverak
0
Když mi chce poradit "strašně chytrej chlap", tak se rozblikají všechny blinkry, nevím proč 8-s
To svědčí o nějaké úchylce nebo prostě Dacia tak dobře platí a redaktoři jí musí prostě vecpat všude......
Tady jsou podplaceny Skodou/potazmo koncernem, SM Dacii - jsi paranoidni a chorobne zavistivy looser.
Asi si mne s někým pleteš.....
Já jen, že cpát fotky jednoho konkrétního auta do článku, kde ani není zmíněno, mi nepřijde úplně normální (a je zcela jedno jestli je to Dacia, Škoda, Mercedes, Bentley.....).