Elektromobily
petr petrumr
1
dají tomu jiné jméno aby tam nemuselo být coupé? Co by se stalo, kdyby Staník vzal opalovačku a tu folii sundal? Vím co bude v nadpisech testu......
KANKUNEN
2
Já ti odpovím, auto by bylo bez folie.
Další pomalu dvouapultunovy bezpohlavní impotentní povoz? SUV je módní trend, SUV kupé je hov*adina. Dvou a půl tunové SUV kupé na baterky už asi ani nemá označení, na které by čeština stačila.
Tímhle kníkáním se svý impotence nezbavíš.
No hele... tady s tebou úplně nesouhlasím. Tohle není klasický SUV - podívej se na světlou výšku. Tohle je prostě EV-liftback - baterky v podlaze, díky tomu vyšší kastle a dost místa vevnitř, ale nemá to žádný offroad ambice.
Beru že tu ladnost nízkýho liftbacku ve stylu A7 to stejně nemá... a asi se mi víc líbí klasickej Enyaq... ale tak každému dle jeho gusta. Mně osobně se nejvíc do vkusu trefuje Q8, to je tak akorát kompromis mezi krabicí a autem pro mě (pokud se bavíme o "jiných" SUV).
Beru že tu ladnost nízkýho liftbacku ve stylu A7 to stejně nemá... a asi se mi víc líbí klasickej Enyaq... ale tak každému dle jeho gusta. Mně osobně se nejvíc do vkusu trefuje Q8, to je tak akorát kompromis mezi krabicí a autem pro mě (pokud se bavíme o "jiných" SUV).
Takže to ztratilo jednou výhodu co to mohlo mít. Vyšší světlou výšku. Už zbyly jen nevýhody a to se vyplatí.
Mezi lidmi je víc než dostatek prachatych tupců. Promiňte, kupců. 😄 😄 😄 😄
Hovorí sa, že podľa seba súdim teba...
Takže zase po vzoru hnusné Tesly (kromě S). Ubohý paskvil. Fabia kombi jako jediný zástupce zruší a z nafouknutých kotrmelců bude celá nabídka Škodovek. Čekám až i Superb bude "SUV" PS: Klasický Enyaq se mi docela líbí a spíš mi připomíná MPV
Přesně tak. Na takovéto těžké a drahé hrůzy pro pár zbohatlíků VW peníze má, ale oblíbený malý kombík pro chudší východoevropské rodiny je ekologicky nepřijatelný... To by člověk blil! 😲 😲 😲 :no: A jediný, kdo z toho má radost, je Hyundai. Jeho i30 kombi teď půjde ještě víc na dračku! 😒]
Fňuky fňuk.
To jsi háčku moc poklonu nesložil.
Myslím, že jejich ambice jsou vyšší, než aby i30SW zaujala místo po kombíkové fabce. Teď ještě chvíli pojedou v režimu value / money, ale pak zkusí nasadit trhák.
Dělají to dobře, kurvy šikmovoký 😉
Jinak k volbě modelů - žádnej model není charita. EU dala jasně najevo, kde je budoucnost... a jít proti tomu je riziko, bez ohledu na osobní sympatie.
Myslím, že jejich ambice jsou vyšší, než aby i30SW zaujala místo po kombíkové fabce. Teď ještě chvíli pojedou v režimu value / money, ale pak zkusí nasadit trhák.
Dělají to dobře, kurvy šikmovoký 😉
Jinak k volbě modelů - žádnej model není charita. EU dala jasně najevo, kde je budoucnost... a jít proti tomu je riziko, bez ohledu na osobní sympatie.
A proč si myslíš, že chci "Háčku" skládat nějakou poklonu? 😄 To bylo jen stručné konstatování neradostné budoucnosti Škody Auto na českém trhu. 😲
Plná huba emisí, ale malej nízkej sympatickej kombík má asi větší spotřebu, odpor gum a váhu než dodávka 2 tunová dodávka, kde se vejdou 4 lidi. Pokřivená doba. Dnes se vyrábí pro co největší kšeft, vůbec né pro lidi a aby si vybral každý to svoje
Už nejde ani o kšeft, jde o vyhovění falešné ekologii.
VW si sám vydlážil cestu do pekla. Je to tak velká firma, že kdyby v Bruselu jeho lobisti práskli do stolu s tím, že taky mohou dvě třetiny svých pracovníků propustit, tak ti zelenořiťolezci sklopí uši, protože by se báli o své prebendy. Diess ale dělá pravý opak, on si tu elektrtosebevraždu své firmy ještě pochvaluje a říká "Jen houšť a větší kapky"! 😲 😲 😲 :no:
Asi ví víc než ty.
Třeba ví o ceně baterií a vývoji trhu a ví že ev je budoucnost.
Druhá možnost je, že ty víš víc než vedoucí koncernu vw a máš lepší zdroje i formaci než on.
Co je asi větší pravděpodobnost?
Třeba ví o ceně baterií a vývoji trhu a ví že ev je budoucnost.
Druhá možnost je, že ty víš víc než vedoucí koncernu vw a máš lepší zdroje i formaci než on.
Co je asi větší pravděpodobnost?
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Škoda vsadila na rostoucí marže, které jsou u Enyaqu nejvyšší. A s poklesem cen baterek to bude Zlatý důl.
Žádný zásadní pokles cen baterek v dohledné době nepříjde, pokud jsi to ještě nepochopil! 😄
To říkáš ty, šéf vw říká že se brzo dostane pod 90 dolarů za kWh.
Komu asi budu věřit víc?
Komu asi budu věřit víc?
Arese najde nějaký článek na autoforu nebo novinkách.
Tohle je diskuse, kterou s DonVito vedeme napříč článkama.
Pokud se šéf dostane pod 90$/kWh, tak by slušná baterka s 90kWh měla přijít třeba na
180.000Kč. Tak proč jsou sakra ty EV tak drahý, když kromě baterky na tom nic tak složitýho není?
Pokud se šéf dostane pod 90$/kWh, tak by slušná baterka s 90kWh měla přijít třeba na
180.000Kč. Tak proč jsou sakra ty EV tak drahý, když kromě baterky na tom nic tak složitýho není?
Proč jsou drahý? Zatím malé počy prodaných vozů. Jak se rozjede sériová výroba půjde to nejspíš dolů. Nejspíš proto prohlašují automobilky tak brzké data odstupu od spalováku.
Když nastavuješ cenu nového výrobku, tak se samozřejmě snažíš to nacenit co nejvýše. V Evropě je poměrně dost zemí, které platí část prodejní ceny za koncového zákazníka, takže "proč to nevyužít". Stačí se podívat na koncové ceny v Číně nebo na cenu přestavby Lady Niva na EV - viz https😐/cnn.iprima.cz/…isic-korun-32224 (odkaz je zkrácený, tedy nefunkční).
Zase ale máš konkurenční prostředí, ne? V tom množství výrobců by měla konkurence zajistit, že cena půjde dolů. Nehledě na to, že na každý prodaný EV auto ušetří automobilka nemalej balík za CO2 pokuty (letos myslím 1,66x95x95€ s korekcí na váhu).
Teď přišlo čínský EVSUV... a taky je drahý. Plánovaná levná Dacia - to je chudáček... a levný to pořád není.
Teď přišlo čínský EVSUV... a taky je drahý. Plánovaná levná Dacia - to je chudáček... a levný to pořád není.