Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nejprodávanější auto na světě? Toyota Corolla už překonala hranici 50 milionů kusů

22 komentářů

JirkaVejrazka
Corolla ma plug-in? Kde?
Ozzman
Toto se nelibi 10 ti z 10ti Huginů 😁
pradeda777
Ale o to tu přece jde. O jméno... :-!
Martin-75
Corolla má to prvenství pravém. Provoz toho auta je přímo neskutečný. Každých 15 tisíc km měním jen olej a filtry a jinak nic. Nežere ani kapku oleje, spotřeba výborná, spolehlivost více než stoprocentní. Evropské auta už dávno nekupuji.
Šimpanz
Všechno špatně
1. Corolla PHEV nemá, Golf má.
2. Golf má sedan, jenom se nejmenuje Golf, ale Jetta, Bora, Lavida, Sagitar podle toho v které části světa se zrovna prodává.
3. Výrobce nikdy neprohlásil, že nechce kombík a má jej i v poslední generaci.
pradeda777
Férové? Nebo levnější řešení? :-!
traveldrive
U Golfu je to detto - pri výmene generácií sa dodržali niektoré štylistické markanty, inak tiež šlo o celkom iné auto s rovnakým menom. Ani by som sa nebavil o najpredávanejšom aute, len o najpredávanejšom mene auta. V obidvoch prípadoch.
petr petrumr
V anglii a japonsku atd. má volant na druhé straně a obrácený světla a stěrače.Není Turecká Sakarya v Asii?
Mikesus
To by mne taky zajímalo. Bral bych HB
Mikesus
Dej příklad, kde je corolla úplně jiné auto než ve zbytku světa. To by mne zajímalo, rád mrknu.
Mikesus
Díky za srovnání s Golfem. Takže aby byl stejně úspěšný ( a údajně tedy stejně dobrý jako corolla 😒] ), musel by prodat cca 10M v 8 letech. To vychází na nějakých 1.3M za rok. To jsem zvědav, jak se mu bude dařit.
3_diamanty
Za dalsie.. corolla je aj celkovo starsia ako golf.... takze ma roky k dobru na ziskanie zakaznikov...
petr petrumr
Golf už ide do kytek a nahradí ho ID3. Corolla má +, že má plug in a hybrid i motorovou verzi a má sedan na víc. Golf momentálně nemá zákazníky, kteří odešli právě k té corolle z důvodu ovladačů. Sám výrobce přeci prohlásil, že nechtěl už kombík, ale je to pro model nutnost.
JirkaVejrazka
Trochu se bojim, ze si plete Corollu a Prius
Mikesus
Jo? A kde se prodávala?
pogo26
Jsou to většinou staré modely z jinou technikou. Některé se v Evropě ani nikdy neprodávaly. Spíš by mě zajímalo, kde se ještě prodávala stejná Corolla jako v Evropě.
pogo26
A nejsou to náhodou různá auta pod názvem Corolla? Tento žebříček je jen o tom, jaký automobilka dá autu název.
petr petrumr
Vyrábí se, ale u nás ani na slovensku není v prodeji. Tenhle článek není o prodeji u nás. Plug-in corolla se přeci vyráběla dříve jak RAV4 plug-in.
pogo26
A ty si myslíš, že mimo Evropu je ta Corolla stejná? Podívej se, kde se co pod tímto jménem prodává. Jinak třeba u Renaultu jsem taky 10 let měnil jen olej a filtry.
petr petrumr
1. má..golf-ty myslíš tu parodii jak dojde elektrika, tak má spotřebu 9l/100km? s cenou nad mkč?
2.Jestli se to jmenuje jinak, tak asi to není golf
3.lžeš ty i výrobce.
Martin-75
Co je na tom neférové? U každé nové generace corolly je vidět že je o nové auto. Golf je už dvacet let stejný. Nedá se v ničem srovnat, ani kvalitou, ani náklady na provoz.
rtomas
Neférové porovnanie. U Golfa jasne vidieť kontinuálne pokračovanie modelu. Jednotlivé generácie Corolly majú spoločný len názov.