Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeModernizovaná Dacia Duster odhaluje ceny. Základ se pořád vejde do 300.000 Kč
25 komentářů
Avantime
Všetko fajn, ale podľa mňa je dosť škoda, že tú dvojspojku neponúkajú aj s litrovým TCe, resp. nemusí byť dvojspojka, v Sandere majú s tým motorom aj podarené CVT. Sprevodovanie manuálu je totiž vec, čo mi na Dusteri najviac vadí pri prevažne mestskom jazdení..
Obecně jsou ty kombinace dost ořezané... 1.3TCe 4x4 jen manuál... TCe 110kW 4x2 jen automat... úplně to nedává smysl, ale prostě dražší homologace si vybírají své oběti u všech značek. Osobně by mi zrovna litr s automatem nechyběl... ale takhle, nejel jsem ani automat ani manuál, tak třeba bych změnil názor.
Je velmi otazne, ako bude nastaveny automat - vraj je ta 1.3 u nissanu priskrtena a automat to skrti este viac, treba pockat na testy, 1.3 s automatom sice pre mnohych znie ako ideal, ale moze sa to spravat uplne inak ako skorsie verzie, lebo emisie...
Kto chce podarene cvt v 4kolke suv ma este moznost ist do ASX... k tomu 2.0 benzin 4valec 110kw.... idealna kombinacia bez zadrhelov ... a razvor aj rozmery aj kufor ma tiez podobne dusteru ... ja sa len obavam aby nastupca dusteru uz neprisiel o 4kolku.... clovek o nom cita kdejake jobovky... ale snad to nebude pravda a duster aj do buducna zostane dusterom a teda vyhodnou 4kolkovou volbou pre beznych ludi....
Když se podívám na parametry, tak zas tak povedené není. Ne že by CVT v Sanderu bylo lepší. Ale s tím se asi musí u levnějších aut počítat.
Mike.M
Hmm to neni take lidove auti. Ja mam treba SCross 4x4 v automatu 1.4 102kZ a dal jsem za to jako novku 550tis. A kdyz jsem jezdil v Dusteru a porovnam to se Scrossem, je to nebe a dudy. Samo ze Suzuki neni top, ale spracovani a jizda je lepsi. Navic automat
ReMe
Na můj vkus dost sebevědomá cena.
První použitelná výbava až comfort...a pokud se podíváme do ceníku třeba 2008 nebo nové C4, tak nemám moc důvodů si koupit Dacii.
Pokud nepohnou s cenou dolů...tak dopadnou jako Renault...prodeje budou padat a padat...teda za předpokladu, že prodávat vůbec chtějí 😒
Pokud ale nebudou chtít prodávat...tak místo rychle zaberou jiní...a zpět se budou vracet těžko.
Zdá se mi, že koncert Renault - Nissan obětoval střední a východní evropu. 😒
První použitelná výbava až comfort...a pokud se podíváme do ceníku třeba 2008 nebo nové C4, tak nemám moc důvodů si koupit Dacii.
Pokud nepohnou s cenou dolů...tak dopadnou jako Renault...prodeje budou padat a padat...teda za předpokladu, že prodávat vůbec chtějí 😒
Pokud ale nebudou chtít prodávat...tak místo rychle zaberou jiní...a zpět se budou vracet těžko.
Zdá se mi, že koncert Renault - Nissan obětoval střední a východní evropu. 😒
2008 Active je s R3 1.2 130k za akčních 475t... tj. o 50t nad Dusterem. Duster je navíc o kousek větší auto a 1.3TCe je asi o kousek lepší motor... podle mě je to cena v pohodě.
Lacne auta boli nedavno do 250t ci 300t. Auto od 370t s klimou resp. ta 1.3 za 420t uz mozno nazvat cenovo vyhodne, cena v pohode, ale lacne to uz velmi nie je.
Dacia sa profilovala ako nove auto za cenu jazdenky, co uz velmi neplati.
Navyse tych 50t je sakra rozdiel pri 250t vs. 300t, ale pri 420t vs. 470 to az taky velky rozdiel nie je. A k 2008 ci Vitare dostanes este nejaku zlavu/predvadzacku alebo vybavu navyse, cize to bude tak 30t rozdielu. Pricom na dacii je vidno setrenie na kazdom kroku, staci sadnut dnu - je to solidne, ale vyslovene lacne riesene auto.
Cize je to opat vsetko subjektivne, najvacsia vyhoda dustera je podla mna 4x4 - ked niekto chce auto do terenu, ktore tam dostane zabrat. Druhou najvacsou vyhodou bola cena, tak ale za 370t ci 420t su uz riadne zaujimave mlade jazdenky.
Dacia sa profilovala ako nove auto za cenu jazdenky, co uz velmi neplati.
Navyse tych 50t je sakra rozdiel pri 250t vs. 300t, ale pri 420t vs. 470 to az taky velky rozdiel nie je. A k 2008 ci Vitare dostanes este nejaku zlavu/predvadzacku alebo vybavu navyse, cize to bude tak 30t rozdielu. Pricom na dacii je vidno setrenie na kazdom kroku, staci sadnut dnu - je to solidne, ale vyslovene lacne riesene auto.
Cize je to opat vsetko subjektivne, najvacsia vyhoda dustera je podla mna 4x4 - ked niekto chce auto do terenu, ktore tam dostane zabrat. Druhou najvacsou vyhodou bola cena, tak ale za 370t ci 420t su uz riadne zaujimave mlade jazdenky.
Základní Duster do 300 je, pokud to chceš brát v absolutních číslech.
Pro mě je výhoda 1.3TCe... i v té 96kW variantě klidně. A navíc o kus víc auta než u té 2008... třeba 480l vs. 400l kufr řádově.
Pro mě je výhoda 1.3TCe... i v té 96kW variantě klidně. A navíc o kus víc auta než u té 2008... třeba 480l vs. 400l kufr řádově.
Ne, Duster není větší auto.
Délka: Duster: 4341, 2008: 4300, C4: 4360
Objem zav. prostoru: Duster: 478 v litrech, ale VDA jen 445, 2008: 434, C4: 380
A teď trochu cen:
Duster Comfort 1,33 96 kw - 422.900, zrychlení 10,6s, spotřeba: 6,2l
2008 Active 1,2 74kw - 435.000, zrychlení 10,9s, spotřeba: 5,4 l - ta 130 koňová verze je o dost rychlejší
C4 Feell 1,2 74 kw - 429.900, zrychlení 11,3s, spotřeba: 5,6 l, příplatek za 130 koní je 30.000, ale opět o dost rychlejší motor.
Na počtu válců nezáleží.
Ano Duster má o trochu větší kufr v litrech na papíře...ale ve skutečnosti...?
Také má o min půl litru větší spotřebu.
Jistě si své kupce najde, ale už to fakt není levné a na prodejích se to jistě projeví.
Zvláště jestli budou omezovat dodávky silnějších motorů 1,33.
Délka: Duster: 4341, 2008: 4300, C4: 4360
Objem zav. prostoru: Duster: 478 v litrech, ale VDA jen 445, 2008: 434, C4: 380
A teď trochu cen:
Duster Comfort 1,33 96 kw - 422.900, zrychlení 10,6s, spotřeba: 6,2l
2008 Active 1,2 74kw - 435.000, zrychlení 10,9s, spotřeba: 5,4 l - ta 130 koňová verze je o dost rychlejší
C4 Feell 1,2 74 kw - 429.900, zrychlení 11,3s, spotřeba: 5,6 l, příplatek za 130 koní je 30.000, ale opět o dost rychlejší motor.
Na počtu válců nezáleží.
Ano Duster má o trochu větší kufr v litrech na papíře...ale ve skutečnosti...?
Také má o min půl litru větší spotřebu.
Jistě si své kupce najde, ale už to fakt není levné a na prodejích se to jistě projeví.
Zvláště jestli budou omezovat dodávky silnějších motorů 1,33.
Neříkalo se, že příjde o 1.33Tce ?
Duster je take specificke auto - mnohi ho kupuju kvoli 4x4, takze v dalsej generacii moze byt problem, ked 4x4 asi nebude. A na tom 1.0 je najvacsie lakadlo LPG, ktore je tiez otazne, ci v dalsej generacii bude, cize mi to vychadza, ze kto chce dustera, mal by kupovat teraz po facelifte, kym sa da...
Tohle je ale zase dost běžná praxe, že dostaneš top motor jen v top výbavě... a v tom Prestige nejsou žádné úplně kraviny... možná ne každý musí chtít 17"
Ale pokud někdo chce vyloženě jen vyšší auto (což já osobně moc nepodporuji, SUVjde mimo můj zájem) tak 1,3 MT 96kW dobrá nabídka. Ale zase když už auto schopné přimřeného terénu, tak 4x4 a také ho pro daný účel využívat.