Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
1
Ty vůbec nevíš, co s tím. Normálně si zalicencuj u Toyoty HSD a rozjeď to. Vždyť tohle nekonečné plácání o rotačním motoru navíc teď ještě okořeněné nesmyslem vodíkem, je už od tebe směšné. Máš tohle zapotřebí se zesměšňovat? Taková solidní značka...
WinDiesel
1
To ty woe hybride nevíš, že Mazda je s Toyotou domluvená aby si vzájemně nelezli do zelí.
milous
Žena má Mazdu 3 já mám Mazdu CX5 Revolution v automatu to je auto to jsou auta ta radost z jízdy !!Až jdou auta s WW do háje !!!!!
(Ne)velikost interiéru CX5 je absurdní, sedadla (spíš sedátka) směšná, prakticky jsem se nevešel za volat. To je fakt radost. Takový Tiguan (když už řešíš VW) má proti tomu takřka královská křesla a místa snad o decimetry více. Chápu, že lidé s postavou průměrného Japonce toto neřeší, ale tady nejsme v Japonsku.
Kecáš wole. Sedadla nejsou největší ale mám metr devadesát a v pohodě se vejdu. A to jak Mazda jezdí a to dokonce i CX-5, o tom si folksbuben může nechat jen zdát.
Pokud máš pozadí, které se do sportovních sedaček Mazdy nevejde, určitě si kup radši Tiguana, Mazda není pro tebe. Je to ostatně malá automobilka, nepotřebuje dělat auta pro všechny.
Ale zas měj pochopení pro nás, co se do sedaček Mazdy vejdeme, řídíme rádi a představa, že bychom si za svoje peníze koupili Tiguana, nám přijde legrační.
Ale zas měj pochopení pro nás, co se do sedaček Mazdy vejdeme, řídíme rádi a představa, že bychom si za svoje peníze koupili Tiguana, nám přijde legrační.
milous
Žena má Mazdu 3 já mám Mazdu CX5 Revolution v automatu to je auto. to jsou auta ta radost z jízdy !!Až jdou auta s WW do háje !!!!!
del42sa
budou tak dlouho přemýšlet co uvést na trh až nakonec neuvedou vůbec nic 😁
Este stale mozu urovit elekrowankel. Rx8 som siel, pacilo sa mi to. Chcel som kupit, este stastie, ze som z toho sna vytriezvel. Mal som to stastie osahat si rx7. To mi majitel dal, iba na 10 minut po letisku, ale bol to zazitok. Tesim sa na novu rwd platformu. Hadam konecne si budem moct kupit mazdu, ak to daju aj do kombi
Žádnej elektrowankel nebude, dali to k ledu. V dnešní době cpát spalovák k baterce je naprostá kravina. To mělo smysl před 10ti let, ne teď. BMW už s tím taky seknul. Stejně to bylo k hounu. :-!
https😐/www.autonews.com/…ge-extender-hold
https😐/www.autonews.com/…ge-extender-hold
KANKUNEN
nebo taky elektrolýzou s účinností 25%. Mazda oprav konečně ten 2,2 diesel.
Jaký máš problém Fine s 2,2 dieselem? Máme ve firmě 4 a problém veškerý žádný. Máme 2x M a 2x CX-5.
Netrpíš náhodou syndromem "Ssangyong krachuje"? 😒] 😒] 😒]
Netrpíš náhodou syndromem "Ssangyong krachuje"? 😒] 😒] 😒]
MY_NAME_IS_GRETA
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Jo jo Kréto, mazda to zachrání spalováním vodíku vyrobeného z ropných plynů drahou elektrolýzou.
Momentálně je jízda na vodík asi 4x dražší než na benzín. A to říká vše.
Momentálně je jízda na vodík asi 4x dražší než na benzín. A to říká vše.
Vodík má uhlíkovou stopu jako prase a efektivitu jako tvůj mozek, čili mizivou. Vodík tlačej jen ropáci aby prodali aspoň ňákou ropu, plyn a uhlí. :-!
kuk
Vlhký sny zoufalejch novinářů o použití wankelu jako agregátu v mazďáckým EV skončili spláchnutý v hajzlu, tak si aspoň našli náhradu v totální pikačovaně a tou je extrémně neefektivní pálení vodíku ve spalováku. To už musí bejt totální zabedněná demence, aby se tím někdo takovou zoufalostí zabejval. Ale co ropáci to zaplatěj protože doufaj že tak aspoň udaj ropu a plyn kterej časem už nikdo nebude chtít. 😁 😁 😁 :-!