Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Vybrali jsme několik naprosto šílených Nissanů, o kterých se moc neví

Zcela mimo zprofanované Nissany vznikly daleko méně známé modely. Většinou byly divné, zvláštní a výstřední, což nakonec způsobilo jejich vyřazení ze zájmu automobilky i veřejnosti.
Zpět na článek
7. 10. 2021 19:50
7. 10. 2021 23:21
7. 10. 2021 19:50
... jé ...
... ten "nissan tcs" vypadá, jako kdyby vytáhli čerstvě upečenou "lancii thesis" z formy dřív, než by měli ...
Rozbalit vlákno
0
7. 10. 2021 23:13
Naprosto šílené?
"Zcela mimo zprofanované Nissany vznikly daleko méně známé modely. Většinou byly divné, zvláštní a výstřední, což nakonec způsobilo jejich vyřazení ze zájmu automobilky i veřejnosti." - tto ako fakt?
Štúdie a koncepty - spýtal by som sa, na čo koncepty a štúdie slúžia? Nie náhodou na to, aby zistili, či sa myšlienky konštruktérov a dizajnérov uberajú správnym smerom, aby overili správnosť, či odhalili nesprávnosť nového nápadu, zistili názory a nálady potenciálnych zákazníkov? Vyskúšali reakcie verejnosti na nový dizajn technický prvok, či nejakú vychytávku? Samozrejme, že táto tvorba je mimo zaužívaný štandard - skúša nové veci z pohľadu svojej doby. Z pohľadu našej doby vyzerajú hlavne tie neúspešné pokusy zvláštne. Ale odvtedy vzniklo dosť ešte zvláštnejších štúdií, ktoré sa do sériovej produkcie nedostali, a napriek tomu by som ich nenazval "naprosto šílenými".
Páni redaktori by mali viac premýšľať nad tým, čo píšu. Stále to tu je Auto.cz, nie bulvárny Blesk, kde ide len o senzáciu za každú cenu.
Rozbalit vlákno
0
7. 10. 2021 23:21
Pivo
Chybí Nissan Pivo :D
Rozbalit vlákno
0
8. 10. 2021 08:15
Pan Mazal dělá svému jménu čest
Máte v redakci nějakého jazykového editora nebo korektora? Přečetl ten členek po panu Mazalovi vůbec někdo? Vždyť tam jsou věty, kde autor říká něco dost jiného, než co chtěl skutečně říct. Používá naprosto nevhodná slova. Nejde už jen o pravopisné chyby, tady chybí schopnost přesného písemného projevu - a místo toho nastupují kromě nějakých faktů už jen bláboly.
Rozbalit vlákno
1
9. 10. 2021 08:22
Re: Pan Mazal dělá svému jménu čest
Nad tým sa už asi nikto nepozastavuje. Asi málo platia a za tie peniaze lepšieho redaktora nenájdu. :-)