Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Česko-německý designér vytvořil krásnou aerodynamickou škodovku. Jak se vám líbí?

21 komentářů

Futurista
Tohle je hodně blbej vtip, nebo redakce už neví, jak to tady zaplevelit? Vážně ty kecy o odporu vzduchu atd??? Takovou slátaninu z Dodge by dokázal každej špatnej grafik. No, jen tak dál, a můžete za sebou zhasnout.
Michal220
Charger přesně tak to vypadá :yes:
cjoctavian
Ved preto sa pod ten clanok ani nikto nepodpisal, len tam dali "redakce" 😒]
traveldrive
A nejaký snaživec odušu mínuskuje... Chlapci, máme zlé názory, súčasný dizajn je už niekde inde ako naše myslenie! 😁
Avanti
Nie len že ten "stvoriteľ" tohto Dodge vie o aerodynamike očividne dosť málo, keď si dovolí utrúsiť komentár o "troch setinkách" ale aj ten, kto mu tento blábol uveril a napísal o tom článok.
Mimochodom, má niekto z prítomných po práci vyžehlenú košeľu? Lebo ja určite po celom dni nie.
Petr Turecek
...ze by to vazne mohla byt Skodovka.
pradeda777
....Škodu Mustang.... 😁
lorenzlubos
Uz na prvy pohlad je to jasny, s nicim nezamenitelny a vseobecne znamy, Dodge Charger, len akosi mu niekto sprznil detaily.
traveldrive
choďte už s tými vašimi grafikmi niekam. Nedá sa na to pozerať. Už si konečne uvedomte, že grafik a dizajnér nie je to isté. Majú k sebe sakra ďaleko.
Midlosek
si představuji trochu jinak, má odpověď je "nelíbí".
Opravdu dost nepěkné, bez nápadu a domnívám se, že přehnané sebevědomí v tomhle případě rozhodně není ku prospěchu věci. Když už stojí model za houby, tak alespoň render mohl mít trochu úroveň. Pokud by autorovi bylo 13 let, tak řeknu že má asi dobře nakročeno, ale takhle sorry jako.
Nikoho nechci urazit, je to čistě můj názor, na nikomu ho nevnucuji.
traveldrive
Nikoho to uraziť nemôže, lebo je to pravda.
Mám rovnaký názor a čo sa mňa týka, platí takmer pre všetky tunajšie "dizajnové" kúsky stvorené z fotiek niečoho iného. V ACZ to ale zrejme považujú za vrchol dizajnérskeho umenia, keď to sem stále strkajú.
California_KNIGHT
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
papito 2
Ved je to doslova sucasny Dodge Charger akurat ze ma zmeneny predok.
MOJE JMÉNO
Přesně tohle jsem chtěl napsat po kouknutí na první fotku :yes: :yes: :yes:
Milom
souhlas okamžitě mě napadlo totéž 😢
CountachSV
to je "krásou" asi tak na úrovni, jak ty výtvory typu "Ferrari Enzo na podvozku Pontiacu Fiero", blicí smajlík :no: :no:
JirkaX
Nelíbí. Stačí?
emkejx
fakt vynasiel ten dizajn 😒] 😒] 😒]
peotl
připadá mi to jako mizerná kopie mustangu
Ada je zase tady
Lidé chtějí čtyřkolku s dieselem a manuální převodovkou!
Beefcake
Zalezi akurat od znaku že ktory tam da.