Novinky
Tak Indie je budoucí největší trh s automobily a největší ekonomika světa.
Každopádně Indové budou mít 1,5 mld lidí dřívě než Čína.
Každopádně Indové budou mít 1,5 mld lidí dřívě než Čína.
Opat ale tie naj kusky uz europu obchadzaju oblukom ... a zda sa ze uz to neplati vyslovene len pre azijske znacky.. rovnako cinsky kodiaq gt by v eu bola chutovka.... ale tak co uz.... asi je to aj tym ze sme uz coraz bezvyznamnejsi trh z globalneho pohladu.... europsky automobilovy pupok sveta uz splasol jak kopcek zmrzliny na rozpalenom slnku .... mozeme si gratulovat...
Už je tu zase pár hejtů a mudrlantů, jak že by bylo super to mít v u nás. Je to auto pro Indii. Za férovou cenu dostanou maximum. Jelikož do Indie jezdím tak 2 do roka už nějaký ten pátek, tak ji mám solidně projetou včetně půjčeného auta a nebo dlouhé cesty s taxikářem. Cesty jsou mizérie i ve velkých městech, na větší vzdálenosti se nedá vyhnout cestám á la polňačka. Ten podvozek by u nás neměl šanci obstát - sice odolné, ale nekomfortní a nevhodné k rychlejší jízdě. Měl jsem půjčené všemožné Suzuki a jednu Cretu a i tyhle auta měly podvozky dobrý na pomalou jízdu po špatném povrchu. Na rychlou jízdu nic příjemného. Dost silně pochybuju o nějakém akustickém komfortu. Na to se tam nehraje.
Co ale podle mě silně chybí je diesel. Jak Suzuki, tak třeba Tata (Nexon) jezdí hlavně v dieslu. VW asi nemá motor na naftu pochybné kvality. Jinak si to nedokážu vysvětlit.
Co ale podle mě silně chybí je diesel. Jak Suzuki, tak třeba Tata (Nexon) jezdí hlavně v dieslu. VW asi nemá motor na naftu pochybné kvality. Jinak si to nedokážu vysvětlit.
A připadá ti, že úprava podvozku je tak neřešitelným a drahým problémem? I přesto, že ještě nemůžeš vědět jak Ušák jezdí. 😉
O nastavení podvozku asi nikdo nepochybuje. Koneckonců když se začínaly vyrábět Octavie v Rusku pro ruský trh, tak je taky trochu přizvedli.
Větší problém bych si tipl jako bezpečnost, kde se kvůli tlaku na cenu patrně muselo dost šetřit.
Co dokáže koncernový 1.5 TSI si představit umím a dál už podle fotek hodnotím vzhled a vidím něco, co mi tu v nabídce prostě chybí.
A asi nejsem jediný, protože když tady bylo před čtvrt rokem video úšáku a pod ním anketa, co se čtenářům líbí víc, tak to dopadlo docela přesvědčivě.
Který crossover Škody se vám líbí více?
Kamiq
17,7%
Kushaq
82,3%
https😐/www.auto.cz/…naposledy-138468
Větší problém bych si tipl jako bezpečnost, kde se kvůli tlaku na cenu patrně muselo dost šetřit.
Co dokáže koncernový 1.5 TSI si představit umím a dál už podle fotek hodnotím vzhled a vidím něco, co mi tu v nabídce prostě chybí.
A asi nejsem jediný, protože když tady bylo před čtvrt rokem video úšáku a pod ním anketa, co se čtenářům líbí víc, tak to dopadlo docela přesvědčivě.
Který crossover Škody se vám líbí více?
Kamiq
17,7%
Kushaq
82,3%
https😐/www.auto.cz/…naposledy-138468
Motor na naftu s klackama má, dávala se tam 1,5tdi bez dpf (ne 1,6tdi kvůli obsahu a daním)
Ale koncern ustupuje od dieselů a jejich emisní normy se budou výrazně zpřísňovat, což už se moc nevyplatí, šanci tam má leda verze na plyn.
Ale koncern ustupuje od dieselů a jejich emisní normy se budou výrazně zpřísňovat, což už se moc nevyplatí, šanci tam má leda verze na plyn.
šáde bude mít hlavně čím dál větší problémy v číně, lidi tam přestávaj škodovku kupovat. Chtěj totiž něco lepšího a škoda jako něco lepšího v číně braná není. Takže prodeje slušně letí dolů a ještě poletí 😄
A tedy, ne že by to bylo důležité, ale zajímá mě proč to rychlé odsouzení Kushaqu? Máte něco jen proti tomuto vozu, celkově proti Škoda Auto, či rovnou proti Volkswagen Group?
No a jestli jste opravdu starší ročník a nechápete, tak to je beznadějné.
Jo a celkově nesnáším celý evropský automobilový průmysl pro jeho beznadějnou zaostalost za vyspělým světem.
A já se tak snažil.
Celé mi to značí, že nemáte argumenty a proto vytahujete toto, co je založené pouze na vaší osobní averzi ke značce..
Navíc nemohu souhlasit s tím že by evropský automobilový průmysl byl nějak zaostalý oproti "světu". Celé je to téma na zdlouhavou diskuzi, a nelze to takto jednoduše shrnout. Obecně mohu říci že evropský průmysl jako celek není v ničem horší ani lepší než ten Americký nebo Asijský..
Mimochodem- Vyšší věk není automatickým patentem na rozum a pochopení. Ve vašem případě bych spíše řekl, že vás zaslepuje a brání vám to v nezaujatém názoru.
Brečíš tu a přitom jsi tu začal svou diskusi invektivy a dostáváš tu ode všech samý fuckup... tak teď nebreč horkoni, je jasné jak ti říkali na ZŠ a dost tě to poznamenalo... za ty tvoje antré tady dostáváš vlastní medicínku, tak se hezky uklidni a nestěžuj si a příště začni hezky u sebe :😉
Docela mě mrzí, že zrovna s tak povedeným modelem se u nás vůbec nepočítá.