Novinky
Jakožto ex-majitel posledního OPC k tomu řeknu asi to, že pokud by to bylo stejně ultimátně postavené auto jako poslední OPC, tak ať si je to klidně PHEV pokud se bavíme jen o provedení pohonu.
Jenže všichni na 99% víme, že to bude ten 300k PHEV z P3008, který za určitých podmínek umí podat zajímavé zrychlení v přímce, čímž všechna zábava končí. Žádnou super-sportovní péči to nedostane a ničím zajímavé to nebude.
Když byla uvedena poslední Astra OPC, tak těch 280k, mechanický samosvor, 20s na dvoustovku a neoficiální maximálka 270 km/h s podvozkem na míru pro který vývojový tým nocoval na Nordschleife, to bylo tehdy něco. V roce 2021 maximálka 230 km/h a 6.1s na stovku jen na pár pokusů než se vybijí nebo přehřejí baterky, nedej bože s tím chtít zatáčet...to ať si strčí za klobouk.
Jenom mě to utvrzuje v názoru, že ač Opel nikdy nebyl bůhvíjakou značkou, tak se dokázal postavit aspoň za něco a to něco byli třeba OPC modely. S akvizicí PSA nemá Opel vůbec žádný význam, po emoční stránce bych řekl, že asi lepší kdyby zkrachoval a skončil...
btw třeba posledních OPC Insignií potkávám víc než bych čekal :yes: A co podobného potkáte od PSA? :no:
Jenže všichni na 99% víme, že to bude ten 300k PHEV z P3008, který za určitých podmínek umí podat zajímavé zrychlení v přímce, čímž všechna zábava končí. Žádnou super-sportovní péči to nedostane a ničím zajímavé to nebude.
Když byla uvedena poslední Astra OPC, tak těch 280k, mechanický samosvor, 20s na dvoustovku a neoficiální maximálka 270 km/h s podvozkem na míru pro který vývojový tým nocoval na Nordschleife, to bylo tehdy něco. V roce 2021 maximálka 230 km/h a 6.1s na stovku jen na pár pokusů než se vybijí nebo přehřejí baterky, nedej bože s tím chtít zatáčet...to ať si strčí za klobouk.
Jenom mě to utvrzuje v názoru, že ač Opel nikdy nebyl bůhvíjakou značkou, tak se dokázal postavit aspoň za něco a to něco byli třeba OPC modely. S akvizicí PSA nemá Opel vůbec žádný význam, po emoční stránce bych řekl, že asi lepší kdyby zkrachoval a skončil...
btw třeba posledních OPC Insignií potkávám víc než bych čekal :yes: A co podobného potkáte od PSA? :no:
Poslední Insignia je buď OPC packet, nebo GSi.
Myslím reálný poslední OPC model Insignie do 2017 😉 GSi za mě ještě důstojné vzhledem k třídě, v které se na sportování zas tak nehraje....a ani za to nemá PSA náhradu.
Aha 😄
Hele... motoricky určitě 2.8t svoje kouzlo... nicméně Opel při uvedení nové generace utrousil, že nové GSi nadělilo staršímu OPC na Ringu 12s 😄
Hele... motoricky určitě 2.8t svoje kouzlo... nicméně Opel při uvedení nové generace utrousil, že nové GSi nadělilo staršímu OPC na Ringu 12s 😄
To mě nepřekvapuje, je potřeba vnímat kontext doby (2009), Insignie byla dost těžká a ač měla dost úprav tak naladěná byla spíš na dálnici. Astra byla taky těžší než konkurence, ale taky výrazně větší, za mě mnohem zajímavější a ostřejší. I proto píšu, že Insignia GSi je důstojná, ale PSA nemá ani na toto…
K Insignii, pro mne je nová generace velmi zajímavým autem, které když vydrží dostatečně dlouho v nabídce, tak BYCH i bral jako nástupce svého auta, ale četl jsem aktuálně Svět Motorů, kde je rozebrána její spolehlivost a není to vůbec hezké počtení, kritika je na vše možné, od motorů (spíše diesly), přes elektroinstalace a infotainment, až po skvěle jezdící 4x4, které je prý noční můra na servis a moc nevydrží. Jediný doporučený motor je snad 1.6T.
Třeba v TUV si ale vede dobře, tam je na druhém místě ze 129 v 2-3letých.
To je mi fakt záhada, mám ten výtisk SM doma, mohu to nafotit a někam pověsit, dost mne to zarazilo.
Hele jo, docela by mě to zajímalo... nebo mrknu v trafice jestli to ještě nemají.
TUV není úplně žebříček spolehlivosti, to je fakt... ale nějaká korelace tam bývala. A vyhrála i JD customer satisfaction 2019 https😐/europe.jdpower.com/…endability-study ... prostě slýchám spíš pozitivní ohlasy.
TUV není úplně žebříček spolehlivosti, to je fakt... ale nějaká korelace tam bývala. A vyhrála i JD customer satisfaction 2019 https😐/europe.jdpower.com/…endability-study ... prostě slýchám spíš pozitivní ohlasy.
Já bych to nafotil na whatsapp skupinu, ale mam v reklamaci mobil, takže spíš popřemýšlím kam to dát a poslal bych ti do SZ, kdyby si měl tip kde se dají dát obrázky rychle a bez registrace ?
Je to SM 30 či 31 ted nevim přesně.
Je to SM 30 či 31 ted nevim přesně.
Škodovka má v nabídce oboje a taky není pochyb o tom, že čistý benzín je lepší auto... ale pravidlo to být nemusí.
PS: 1.6T pro kompakt není z principu slabej motor, jen by si museli odpustit ladění systému na spotřebu...
Na otázku co by se stalo, kdyby současné F1 ztratily elektrickou výzbroj, zůstal by jenom výkonný spalovací motor a ponechaly se současné technologie (pneu, zavěšení, aerodynamika, brzdy, lehké materiály) odpověděl Newey dost jednoznačně, byla by lehčí, rychlejší a zábavnější. Samozřejmě nezapomněl dodat, že by to ale žádná automobilka nechtěla financovat a tedy ani podporovat taková pravidla u FIA, protože jsou legislativou tlačení do hybridů v masové produkci a nikdo nebude platit reklamu (F1) na něco co nemůže prodávat. No a když něco takového řekne chlápek, který je jednak špička v oboru a navíc v oboru zaměřeném pouze a výhradně na rychlost, tak nevěřím, že mainstreamová automobilka by dokázala opak navíc když je svázaná těmi pravidly (CO2, emise, vlastní ekonomika etc.).
Možná jednou, až bude v kilogramu baterií stejná energie jako v kilogramu benzínu, takový hybrid možný bude. Ale pak zase nebude mít smysl, protože bude daleko lepší čisté EV.
F1 věřím. U toho produkčního auta to může bejt trošku jinak... to tahá spoustu balastu i tak a třeba 50-100kg nehraje u kompaktu takovou roli jako u monopostu (a pak podobnou logikou to PHEV nejlíp sedí do aut typu X5).
Ne, takhle... taky bych si vsadil na čistej spalovák pokud by šlo čistě o čas na okruhu... ale pořád si myslím, že pro uživatele tam nějakej zajímavej kompromis být může... konec konců třeba i v "light" 4x4.