Design
Futurista
14
Tohle je hodně blbej vtip, nebo redakce už neví, jak to tady zaplevelit? Vážně ty kecy o odporu vzduchu atd??? Takovou slátaninu z Dodge by dokázal každej špatnej grafik. No, jen tak dál, a můžete za sebou zhasnout.
Michal220
9
Charger přesně tak to vypadá :yes:
cjoctavian
4
Ved preto sa pod ten clanok ani nikto nepodpisal, len tam dali "redakce" 😒]
traveldrive
3
A nejaký snaživec odušu mínuskuje... Chlapci, máme zlé názory, súčasný dizajn je už niekde inde ako naše myslenie! 😁
Nie len že ten "stvoriteľ" tohto Dodge vie o aerodynamike očividne dosť málo, keď si dovolí utrúsiť komentár o "troch setinkách" ale aj ten, kto mu tento blábol uveril a napísal o tom článok.
Mimochodom, má niekto z prítomných po práci vyžehlenú košeľu? Lebo ja určite po celom dni nie.
Mimochodom, má niekto z prítomných po práci vyžehlenú košeľu? Lebo ja určite po celom dni nie.
Uz na prvy pohlad je to jasny, s nicim nezamenitelny a vseobecne znamy, Dodge Charger, len akosi mu niekto sprznil detaily.
choďte už s tými vašimi grafikmi niekam. Nedá sa na to pozerať. Už si konečne uvedomte, že grafik a dizajnér nie je to isté. Majú k sebe sakra ďaleko.
si představuji trochu jinak, má odpověď je "nelíbí".
Opravdu dost nepěkné, bez nápadu a domnívám se, že přehnané sebevědomí v tomhle případě rozhodně není ku prospěchu věci. Když už stojí model za houby, tak alespoň render mohl mít trochu úroveň. Pokud by autorovi bylo 13 let, tak řeknu že má asi dobře nakročeno, ale takhle sorry jako.
Nikoho nechci urazit, je to čistě můj názor, na nikomu ho nevnucuji.
Opravdu dost nepěkné, bez nápadu a domnívám se, že přehnané sebevědomí v tomhle případě rozhodně není ku prospěchu věci. Když už stojí model za houby, tak alespoň render mohl mít trochu úroveň. Pokud by autorovi bylo 13 let, tak řeknu že má asi dobře nakročeno, ale takhle sorry jako.
Nikoho nechci urazit, je to čistě můj názor, na nikomu ho nevnucuji.
California_KNIGHT
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ved je to doslova sucasny Dodge Charger akurat ze ma zmeneny predok.
to je "krásou" asi tak na úrovni, jak ty výtvory typu "Ferrari Enzo na podvozku Pontiacu Fiero", blicí smajlík :no: :no: