Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Profi

Zpět na článek

Obsluhovali jsme věžový jeřáb: Středobod, co kouká do očí orloji

9 komentářů

gil54
.....se objevilo slovo motor a "volant", tak proto asi na serveru o autech, jiný důvod nevidím.
traveldrive
Ja som popravde nenašiel dôvod, kvôli ktorému si za tento komentár dostal palce dolu, pretože máš samozrejme pravdu.
gil54
Dík.
Ty palce neřeším, dostanu je vždycky, ať napíšu cokoliv. Takový folklór zamindrákovaných anonymních zoufalců, kteří ani jinak neumí vyjádřit svůj názor nebo případný nesouhlas. Palcují nick ne obsah.
Othello
Špatně čteš, jasně přece píšou že na Staromák přijel autojeřáb, zapatkoval se a šlo se na věc. To auto tam zřetelně je. 😄
Ale dal jsem ti palce nahoru
gil54
Ok, ale ten autojeřáb, o kterém už pak dál nepadlo ani slovo, sloužil jen pro instalaci jeřábu, o kterém je ten článek.
Othello
To není podstatné, i fotogalerie tady bývají často mimo téma 😄
gil54
Podstatné to není. Podle mě sem prostě takové články nepatří. Zrovna tak jako rozhledny, které by snad šlo brát možná jedině jako tipy na výlet.
Othello
Stejně tak je blbé, když v článku je něco jiného než slibuje nadpis. Například zmíněná obsluha jeřábu tady znamenala popojet pár metrů s prázdnou kočkou, a z celého článku se smrskla do jediné věty. Bohužel je to podobné i v jiných, pro nás významnějších tématech
petr petrumr
mám vazačský i jeřábnický kurz, ale né na věžové jeřáby a nevím když jeřábník nevidí vazače jestli vysílačka to vše převezme.