Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePohled do historie: Jaká auta se nejvíce prodávala před 10 lety? Některé hitovky se dnes už neprodávají!
21 komentářů
Mig_35
Podle mého je to nesmysl, tady nikdo víc účtu/nicků nemá. To je přece totálně zvrácené, psát pod několika přezdívkami, přepínat se, přidávat si lajky a jiným je ubírat... Nechce se mi věřit, že by někdo věnoval energii něčemu tak dementnímu... nepohoršuju se nad nějakou formou podvodu, když to má alespoň nějaký hmatatelný výsledek, ale uznání v internetové diskusi? Už jenom účast v ní o člověku ledacos vypovídá😊
No jistě , to je úplná náhoda, že se tu objeví v jeden den pět zkomolených nicku starodiskutérů. Hej ty z autorevue, přidej něco pod nickem Miq_35. A třeba si pokecá s WinNaftou a Hanummasakrou.
Jsem rád, že jsi plně pochopil, jak to myslím 😉
Musíš být přesvědčivější. 😉
Jestli fakt win diesel jede na několika účtech, je to pro me překvapeni. Bavi me ciczerovy příspěvky a slovní hříčky - tipuju ho na metamph nebo ADHD, ale blbej není. Diesel taky není blbej a jestli opravdu píše z více nicků - no asi by měl vyhledat odbornou pomoc.
Nebaví me urážky a provokace Areseho, mám radši, když ze sebe dela chytrej blbyho, než naopak…
Nebaví me urážky a provokace Areseho, mám radši, když ze sebe dela chytrej blbyho, než naopak…
Konzervant
A kouknul jsem na staty a imho mám vítěze. Jsou to Korejci. I když sám jezdím teda fabkou tak se vůbec nedivím. Dávají práci spoustě lidí tady v smkraji, chlapům ženským bulharum i slapkam.. Kdybych neměl vysněné další auto c coupe, tak bych si tu i30 koupil.
A rozhodně si myslím, že by s tím redakce něco dělat měla - diskuze dlouhodobě jsou solí tohoto serveru a poslední dobou to jde opravdu úplně do kopru. A ano, zrušené diskuze na autorevue a přesun těch diskuzních m*gorů jinam na to mají zásadní vliv.
Jednoho, dva takové zdejší komunita odfiltrovat zvládne, deset, dvacet ne.
A na stranu druhou - to s Winem opravdu působí divně. Dohledat IP a proxy zvládne šikovnej středoškolák... Tohle by si pánové z redakce ohlídat mohli, případě se k tomu vyjádřit a podezření potvrdit nebo vyvrátit...
Pokud je Win normální diskutér, jako většina z nás, je to (hlavně) i v jeho zájmu.
Už je fakt nejvyšší čas, dělat mrtvého brouka fakt nepomůže!
Ps. Pokud je Áda fake a není skutečnej, ztratím jednu ze základních životních jistot. 😢