Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Martin Vaculík představuje Svět motorů Speciál o ojetinách. Které jsou u nás nejžádanější?

10 komentářů

Uživatel_5340709
.......bla, bla strašně chytrej chlap, ..... tak potom nechápu, proč se dává dohromady s největšímy zmetky v ČR ve sféře obchodu s auty. :no:
Uživatel_5340709
Možná ses asi nepodíval na to Vaculíkovo video.
msifa
To byla reakce na mne? 😢
Asi si mne s někým pleteš.....
Já jen, že cpát fotky jednoho konkrétního auta do článku, kde ani není zmíněno, mi nepřijde úplně normální (a je zcela jedno jestli je to Dacia, Škoda, Mercedes, Bentley.....).
msifa
Do upoutávky na tištěnou verzi časopisu o ojetinách vecpat fotogalerii s 39 fotkami a 38 těch fotekách je Dacia Duster :no:

To svědčí o nějaké úchylce nebo prostě Dacia tak dobře platí a redaktoři jí musí prostě vecpat všude......
iHoven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
iHoven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
GayBoyChizek
TondaSverak
Když mi chce poradit "strašně chytrej chlap", tak se rozblikají všechny blinkry, nevím proč 8-s
WinNafta
JeanLucPicard