Ekonomika
Jak bych to řekl po francouzsku - "steseeposchraliiifkiněěěě"??
308 za mega, je k tomu i poukaz na pobyt v psychiatrické léčebně Dr. Chocholouška? :-!
308 za mega, je k tomu i poukaz na pobyt v psychiatrické léčebně Dr. Chocholouška? :-!
308 za milion to je opravdu jen pro labužníky značky 😉 už vidím ty fronty před dealerstvím Peugeotu 😁
No, jenže základ máš přibližně v ceně Scaly Active 1.0 81 kW, výbava přitom až překvapivě postačující včetně automatické klimy. To už nevypadá tak zle...
Záleží, jak to auto bude v tom základu vypadat. V základu jsou sice LED, ale už o stupeň výš jsou nějaký jiný... a je to na 16" plecháčích...
jsou znami tim, ze po prvotnim nadsenym vystrelenim ceniku nasleduje probuzeni a akcni cenik s az statisicovymi slevami.
priplatek 300k za hybrid je nesmysl a je danej prozatimni dirou na trhu a malou konkurenci.
do dvou let priplatek za hyubrid u nizsi stredni klesne pod 100tis a od 2025 spalovak bez elektriky uz nekoupis.
priplatek 300k za hybrid je nesmysl a je danej prozatimni dirou na trhu a malou konkurenci.
do dvou let priplatek za hyubrid u nizsi stredni klesne pod 100tis a od 2025 spalovak bez elektriky uz nekoupis.
Strasny xicht... a keby len xicht... logo.. kabina... vsetko... pritom sesterska astra je vizualny kral segmentu... aky to protipol sila... ziak aj tu opat vyskolil ucitela podobne ako pri mokke...
Elektro_Pygus
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vždyť EV je daleko jednodušší než složitý spalovák.
Řekni mně tedy důvod, proč EV bude dražší než spalovák? Ceny baterií do toho ale netahej, ty rychle klesají a navíc dle Toyoty mají být solid state.
Doufám, že tady kromě mínusů uvedete alespoň nějaký rozumný důvod.
Řekni mně tedy důvod, proč EV bude dražší než spalovák? Ceny baterií do toho ale netahej, ty rychle klesají a navíc dle Toyoty mají být solid state.
Doufám, že tady kromě mínusů uvedete alespoň nějaký rozumný důvod.
"Rychle klesají" už spoustu let... a furt nic. VW chce v roce 2025 uvést nástupce eUp! a chlubí se plánovanou cenou 20t€...
v 2010 1kWh $1000, vloni cca $130
nemel nesmysle jako StBak sysle a motyle
nemel nesmysle jako StBak sysle a motyle
Ach jo, to je tak neuvěřitelně omletý argument. Cenu baterií má význam srovnávat od doby, kdy se začaly velkoobjemově vyrábět.
No a výsledek v ceně auta? 2011 se počítalo s cenou Nissanu Leaf 750.000 (byť se myslím začal prodávat až později).
https😐/www.autorevue.cz/…-si-750-000-kc_2
Dnešní akční cena - 779 (Visia 40kWh).
https😐/www-europe.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/cz/brochures/Pricelists/NEW_LEAF_CZ.pdf
Jako nic proti, dnešní Leaf je mnohem lepší, než tehdejší Leaf... místo 24kWh baterie má 40kWh, ten progres tam určitě je. Ale že by dneska byly ty EV nějak dramaticky dostupnější, to úplně nejsou... a to je z jednoho Leafu za půl mega emisních povolenek, což v roce 2011 nebylo.
https😐/www.autorevue.cz/…-si-750-000-kc_2
Dnešní akční cena - 779 (Visia 40kWh).
https😐/www-europe.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/cz/brochures/Pricelists/NEW_LEAF_CZ.pdf
Jako nic proti, dnešní Leaf je mnohem lepší, než tehdejší Leaf... místo 24kWh baterie má 40kWh, ten progres tam určitě je. Ale že by dneska byly ty EV nějak dramaticky dostupnější, to úplně nejsou... a to je z jednoho Leafu za půl mega emisních povolenek, což v roce 2011 nebylo.
porovnej s klasikou
tehdy nejlevnejsi oct 350tis, dnes od 495tis, tedy +41%.
tehdy prumerna hruba mzda 25tis, dnes 38tis, tedy +52%.
i z pohledu prumerneho platu jsou dnes EV znatelne dostupnejsi, a dramaticky pouzitelnejsi.
a hlavne, porad jsme teprve na zacatku
cenu nahoru tahne poptavka
tehdy nejlevnejsi oct 350tis, dnes od 495tis, tedy +41%.
tehdy prumerna hruba mzda 25tis, dnes 38tis, tedy +52%.
i z pohledu prumerneho platu jsou dnes EV znatelne dostupnejsi, a dramaticky pouzitelnejsi.
a hlavne, porad jsme teprve na zacatku
cenu nahoru tahne poptavka
Nicméně třeba i30 s 1.5 pořád za 350 koupíš. Že Škodovka Octavii zdražila má i jiné důvody (zmizel základní motor a tak).
Já to asi nechci srovnávat proti situaci před 10 lety, to byl přece jen EV pravěk. Můj dojem je, že v té ceně 1M+ už to docela jde - Tesla 3 proti nějaké střední třídě, Enyaq proti Kodiaqu třeba... tam to už není taková trága. Ale v té cenové půl mega je to pořád tristní. Na to, jak jsou prý EV jednoduché a baterky levné a automobilkám šetří pokuty za CO2, tak za půl mega je něco, co by se spalovákem byla parodie na auto.
Já to asi nechci srovnávat proti situaci před 10 lety, to byl přece jen EV pravěk. Můj dojem je, že v té ceně 1M+ už to docela jde - Tesla 3 proti nějaké střední třídě, Enyaq proti Kodiaqu třeba... tam to už není taková trága. Ale v té cenové půl mega je to pořád tristní. Na to, jak jsou prý EV jednoduché a baterky levné a automobilkám šetří pokuty za CO2, tak za půl mega je něco, co by se spalovákem byla parodie na auto.
Elektro_Pygus
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Prosímtě musíš to psát jak kolovrátek pořád dokola, když je to evidentní blbost? Baterie bude vždy dražší než kus plastu a zbytek také nelze označit za jednoduchý.
V kterém z tvých alternativních světů jsou EV cenově na úrovni 500k CZK za nižší střední třídu s rozumným dojezdem (400km)?
Přijde mi, že se museli s tou cenou zbláznit ... Jediný o čem bych uvažoval je ta nafta minimálně v Allure - mám právě 308 ještě stávající generace a nemůžu si vynachválit, tak že bych časem vyměnil ... Ale když si vemu že jsem ho kupoval za 250 000 , 4,5 let staré s malým nájezdem a tady za nový skoro 650 000 s nějakým příplatkem ještě :no:
PS: O tom případném crossoveru něco jako Tipo Cross zprávy nejsou?
PS: O tom případném crossoveru něco jako Tipo Cross zprávy nejsou?
proč když je hybrid eko, musí být zároveň nejvýkonější?!
Protoze musi byt konstruovany tak, aby to auto rozumne zvladnul utahnout jak samotny elektromotor (pro jizdy ve meste), tak vicemene sam spalovak (pro jizdu na dalnici). No a kdyz na to slapnes, tak muzou zabrat spolu a maji vic okamziteho vykonu, nez ostatni motorizace. Zavodak to porad nebude 😊
Byly doby, kdy Peugeot byl mojí docela oblíbenou značkou. Hlavně se mi tyhle auta moc líbily po designové stránce, hlavně ty, které navrhl (nebo na designu alespoň spolupracoval) Pininfarina. To už je ale bohužel dávno. Třeba tato nová 308 se mi nelíbí ani trochu, ten design je podle mého zoufale přeplácaný a jaksi křečovitě agresivní. No a pak tu máme doslova zoufalou nabídku motorizací a celou zkázu završuje šílený i-Cocpit... Škoda, tato situace mě opravdu mrzí... 😲 😒
Myslis pazouta porucika Colomba?
To byl myslim cistokrevnej Pininfarina. Me se docela ten designovej smer pazoutu zamlouva.
To byl myslim cistokrevnej Pininfarina. Me se docela ten designovej smer pazoutu zamlouva.
Potkal takový levnější 😁 model Audi e-tron Rs no pražil to na dálnici pěkně "pod" plynem celejch 100km/h a pěknej bourák teda. U EV je nevýhoda že budem muset jezdit do servisu co rok/15tkm
Nabízí se všechno! Benzín, diesel, hybrid... takže ono to nebude tak horký.
Ta (cenová) díra tam samozřejmě je, ale řekl bych, že především z pohledu českých reálií. Více na západ to asi tak patrné nebude.
Každopádně ta nabídka motorů je fajn.
Nic proti 1.2 jako základ i jako dejme tomu standard, ale kdo chce trošku nadstandard?
PureTech 130 je v 2008 naprosto super.
V rodině i ve firmě máme několik 3valcu a rozhodne to nikoho neuráží. A takový 3valcovy yaris GR by ti taky vadil, co?