Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Šéf Toyoty varuje před autonomními vozy. Kvůli nehodě vlastního stroje

16 komentářů

Elektro_Pygus
V poslední době působí Toyoda jako poslední hlas zdravého rozumu.
Brmbalik
Toyoda je posledni co ma jeste rozum a koule a neboji se rict jak se veci maji. Zbytek jsou jen analni prisluhovaci s ohnutou pateri... 👍Toyota
Moik
Je zajímavé, že konzervativní názory jsou vždy označovány jako zdravý rozum 😄
Každopádně Toyota je pozadu, Toyoda to ví a proto říká to, co říká. Jasně Tesla se nakonec zasekne na vyřešení posledních 4% problému, ale když vidím, jak spolehlivě jezdí Google Waymo ve známých ulicích nebo míň spolehlivě Tesla ve všech ulicích USA a jak jezdí tyhle vozítka na předem připravené silnici, je jasné, že Toyota není připravená, nemá lidi, strukturu, plány..nic.
Amaterasu
:yes: :yes:
Elektro_Pygus
Jistě, že vy dva jste chytřejší než pan Toyoda. Taky jste to někam dotáhli že ? 😄 😄 😄 On určitě netuší o dotované naftě, určitě nechápe ani učivo ZŠ viz ty včera, předvčera, předtím, před měsícem === před rokem === pořád.
Amaterasu
Dokonce dle všeho i líp řídí = než já 😉

Ale tady prostě kecá = a ví proč = Toyotu mám za přístup rád a momentálně jezdím s 2 autama Toyoty a velmi pravděpodobně obě další budou zase Toyota

Ale zrovna v tomhle Toyota zaostala = to je celý

Prostě s tebou (tady) naprosto nesouhlasím = nejsme chytřejší než pan Toyoda = jen než ty :-!
twistedTSD
A protože chytřejší než pan Toyoda nejsi, tak by ses mohl zase rychle zklidnit.
Amaterasu
No ZKLIDNIT by ses měl = pro začátek aspoň vysvětlit co konkrétně myslíš (jinak než já)
Xylo
Pana Toyodu mám rád jako člověka. Je mi jasné, proč takto reaguje, protože pozice leadera současného automobilového průmyslu pro (už poměrně blízkou) budoucnost nezaručuje přežití firmy, která sice výborně zaskórovala pomocí hybridů, ale teď už (podle veřejných zpráv) není v čele vývoje pro další postupné kroky - tj. probíhající přechod na EV a nastupující autonomní automobily.
Elektro_Pygus
Přechod na EV (a zejména na BEV) je jen chiméra a nesmysl. Autonomní řízení úrovně 5 je otázka vzdálené budoucnosti. Na Mars se mělo už letět před 20 roky, a vůbec, až bude tobě, pionýre, 30 let, probudíš se do úplně jiného světa že? Známe. Pan Toyoda dobře ví, proč nemá smysl se účastnit zvráceného šílenství. On má totiž rozum.
Amaterasu
Nesouhlas že to je zvrácené šílenství = souhlas že to bude za delší dobu
Toyota v tomhle poněkud ZAOSTALA ale asi to až tak nevadí = protože to fakt asi nehoří

No vlastně s tebou docela souhlasím :😉
lyon667
Ad spolehlivé Waymo...
https😐/www.youtube.com/watch?…
Amaterasu
a co teprve když řídí lidi = ty si nikdy neviděl žádnou kompilaci autonehod? 😁

hele nebo https😐/tv.idnes.cz/…1825_idnestv_vcj :-!
Niemand
Teraz je v pohybe asi miliarda aut riadenych clovekom vs mozno stovka prototypov na testovanie autopilota. To ani nehovorim o tom, ze tie prototypy sa testuju v par pokojnych ulickach a nie v Indickom velkomeste.
Amaterasu
Víš že v Indii testují AUTONOMNÍ RIKŠI? FAKT to není vtip! :-!
Moik
No tak většinou spolehlivé.... 😄 myšleno celkem použitelné na úrovni 5 proti Tesle.