Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Audi grandsphere je luxusní limuzína budoucnosti. Rozpozná vás podle chůze

Čtyři kruhy přivezou na mnichovskou výstavu IAA koncept luxusní limuzíny Audi grandsphere. Jízda v ní má symbolizovat let první třídou.
Zpět na článek
3. 9. 2021 10:58
3. 9. 2021 12:40
Avatar - Retrowave
3. 9. 2021 10:21
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Rozbalit vlákno
0
Avatar - Emel
3. 9. 2021 10:58
Super
Interiér je teda hodně "koncepční", mít v autě kytku v květináči možná zní cool, ale reálně... no, to asi nemá smysl úplně řešit.
Zvenku je to ale super - jednak samozřejmě "ověřený recept" = velká (a hezká) kola, nízké a široké auto... ale designově je to čistý, hlavně ten čumák... tím by se klidně Audi mohlo inspirovat pro produkci (vzadu ten nárazník úplně nevím, jestli to mají být jakože výfuky...).
Rozbalit vlákno
1
3. 9. 2021 12:40
Re: Super
No a mě to přijde bezpohlavní, ten koncept budoucí A6 mi přišel víc Audi než tohle. Každopádně o světelné roky lepší design než předvádí MB a BMW u svých EV.
3. 9. 2021 12:11
Dejte tomu slušný motor a může jít do světa.
Jelikož je na baterky tak jeho budoucnost je na šrotišti a to ještě dříve než se mu stihne poškrábat lak. :D I když se firmám podaří podvést rozvojové země a získat jejich ložiska lithia prakticky zadarmo díky uplaceným politikům jak se o to skoro povedlo tady u nás tak stejně bude výměna článku nejdražší položka která se nikdy nevyplatí a bude lepší si koupit nové auto a to staré poslat na vrakáč. Jo ekologie... a to ani nemluvím o tom že lehne půlka Evropy popelem až se bude někdo v zástavbě snažit hasit auto hasičákem než přijedou hasiči s kontejnerem tak budou moci hasit celou ulici.:Jejich zásah taky kompletně znehodnotí celé auto takže je tu opět cesta na vrakáč.:D Pak tu máme nucený, rychlý nástup elektromobilů bez úvahou a řešením energetické samostatnosti většiny zemí na světě takže se zvýšená poptávka po elektrické energii promítne do produkce tak, že budou přesluhovat uhelné elektrárny než se postaví alternativy aby se utáhlo tohle překlenovací období. Bude se odsouvat odstavení bloků a jejich údržba, zvýší se množství jaderného odpadu a tak dále. Elon dobře ví proč chce tak moc na Mars.
Rozbalit vlákno
3
4. 9. 2021 11:41
Re: Dejte tomu slušný motor a může jít do světa.
Přeně! :-)
https://www.autoforum.cz/…islosti-na-rope/
6. 9. 2021 07:40
Re: Dejte tomu slušný motor a může jít do světa.
Hloupý věří, chytrý si ověřuje. V tom ubohém a propagandistickém článku se píše, že pouze 10% vozového parku v Norsku tvoří EV auta. Jenže oficiální statistiky říkají že podíl těchto aut je úplně jiný a že registrace nových aut tvoří z 84% pouze elektromobily a plug-in hybridy. Už v roce 2015 byla penetrace EV aut na celku 20,7%. Takže deset procent je stejný nesmysl jako celá tupá propaganda Autoforum.
4. 9. 2021 11:41
Re: Dejte tomu slušný motor a může jít do světa.
Přeně! :-)
https://www.autoforum.cz/…islosti-na-rope/
3. 9. 2021 13:16
Twl, takovy blbosti.
Pozna podle chuze.

To je sice hezky, ale proc maji vsichni majitele aut do 4 metru, kolem 400 tisic, v "novem svete" chodit pesky?
Rozbalit vlákno
0
Avatar - kuk
3. 9. 2021 16:04
Auta budoucnosti už 10 let vyrábí Tesla
Ostatní dělaj jen koncepty, který nikdy nevyroběj a furt produkujou předpotopní plečky. :-!
Rozbalit vlákno
0