Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Elektrický nástupce Isetty Microlino 2.0 se představuje v produkční formě

21 komentářů

Retrowave
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Adminisrator
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
traveldrive
Blbosť, do ideálu má sakra ďaleko. Žiadny majstrovský kúsok, len tupá kópia desiatky rokov starého nápadu. Pohodlie nastupovania neexistuje, bezpečnosť vzhľadom na koncepciu a konštrukciu takisto prakticky nulová. Toto nemá na ceste čo robiť. Bez ohľadu na dnes moderný elektrický pohon, táto hrčka na kolieskach patrí leda tak histórii.
Barry Lyndon
I když je jasné, že ta "udržená" cena bude za základní verzi s nejmenším dojezdem a ještě bez DPH, reálně to taková pecka nebude, ale i tak je to dost dobrá nabídka a mega cool faktor je bonus navrch. Tohle už má parametry pro normální jízdu po městě a ne jako ten chcípáček od Citroenu, co tu byl minule. Trochu mě teda zaráží ten pevný volat, ale holt je to levnější a nasoukat se tam zřejmě nějak dá...
traveldrive
Ty by si do toho vliezol a šiel s tým do súčasnej premávky? Ja nie.
Barry Lyndon
Jo, ve městě určitě, na "městských dálnicích" bych se teda nepouštěl do žádných větších akcích, ale hezky opatrně v pravém pruhu... 😄
gil54
...jj, v pravém ti bude fajn, ve společnosti kamiónů, co mají za volantem jednonohý, vožralý, zfetovaný Uzbekystánce, kteří dva dny nespali a zrovna koukají na film nebo píší SMS. 😄
Barry Lyndon
Když už tak hrotíte tu bezpečost, tak pořád mi přijde o pět levelů bezpečnější sedět tam v tomhle, než se tam třepat na skůtru s obdobnou maximálkou a takové vidím docela často, když je to holka, tak z toho někdy fakt trnu... (jinak rozumná motorka je samozřejmě zase něco jiného).
gil54
Skútr i motorka jsou nebezpečnější než auto samozřejmě také. Jsou ale obratnější a "štíhlejší". Auto má v bezpečnosti jakousi přidanou hodnotu, tohle jí však nemá. Jen na tebe neprší.
Barry Lyndon
Připadá mi, že někteří si tu představují, že je to něco jako Peel P50, ale tohle je velký skoro jako Smart, délka je 2,4 m. A OK, uznávám, že i Smart je víc auto než toto, ale zase to "jen na tebe neprší" podle mě tak úplně neplatí. Samozřejmě záleží na tom, jak si s tím pohráli a z jakých je to materiálů...
gil54
Důležitá je koncepce, celkovou délkou bych asi moc neargumentoval. Kde máš nohy, deformační zóna ? Tady ani sebelepší materiály, jako že zde asi nebudou, nepomohou. Takže jen na tebe neprší.
traveldrive
A ako to chceš deliť? Schválne pôjdeš krížom cez centrum namiesto toho, aby si ho obišiel 5 km po obchvate? Nehľadiac na to, že 50 km/h je aj pre mesto málo (dosť leda tak pre Paríž).
Bál by som sa v tom aj v meste, autobusy, trolejbusy, električky. Tiež hromada dodávok, menších aj väčších nákladiakov. Jeden čelný náraz a nevylezieš z toho. Kdeže, samovrah nie som.
Barry Lyndon
Asi jsi si to spletl s tou ***u od Citroenu s maximálkou 45 km/h. Tohle jede devadesát.
traveldrive
Tú 90 som v texte prehliadol. Ale tých 90 bude len číslo, vieš si túto hrčku pri takej rýchlosti predstaviť? Asi bude letieť 30 cm nad cestou ako ufo a bude tiež podobne ovládateľná. 😉
gil54
Na město dostatečný dojezd, rychlost i cena. Zajímaly by mě výsledky crashtestů NCAP. A to už je asi bude potřebovat.

Stejně to však nechci a to žiju v centru velkého města a mám možnost nabíjet doma. Nechci vypadat jako lgbt, na to už nemám morál.

A jako AMI, když ženská na světlech přede mnou dá omylem místo jedničky zpátečku, tak obě nohy v gypsu, minimálně.
traveldrive
Asi tak. :yes:
Barry Lyndon
Tak si vyber, na jednu stranu ti to symbolizuje lgbt a na druhou stranu by jsi do toho pro strach o nohy nevlezl... To mi nějak nejde dohromady 😉 .
gil54
Strach o nohy je jen další důvod proč ho nechci. Nevím, co ti nesedí. 😄
traveldrive
Prečo by to nešlo dohromady? Obidva dôvody sú na jednej strane plota, nejdú proti sebe. 😉
Barry Lyndon
OK, pak jsem zřejmě neohrožená lesba, protože já by se toho nebál.
traveldrive
To si napísal Ty. 😉 😁