Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeBritští řidiči hodnotili spokojenost se svými vozy: Hyundai první, Škoda pátá a šestá
11 komentářů
Ada je zase tady
a kde jsou rendlíky? :-[]
rendlíky jsou v kredenci ! :O
A nový Megane? Pure EV žádný manuál, žádná ruční brzda, žádná nafta, žádná sranda...
leda koupit a ve žluté vestě před fabrikou zapálit... r.news zdar!
A nový Megane? Pure EV žádný manuál, žádná ruční brzda, žádná nafta, žádná sranda...
leda koupit a ve žluté vestě před fabrikou zapálit... r.news zdar!
Stale sa mi nechce verit ze megane bude len v elektrike... obzvlast ked golfik nekonci ale je nadalej po boku ID.3... to bude v C segmente renault odpisany
Obávám se, že Megane je v C segmentu odepsaný už nyní v době spalováků, doby kdy konkuroval Golfu jsou dávno pryč. Takže nezbývá než učinit nějaký úkrok stranou a pokusit se prorazit s EV s kterými v této třídě všichni začínají.
Rendlíky jsou na horizontu události, mizí z dohledu, pomalu padají do černé díry zapomnění, přitom vidíme ještě nějaké křeče a křepčení v průběhu rituální sebevraždy.
Ved pripravuju novy super luxusny Megane, vrati sa vybava initiale paris a naviazu na Zoe ako najpredavanejsie auto Europy :-) Kedze nebude lacne, vratia sa k ziskovosti.
Renaulty su v strede tabulky, ale cele to hodnotenie je nejake cudne, kedze posledne je Sandero, predposledna je X1 a treti od konca Golf :-) To nie su zle auta, este aj s tym Sanderom za tie peniaze budu ludia velmi spokojni.
Toto hodnotenie je zavisle od ocakavani zakaznikov: rozumej: idem do bmw = mam vysoke ocakavania a vytoci ma aj detail ako napr. Infotaiment. Idem do dacie = ocakavania moc vysoke nemam potesi ma, ze to rano nastartuje. O tomto hodnoteni uz bolo ma zahranicnych serveroch zopar clankov
a ved aj napriek tomu skoncila dacia posledna. to sa mi nezda, alebo aby golf skoncil treti od konca. ved to kupuju ludia, co na to nedaju dopustit :-)
Sdílení komentáře
Těším se a zároveň mám očekávání od dcerky - GENESIS
Nu a škody je mi líto... snad ji ´´zachrání´´ nová fabia... :D
Ale Dacia 2021 MCV bude mít LPG a dojezd 1300km a fabi combi pche, tady někdo zaspal... ? :-)