Novinky
California_KNIGHT
Hosi, a co takhle jeste halogen, coz? Nejsou full led matrix respektive laser svetla moc moderni? Nesviti to moc? Zlatej starej halogen nebo xenon, coz? 😁 A nechcete jeste analogovy pocitadlo kilometru, treba? Sasci.
Xenon je super silný i po 7 letech-pořád na mě blikají nebo mi pouští mlhovky-kam se hrabe Bávo s laserem
Preju ti hodne uspechu pri pripadny vymene, ale ty si ty svetla koupis z vrakace nebo polskej shit, ze jo...
Za mňa najkrajšie japonské SUV a ešte by som tam zaradil nový Qashqai.Až na ten červený kolískový prepínač vo vnútry dverí na centrálne uzamknutie a absentujúci benzínový turbo motor je to fajn. 😄
Novy kaskaj je paradny.... ale cx5 mi vobec nereze.... navyse ma tenke plechy.... v porovnani s eclipsom bakelit na kolesach... vid japonsky video test.... nic v zlom ale cx5 nema stale ani plugin hybrid... co ma dnes uz v podstate kazdy v jej segmente... zaujat prekvapit uz dnes nema cim... je to uz starnuca kraska v prechode.... svojich obdivovatelov asi este ma ... za mna aspon ze ma este normalne budiky ...akurat to ocenujem ... 8-s
.. analogové budíky v této třídě na přelomu roku 21/22 ??
.. babka CX-5 už je po smrti, resuscitace je zbytečná ..