Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHledáte zachovalou Škodu Favorit? Jeden sběratel prodává hned čtyři najednou
17 komentářů
JFK
1
Jihaad look hipster Krpálek z cestujpaštikou už startuje jeho plesnivý Vito s podvalem a brzy bude na YT vlogísek se skrytou kamerou
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
JFK
1
A tak to není překvapení, že už jste si s podobně vývojově zaostalým Aresem jako věrní Burešovi voliči pořídili tu novinku Mein Kampfaň, kde vám Mára Prchalojc sevíruje pravdu, než to piráti zakážou a zdaní druhé a další auto v rodině
CICZERO
JFK
1
A tak že zkoušíš Islám a penetraci s Abudlem, kterou tu popisuješ jak tě to bolí, aby ses tu pak mohl ospravedlnit proč čteš prchalovu knížku, která ti pomáhá se svědky jehovovými neznamená, že cokoliv z toho dělají ostatní. V těchhle e😜erimentech, které odmítám, se my dva zásadně lišíme. Pochop to konečně a nesuď mě dle tebe 😉
Arese
2
Nikdy jsem ANO nevolil, ty lháři!
Ozzman
2
Ty si to četl ? Já vydržel první polovinu stránky, kdy si tam chudák stěžuje, že si nežije v luxusu.... 😒]
CICZERO
CICZERO
JFK je víc živej než Ciczero, sťatý ještě před naším letopočtem. Tedy v době, kdy tvoje srdcovka TAZ Trnava přecházela z výroby praček na dvanácettrojky
CICZERO
Arese
...většina z nich má ty hnusné plasty na lemech zadních blatníků. Proč asi? 😒 :no:
CICZERO
Já Prvni_1
Kdyz uz ma nekdo naval nostalgie, tak si koupi jedno, ne?
CICZERO