Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Jak vybrat správný kabel k mobilu do auta? Cena nic neznamená!

9 komentářů

Othello
A taky nevím proč by se to telefonu při každém připojení kabelu měl hustit co největší proud. Aby se co nejrychleji likvidovala baterka ?
xxc
Preco si to telefon nejak nestrazi? Nikomu nevadi? Vcera som mal taky kabel, ktory nestihal dobit telefon. Ale v kabli to nebude, nie je usb ako usb 😄
Ozzman
Některé telefony by to měli umět, myslím, že iphony určitě.
Mikesus
Odpověď je jednoduchá. Je to spotřební materiál a nikdo nechce, aby vám fungoval dlouho. Stačí 2 roky a pak si jdete pro nový, protoze baterka už je za zenitem.
petr petrumr
mapy,cz jsou taky dobrý a sygic je jediná navi co má mapy off-line. Když auto blbne tak někdy stačí vyčistit C konektor.
Othello
no to jsi dobře zaspal dobu :no:
petr petrumr
vím, že nemáš co napsat, pozoruji tě už delší dobu, tvoje diskuze není o ničem konkrétním, mělsi napsat v čem jsem zaspal dobu. Tuším, že jsi chtěl něco konkrítního napsat, ale nápověda není doma. Tak Android auta jaký máš navigace bez připojení dat?
MOJE JMÉNO
Já hlavně považuji dnešní trend osazování USB-C v autě za naprostou hovadinu. Žádný kabel do toho nepasuje a je třeba si ho pořídit. K flashce si zase musíte přikoupit redukci na Áčko a pak se to v malém konektoru vše páčí a klepe. Za mne prostě tento konektor nemá v autě co dělat.
Mikesus
A co třeba koupit moderní Flash disk rovnou na usb-c? USB-A 3.1 ( nebo přesněji USB 3.2 gen2) určitě nějakou dobu tu ještě bude, ale USB-C 3.2 ( resp. USB 3.2 gen2x2) je prostě 2x rychlejší. A ačkoliv 10Gbps je hezká rychlost, 20Gbps je o dost lepší