Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
Teď by napsali, že spotřeba se dá udržet do osmi litrů. A podvozek Mondea, když srovnám Sup3 a poslední evropské Mondeo, tak Sup je strašlivý kostitřas.
Zetti
Asi by se omladine melo pripomenout co to bylo za penize. Byl nesmysl dat takovy penize za popelnici, navic takhle vosklivou a to nejen k tehdejsim prijmum.
V roce 2000 jsem kupoval st. parcelu tesne u Prahy, mela pres 2000 metru a stala necelych 700 tis, kdo je dneska v nemovitostech, vi jak se to vyvijelo dal, ta parcela ma dneska hodnotu nesmyslu, nevim, urcite pres 10 mega. Kdo nebyl debil, nebo mu nepadaly prachy do kapes samy, tak by se na ten krap vybodl, kdyby byl zlacenej.
V roce 2000 jsem kupoval st. parcelu tesne u Prahy, mela pres 2000 metru a stala necelych 700 tis, kdo je dneska v nemovitostech, vi jak se to vyvijelo dal, ta parcela ma dneska hodnotu nesmyslu, nevim, urcite pres 10 mega. Kdo nebyl debil, nebo mu nepadaly prachy do kapes samy, tak by se na ten krap vybodl, kdyby byl zlacenej.
ssaresak
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Na Lochotíně mám část rodiny, kousek od vypadovky na Vary. Nikdy se mi tam moc nelíbilo. A jestli jeste kousek na sever je to ještě horší....
ssaresak
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Škoda, že takové věci už Ford dnes nevyrábí, přitom třeba v USA mělo ještě před dvěma lety Mondeo 2.7 V6 ecoboost s 325koníky... to by byl důstojný nástupce.
Pokud vím, Ford v USA chce zaříznout většinu osobních aut (tj. ne SUV a ne Trucky) z důvodu, že na nich jsou malé marže. Podobně argumentoval a konal Marchionne u FCA (viz Chrysler 200).
to mne pobavilo :yes: