Videa
Ked mu nejaka modelka, ci fesacik tak sedi, ci sa opiera v rifliach o kapotu. Najlepsie by bolo mat na vackoch vzadu nejake "vybijanie" cvokmi.
Mě to zní jako nějaká hustokrutopřísná gangsta nigga music. Čekal jsem to trochu jiný u pětiválce.
Tak nevím - poslouchal jsem test na sluchátkách, ale ten umělý zvuk motoru z interieru je přímo tragický.
PROČ se musí jeden z nejlépe znějících produkčních motorů a pro Audi přímo ikonický pětiválec (včetně ikonického zvuku - viď původní Audi Quattro) přeřvávat nějakým umělým hnusem???
Kam ten svět spěje... .
PROČ se musí jeden z nejlépe znějících produkčních motorů a pro Audi přímo ikonický pětiválec (včetně ikonického zvuku - viď původní Audi Quattro) přeřvávat nějakým umělým hnusem???
Kam ten svět spěje... .
Testované SUV RS Q3 má ještě techniku minulé generace RS3. To by mohl být důvod zklamání… Nad novým quattrem se všichni totiž rozplývají🙂
EDIT: jo na YT jsem něco už našel
jmenuje se to R-Performance Torque Vectoring
dík za info
Ve “volkswagenovych audi” (tj kdy audi ma platformu volkswagenu se ctyrkolkou tedy A3, Q3) pouzivali haldex stejne jako u VW. A to neni spatny system.
Tato inovovana verze “ala twinster” je skutecne velky krok kupredu oproti Haldexu.
Co jeste nikdo nevi je spolehlivost / servisovani, pokud neco nezvrtali necekal bych problemy, ale musis mit na pameti, ze to davaji zatim jen s 300+koni dvoulitrem a timto petivalcovym 2,5l takze to jsou auta, kde hodne zalezi jak se bude pouzivat.
Pro bezny provoz to bude predimenzovany a necekal bych problemy a na trati to bude dostavat pekne na zadek, coz ale plati pro tato auta obecne (motor, prevodovka atd).
Rozdíl proti GKN Twinster je ten, že GKN vícelamelové spojky ovládá hydraulicky zvýšením/snížením tlaku tlakové kapaliny pomocí čerpadla (stejně jako Haldex). Magma používá ovládání spojek (svírání/rozvírání) elektromotorickými akuátory, což by mělo být daleko rychlejší.
diky za info. Magma je totez co Magmasteyr nebo jak se to jmenuje a tedy rakouskej Graz?
Magna International je kanadská společnost, která má řadu dceřiných společností po celém světě, jedna z dcer je rakouská Magna Steyr, další dcera je německá společnost Magna Powertrain (dříve než ji koupila Magna Int. byla známá jako Getrag).
Jak od motoru, tak z výfuků.