Ekonomika
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeČeský trh v září 2021 podle segmentů: Velké změny kvůli chybějícím čipům
57 komentářů
KANKUNEN
0
Je to určitě nejlepší pracovní dodávka, ale je to moc dodávka. Naopak nekonečnočata od frantíků se hodí více jako dovčaauto než pracovní dodávka.
traveldrive
0
Ty s nimi jazdíš? Tak pridaj trochu viac info, v čom je Ford iný. Ja som ním nejazdil, len s Francúzmi a VW, takže by ma to celkom zaijímalo.
KANKUNEN
0
Ford je dělaný na prostor a těžký náklad. Pažout je dělaný pro lidi od začátku. Rovná podlaha, osobákový posaz za volantem, ale za cenu podelného prostoru. Ford je lepší pro řidiče, Pažout se ale nese po dálnici úplně jinak. Ford má navíc krátký automat z Rangeru.
Tielman
Protože jezdím ve Škodovkách, nelze mne považovat za ukřičeného odpůrce značky... přesto si myslím, že propad Octavie je způsobený tím, že běžný člověk už za ni požadované peníze nedá. Jako ano, do fleetu - proč ne, ale s novým modelem šlo hodně věcí kvalitativně do kytek... je mi to i docela líto.
Suhlas... presne o som pisal vcera... kym O1 a O2 bol este rodinny sen za ferovu cenu tak pocnuc tretou generaciou sa ten sen vytratil a z octavky je dnes uz akurat tak firemna bokovka k passatu... tak ju nastavili aj cenou .... pre sukromnika dnes uz nudna predrazena kara... v cene ktorej su uz paradne suvecka ci crossovery ... ja by som v cene octavky uz urcite nejaky kaskaj ak mam byt uprimny... tu ani nie je o com podla mna... rolu rodinneho sna v skode dnes uz drzi leda scala s fabiou aj to ked uz skonci kombik od fabie tak je dobojovane... este ze nastupili korejci... a aj nove korando vyzera byt paradny rodinny tip za este unosne prachy :yes:
Podíval si se někdy, kolik taková O1 či O2 stála a jaký byl průměrný příjem ? Naopak O3 i O4 na tom nejsou hůře, spíše naopak.
Mohu ti dát příklad, v roce 2006 jsme kupovali VW Jettu, auto sesterské Oktávii i za stejné peníze +/- pár tisíc sem či tam dle výbav proti Oktávce. Stála necelých 600 tisíc s 1.6MPI v trochu lepší výbavě. Průměrná mzda byla tehdy kolem 20 tisíc kč. Dnes je to asi 35-36 tisíc kč a
http😐/www.sauto.cz/…ctavia/149833441
http😐/www.sauto.cz/…octavia/19186420
Fakt nejsou reálně drahé, spíš lidi kupují SUV a nebo nekupují auta vůbec, protože krize...
Mohu ti dát příklad, v roce 2006 jsme kupovali VW Jettu, auto sesterské Oktávii i za stejné peníze +/- pár tisíc sem či tam dle výbav proti Oktávce. Stála necelých 600 tisíc s 1.6MPI v trochu lepší výbavě. Průměrná mzda byla tehdy kolem 20 tisíc kč. Dnes je to asi 35-36 tisíc kč a
http😐/www.sauto.cz/…ctavia/149833441
http😐/www.sauto.cz/…octavia/19186420
Fakt nejsou reálně drahé, spíš lidi kupují SUV a nebo nekupují auta vůbec, protože krize...
Samozřejmě argumentuješ správně a smysluplně... ale krize nekrize, od auta v třetí dekádě 21. století očekávám pohodlné sedačky, ticho v kabině ( tím tichem nemyslím neslyšný motor, ale ticho od podběhů...), jemná otočná či okenní tlačítka, nikoliv strmé nastavení větráku klimatizace, a funkční software ( kolegové si se software nové Octavie opravdu užili mnoho neefektivních hodin zcela zbytečnými návštěvami servisu). Je to stále dobrý vůz, jenže v poměru k ceně by takové detaily měly být dávno vyřešeny.
Tohle vůbec nerozporuje s tím, co píšu, může to být nepodařené auto, nebo né tolik oblíbené, je více a lepší konkurence, ale já reagoval na tu blbost, co napsal Topper, že dříve se Oktávka prodávala více do soukromých rukou, protože byla levnější 😁
No, to jo, to je pravda. Dříve se Octávka prodávala spíše proto, že západní produkce pálila ceny jak Prunéřov uhlí...
Spíše se tu už léta letoucí vedou argumentační spory o tom, kdo Oktávky kupuje.
Vždy to byly hlavně firmy, i dnes jsou, proto tu blbost, že soukromý zákazník bral radši O1 či O2, musím vyvrátit... on to sen byl a ten rodinný sen bude a asi i je O4, jenže pan Topper zapoměl na to, že větišnou až tak z druhé či lépe třetí ruky a tihle kupci se na prodejích nových aut moc neukážou 😁
Soukromníci co tak pamatuji kupovali mnohem více Fabčy, Thálčy, Fjůžny a později Hjundaje.
Vždy to byly hlavně firmy, i dnes jsou, proto tu blbost, že soukromý zákazník bral radši O1 či O2, musím vyvrátit... on to sen byl a ten rodinný sen bude a asi i je O4, jenže pan Topper zapoměl na to, že větišnou až tak z druhé či lépe třetí ruky a tihle kupci se na prodejích nových aut moc neukážou 😁
Soukromníci co tak pamatuji kupovali mnohem více Fabčy, Thálčy, Fjůžny a později Hjundaje.
Na to je jednoduchá odpověď přece... ten, kdo ji chce, nebo byl někým/něčím přesvědčen, že ji chce 😊
No to jo, ale ten kdo ji chce na ní né vždy má 😁 A proto velká část prodejů čla firemě 😊 Já chápu, že na sídlišti v Košicích jich moc asi ještě není, ale po Praze a okolí jich jezdí dost 😁 Takže zase tak neoblíbený model to nebude.
Ludia uz v tejto cene preferuju atraktivnejsie aj akesi imidzovejdie suvecka.... ale tiez by som v tychto cenovych vodach ( 20 a viac litrov ) nebol iny.... a volil by som tu povedzme novy kaskaj miesto akehokolvek liftu ci kombiku
Jenže ty si napsal blbost, že je to předražené, není... to auto má jiné problémy, které potencionální kupce odradí, viz Tielman.
Ale hej... okrem ineho je uz octavia aj predrazena.... a aj golf je uz od nej davno lacnejsi ...
Výše sem ti dal odkaz na 2 Oktávky (benzin i nafta) do 600 tisíc za skladovky, v roce 2006 stála skladová Oktávie 2 (a Jetta = Golf) taky do 600 tisíc a plat byl o více, než třetinu nižší....
Máš vysokou školu, jaktože to nechápeš ? Jak může být oktávie předražená ? Proti čemu ?
Máš vysokou školu, jaktože to nechápeš ? Jak může být oktávie předražená ? Proti čemu ?
2006 OII za 600000 ako píšeš
2010 za 13500 EUR kombik OII tour
2021 za 19500 EUR
Neviem ako to bolo kedysi dávno, ale tak 2009-2019 bola octavia výrazne lacnejšia a tým dostupná aj pre rodiny - teraz je to predražené pre rodiny.
Ad 2006😒br />
Ja si obdobie okolo 2005 pamätám dosť dobre a dovolím si tvrdiť, že keď mal niekto vtedy o 1/3 nižší plat ako teraz uvádzaš, tak pri rozumnom gazdovaní/normálnom fungovaní sa mal vtedy lepšie ako dnes - viď nehnuteľnosti, nájmy, poistky, služby, čiastočne potraviny a paradoxne mohol mať omnoho viac "prebytočných" peňazí na nové auto...
Ono to porovnávanie s minulosťou je vždy veľmi problematické, reálna životná úroveň na západe za posledných 20 rokov klesla, tam je to jasné, u nás je to podľa mňa veľmi individuálne.
2010 za 13500 EUR kombik OII tour
2021 za 19500 EUR
Neviem ako to bolo kedysi dávno, ale tak 2009-2019 bola octavia výrazne lacnejšia a tým dostupná aj pre rodiny - teraz je to predražené pre rodiny.
Ad 2006😒br />
Ja si obdobie okolo 2005 pamätám dosť dobre a dovolím si tvrdiť, že keď mal niekto vtedy o 1/3 nižší plat ako teraz uvádzaš, tak pri rozumnom gazdovaní/normálnom fungovaní sa mal vtedy lepšie ako dnes - viď nehnuteľnosti, nájmy, poistky, služby, čiastočne potraviny a paradoxne mohol mať omnoho viac "prebytočných" peňazí na nové auto...
Ono to porovnávanie s minulosťou je vždy veľmi problematické, reálna životná úroveň na západe za posledných 20 rokov klesla, tam je to jasné, u nás je to podľa mňa veľmi individuálne.
Jenže to jen kopíruje ekonomický vývoj, je to jako ti naši politici, ukazují, jak se vedlo za jejich vlády, ale že na tom nemají podíl, to už neřeknou 😁
Navíc Tourka - ta se vyráběla v Rusku, takže její cena byla jinde, než klasické Oktávky, na to taky bacha.
Navíc Tourka - ta se vyráběla v Rusku, takže její cena byla jinde, než klasické Oktávky, na to taky bacha.
Plne s tebou / asi prvý krát / súhlasím.Tá cena na embéčky vôbec nie je zlá na to aké to je priestranné auto.Ja som tušil že prechádzaš na inú oblúbenú značku a som rád že je v tebe trochu patriota a tak by to malo byť.Môžeš mi prosím ťa poraďiť / ja som už staršia generácia / ako sa do textu dajú dať tie linky.Dík.
No, s těmi linky je to těžší, to bys musel chvíli jezdit autem střední třídy, pak si tě budu více vážit, začnu tě zdravit, protože si konečně budem rovni (zatím máš jen prachobyčejný kompakt - symbol nižší kasty) a poradím ti 😉 😁
A jelikož nejsem takovej hajzl, umaž S v HTTPS 😁
p.s. Škodovku už sedlám sedmým rokem služebně, tak vím, jaká je slast přesednout do Fordu
p.p.s. Koukám, že Hyundai i 30 se prodává víc, než Golf... měl by si přesedlal, aby tě sousedi ještě zdravili, je to totiž lepší auto.
A jelikož nejsem takovej hajzl, umaž S v HTTPS 😁
p.s. Škodovku už sedlám sedmým rokem služebně, tak vím, jaká je slast přesednout do Fordu
p.p.s. Koukám, že Hyundai i 30 se prodává víc, než Golf... měl by si přesedlal, aby tě sousedi ještě zdravili, je to totiž lepší auto.
Když si vzpomenu jak jsem odstavil golfa u salonu ford a poprve osedlal trojkoveho fokala...to byl fest rozdil. Když jsem pak dostal do rukou golfa 7 s traverzou tak mě to da se řict až uraželo tak, že za 6 bych neměnil. S viceprvkem fungovala 7 jasně lepe, ale do fokala pořad hodně daleko. Běžny golf prostě ne. Do škodovky bych dobrovolně, už ani nevlezl, i když par počinu bylo.
Ja som desať rokov jazdil autom strednej triedy /Vectra 2008-2100 a Laguna III 2010-2018/ keď ty si ešte jazdil s Cliom so 47 kw takže máš čo dobiehať.A ten kompakt na to že 90% času v ňom jazdím sám mi max vyhovuje je agilnejší,rýchlejší a aj čo sa týka parkovania je to lepšie.Hyundai sa v ČR predáva dobre lebo s 1.5 atmo podlieza cenu a to je gro predaja takže pre vás to je lepšie auto a potom si to vynahradia na servisoch ale to kupujúci hneď nerieši až keď príde na prvú garančku tak mu padne sánka že aký majú drahý servis / a u nás tie ceny nie sú až tak priaznivé a ako som už písal i 30 je pre toho ktorý nechce alebo nemôže si dovoliť lepšie a drahšie auto.Aj keď si ho kúpi tak stále má pochybnosti či nemal ísť radšej do koncernu.A neviem čo znamená umaž S v HTTPS
Ehm, rád bych tě opravil 😁
V době, když jsem začal jezdit Cliem (43 a ne 47 kw) do práce za cenu třetiny výplaty (protože to bylo jen auto na obouchání pro partnerku + do centra Prahy pro mě), jsem v garáži měl Mondeo MK5 už přes rok 😁, předtím jsem jezdil 7 let s Mondeem MK4 a předtím 3 roky s Lagunou Grandtour (to sem byl ale náctiletej studnet a psal se rok 2007)... Promiň za ten stěr, ale ty to potřebuješ, aby si se probral s tim tvym "lepším autem = lepším člověkem" a absolutní neznalostí ostatních aut, proto si myslíš, že máš nejlepší auto na světě 😁 Děláš tu zesebe akorát vola...
Ty si po dlouhé době první, kdo tu začal dlouhodobě vytahovat, že někdo má a někdo nemá... doteď tu vedle sebe žili bez tehle kecu lidi s Fabii i s Porsche.
Vymaž z odkazu v HTTPS to Sko... jinak nevim jak ti poradit.
V době, když jsem začal jezdit Cliem (43 a ne 47 kw) do práce za cenu třetiny výplaty (protože to bylo jen auto na obouchání pro partnerku + do centra Prahy pro mě), jsem v garáži měl Mondeo MK5 už přes rok 😁, předtím jsem jezdil 7 let s Mondeem MK4 a předtím 3 roky s Lagunou Grandtour (to sem byl ale náctiletej studnet a psal se rok 2007)... Promiň za ten stěr, ale ty to potřebuješ, aby si se probral s tim tvym "lepším autem = lepším člověkem" a absolutní neznalostí ostatních aut, proto si myslíš, že máš nejlepší auto na světě 😁 Děláš tu zesebe akorát vola...
Ty si po dlouhé době první, kdo tu začal dlouhodobě vytahovat, že někdo má a někdo nemá... doteď tu vedle sebe žili bez tehle kecu lidi s Fabii i s Porsche.
Vymaž z odkazu v HTTPS to Sko... jinak nevim jak ti poradit.
Ja v 2010 za golfa 1.2tsi platil 430tkč, ale v roce 2015 mi přišly ty ceny ještě fajnovějši. Na Golfa 7 1,4 TSI 110kw jsem měl nabidku pod 500tkč, focus 1,5 EB mě stal 475tkč a pokud si dobře vzpominam tak leon 1,4 TSI 110kw kolem 430tkč.
Ale jak pišeš tak dnes realně nejsou ty auta tak cenově navyši jak se na prvni pohled zda.
Ale jak pišeš tak dnes realně nejsou ty auta tak cenově navyši jak se na prvni pohled zda.
Ty si Fokuse koupil v době, kdy byl nejlevnější, respektive kolem 0,5m se dala sehnat super auta...
Tak ono ani v roce 2019 to nebylo u forda vubec špatne a to navyšeni bylo spiš mirne až bych řekl bezvyznamne.
Prakticky totožny fokal ve 4 vydani by stal max o 40tkč vice, ale s povinnou vybavou navic a to rozhodně ne vybava jen za par tisicovek.
Prakticky totožny fokal ve 4 vydani by stal max o 40tkč vice, ale s povinnou vybavou navic a to rozhodně ne vybava jen za par tisicovek.
Dnes ho ale už neseženeš, nejsou ani konfigurátory... Ford jde nějak do kytek.. bohužel pro mne, ja časem až budu měnit hlavní auto, tak asi už to nebude Ford 😐
Tak dnešni situace je hodně nepřehledna. A už jsem to tu psal, ale neni to tak davno co ford uvaděl, že neni schopny diky nedostatku dilu uspokojit jen v evropě 200tis zakazniku. Ono dokonce určite specifikace uplně vymizely z konfiguratoru. Takovy Focus ST nebyl nějakou dobu nikde v nabidce a ne jen u nas. Ford zřejmě patři k těm nejvice postiženym a jestli se do tehle situace dostal sam svou neschopnosti nebo ne netušim.
STčko pokud vím je pořád v Německu, ale Mondeo už dojíždí, v Německu je už jen jako HEV (ještě měsíc zpět byo i TDCi), reálně jsou jen Pumy, Kugy, Mustang a dodávky, tedy na našem trhu a ještě jich není moc.
Je, ale bylo ? Ja jsem určitě nesjižděl konfiguratory všech zemi, ale da se řict, že si tu praci dali na jinych forech, ktere jsem sledoval. A o nedostupnosti ST psali jak němci, kteři koukali i jinde tak anglani.
U nas v konfigu co si pamatuji bylo psano, že ST bude dostupne na podzim. No jen aby nepřišlo až s FL, ktere je tu co nevidět, když evidentně teď upřednostňuji jine a zřejmě silnějši trhy.
U nas v konfigu co si pamatuji bylo psano, že ST bude dostupne na podzim. No jen aby nepřišlo až s FL, ktere je tu co nevidět, když evidentně teď upřednostňuji jine a zřejmě silnějši trhy.
Aha, já občas mrknu k nim, když mi v ČR něco chybí a občas koukám na Ford.com, tam už Fokus ani Fusion není pul roku cca, možná déle.
Ale aktuálně (včera) neměl Ford čr ani Fokuse žádného v konfigurátoru.
Ale aktuálně (včera) neměl Ford čr ani Fokuse žádného v konfigurátoru.
Ja uplně zřidka a to povětšinou u modelu, ktere mě zajimaji tak abych měl přehled nejen o cenovych změnach.
Ale když chodim na nějake fora tak, abych se dozvěděl nějake zkušenosti tak se občas nějake ty info ke mě dostanou byť dobrovolně se k nim nedokopavam.
Ale když chodim na nějake fora tak, abych se dozvěděl nějake zkušenosti tak se občas nějake ty info ke mě dostanou byť dobrovolně se k nim nedokopavam.
Podle mě bylo dno 2013... Octavia RS byla po slevě cca. 550t s DPH.
tak reálné a ceníkové jsou rozdíl. Já všude beru ceníkovky, protože reálné spadnou všude podobně.
Odpovídám miromenovi a ten psal, za kolik auta reálně kupoval. V tom roce 2013 byly na Škodovky ještě běžné slevy řádově 12-15%, pak to šlo trošku dolů (z toho co já jsem viděl a poptával, tj. jedno auto na firmu).
Jinak ceník začínal myslím 620 pro lift a 655 pro kombík (benzín, manuál).
Jinak ceník začínal myslím 620 pro lift a 655 pro kombík (benzín, manuál).
My kupovali O2 2.0 TDI PD v roce 2004 za 900tis. v "novinářské" výbavě.
Yeti 2009 2.0 TDI CR 103 kw 4x4, ve stejné výbavě jako byla O2 za 950.
Takže ceny rozhodně nejdou nahoru, jak se tvrdí. Jen tu chybí ty ceny "od"
Yeti 2009 2.0 TDI CR 103 kw 4x4, ve stejné výbavě jako byla O2 za 950.
Takže ceny rozhodně nejdou nahoru, jak se tvrdí. Jen tu chybí ty ceny "od"
Ceny rozhodně nahoru jdou, cca. těch posledních 8 let... z toho poslední třeba 2 roky to tempo zrychluje.
Ceny nahoru jdou jen u verzi "cena od". I když porovnám ceny veškerých nákupu 15 let zpet, ceníková cena byla vždy podobná. Jen s "horším" motorem a podtsatne horší výbavou. A jestli byl nárůst za poslední 2 roky. Proč tedy yaris hybrid nás stal před 5 lety to samé co loni? Výbavou, motoricky I zpracovanim úplně jinde. A přesto rozdil ve výsledné ceně byl pár tisícovek. Kdyz vezmu zase vyssi segment, Avensis 2.2 dcat v r.2012 ceníková 950, camry nyní to samé, jen úplně jiná výbava, spotřeba I výkon. Jen mizí ty social verze.
RS stálo 620 a teď stojí 900, to je skoro +50%.. Takže ne, nejsou to jen základní verze. Jestli na tom trváš, tak ty ceníky prolezu a najdu ti i nějaké BMW a Vw a tak.
Že nějaké okrajové modely typu Stinger nebo Camry tolik nezdražují není této evropský trh až tak relevantní...
Jo, výrobce tam nacpe nějakou výbavu navíc, nějaké asistenty a tak... o které já ale vesměs nestojím.
Že nějaké okrajové modely typu Stinger nebo Camry tolik nezdražují není této evropský trh až tak relevantní...
Jo, výrobce tam nacpe nějakou výbavu navíc, nějaké asistenty a tak... o které já ale vesměs nestojím.
Tak mi vysvětli, O2 elegance z r. 2004 ceník 900, za 103kw, yeti 2009 za 950 ceník za 103kw a 4x4. Kolik stojí octavka dnes, tedy po 16 letech, nebo karoq po 11 letech, kdyz nechceš srovnávat okrajové modely?
Uplne stejne nebo min.
Yaris hybrid bi-tone ( selection ) 2016 za 450, yaris hybrid premiere edition 2020 460. ( zde je u obou po slevě cena, tam si nepamatuji ceníkovou a hledat se mi to nechce)
Výbavy nemá cenu ani srovnávat, tam je propastny rozdil.
Nebo auris hybrid Executive 2016 za 650, corolla dnes hybrid s 1.8 se stejnou vybavou je za 720, zde uznávám došlo k určitému zdražení.
Ale rozhodne pausalizovat na jednom modelu nejde. A o2rs je jedno specifikum.
Spis budou zdržovat automobily, které jsou uspesne jen na evropském trhu a musí promítnout pokuty za emise do většího procenta aut a tedy stahují výbavy s menší marží. V těch vyšších se schovají pořád
Uplne stejne nebo min.
Yaris hybrid bi-tone ( selection ) 2016 za 450, yaris hybrid premiere edition 2020 460. ( zde je u obou po slevě cena, tam si nepamatuji ceníkovou a hledat se mi to nechce)
Výbavy nemá cenu ani srovnávat, tam je propastny rozdil.
Nebo auris hybrid Executive 2016 za 650, corolla dnes hybrid s 1.8 se stejnou vybavou je za 720, zde uznávám došlo k určitému zdražení.
Ale rozhodne pausalizovat na jednom modelu nejde. A o2rs je jedno specifikum.
Spis budou zdržovat automobily, které jsou uspesne jen na evropském trhu a musí promítnout pokuty za emise do většího procenta aut a tedy stahují výbavy s menší marží. V těch vyšších se schovají pořád
2004 je ještě moc brzy... to ten "ráj" ještě nenastal. Fajn, vezměme Octavii 2.0TDI 110kW, taková ta zlatá klasika... při představení Octavie III stála 2.0TDI Ambition 539.900. Aktuálně stojí stejná konfigurace (tj. 2.0TDI 110kW Ambition) 659.900, tj. +120t.
Benzínový ekvivalent 1.4TSI 103kW Ambition (dnes 1.5TSI 110kW Ambition) byl 459.900 a je 609.900, tj. +150t.
Trošku jiný příklad je 1.8TSI... ta začínala na 509.900. Dneska je ideový nástupce 2.0TSI 140kW za 759.900, protože je povinně s DSG 4x4.
A konečně ta nejlepší value/money tehdy... Octavia RS 2.0TSI byla 619.900, dnes je 899.900, tj. +280t (RS TDI je stejný příběh).
https😐/autozine.cz/…cne-uplny-cenik/
Ještě třeba 2015 to bylo dobrý, i když už trošku horší
https😐/www.autoopat.cz/…ctavia-cenik.pdf
Jo, jasně... je v tom nějaká výbava navíc a tak... ale to, že bys koupil slušně vybavený i motorizovaný auto reálně do 600 už dneska nehrozí.
Yaris moc nesleduju... v nějakém testu z 2013 tady je 1,33 Trend za 319, základ za 279... a hodnocení testera je, že je to na malé auto hodně. https😐/www.auto.cz/…svihak-san-74736 , dneska je 1.5 Comfort za 380t, což je cca. +80t. Základ byl při představení III asi 230t.
Benzínový ekvivalent 1.4TSI 103kW Ambition (dnes 1.5TSI 110kW Ambition) byl 459.900 a je 609.900, tj. +150t.
Trošku jiný příklad je 1.8TSI... ta začínala na 509.900. Dneska je ideový nástupce 2.0TSI 140kW za 759.900, protože je povinně s DSG 4x4.
A konečně ta nejlepší value/money tehdy... Octavia RS 2.0TSI byla 619.900, dnes je 899.900, tj. +280t (RS TDI je stejný příběh).
https😐/autozine.cz/…cne-uplny-cenik/
Ještě třeba 2015 to bylo dobrý, i když už trošku horší
https😐/www.autoopat.cz/…ctavia-cenik.pdf
Jo, jasně... je v tom nějaká výbava navíc a tak... ale to, že bys koupil slušně vybavený i motorizovaný auto reálně do 600 už dneska nehrozí.
Yaris moc nesleduju... v nějakém testu z 2013 tady je 1,33 Trend za 319, základ za 279... a hodnocení testera je, že je to na malé auto hodně. https😐/www.auto.cz/…svihak-san-74736 , dneska je 1.5 Comfort za 380t, což je cca. +80t. Základ byl při představení III asi 230t.
ok, takže se srovnává o3 a o4, nikoliv jak tu bylo psáno na začátku vlákna s o1 a o2, což odstartovalo celou diskuzi. To je tak, když se někdo nedrží tématu a skončíme úplně někde jinde.
"Suhlas... presne o som pisal vcera... kym O1 a O2 bol este rodinny sen za ferovu cenu tak pocnuc tretou generaciou"
Navíc to píšu od začátku, mizí "ceny od", takže se zdá, že zdražují. Ale dnešní základy bývají na úrovni tehdejších top výbav.
"Suhlas... presne o som pisal vcera... kym O1 a O2 bol este rodinny sen za ferovu cenu tak pocnuc tretou generaciou"
Navíc to píšu od začátku, mizí "ceny od", takže se zdá, že zdražují. Ale dnešní základy bývají na úrovni tehdejších top výbav.
Však to píšu hned od začátku - "Ceny rozhodně nahoru jdou, cca. těch posledních 8 let" - to je přesně nástup Octavie III a doba cca. okolo 2013 (já mám před sebou objednávku na RS z roku 2014 a je úplně jasné, že bych dneska za ty peníze nic srovnatelného nekoupil).
Ne že by Octavia II byla ke konci nějak zvlášť dražší... tady máš ceny 2011 - 1.4TSI od 375t, Ambiente 440t, 2.0TDI Ambiente za půl mega.
Ne že by Octavia II byla ke konci nějak zvlášť dražší... tady máš ceny 2011 - 1.4TSI od 375t, Ambiente 440t, 2.0TDI Ambiente za půl mega.
Tomu čo v poslednej dobe predvádza topper sa volá spomienkový optimizmus. Tá prvá Octa bola taká dostupná, že ako rodinné auto kúpili v tej dobe krátku Feldu lebo stála tretinu Octavie. Len on si to očividne veľmi nepamätá.
O3 na tom byla určitě líp. 580t za 85kW naftu v Active, tj. manuální klima, bez středové opěrky, bez výdechů vzadu, s plastovým volantem... kdysi by za to bylo RS TDI.
Ne, nemáš pravdu. Je to způsobeno tím, že prostě nejsou díly, tečka. Objednávek na Octavii je mraky, nekompletních vozů bohužel taky. Až někdy v budoucnu konečně budou díly, tak je bude Škodovka vyrábět jak zběsilá a i na našem trhu se vrátí na pozice kde vždy byla.
Věčná debata soukromník vs fleet jsou úplně k ničemu, koho to zajímá? Výrobce určitě ne.
Věčná debata soukromník vs fleet jsou úplně k ničemu, koho to zajímá? Výrobce určitě ne.
Taky myslím... pokud to bude třeba do půl roku, tak se Octavia vrátí zpátky na svoje místo (tj. česká jednička, evropská dvojka ve své třídě a někde 5-10 celkově).
Kdyby měly problémy trvat roky... ale to si nemyslím.
EDIT: kapacita výroby na příští rok bude naplněná cca. někdy v listopadu, tj. auta objednaná v prosinci 21 budou dodaná až 23 😲
Kdyby měly problémy trvat roky... ale to si nemyslím.
EDIT: kapacita výroby na příští rok bude naplněná cca. někdy v listopadu, tj. auta objednaná v prosinci 21 budou dodaná až 23 😲
Tohle je ale za předpokladu, že tahle blbá situace se nezlepší. Ano pak opravdu některé modely jsou na rok vyprodané, ale všichni věříme, že už se to bude zlepšovat a po Novém roce to snad pojede relativně normálně. Pak se ty lhůty vrátí do relativního normálu, 4-8 měsíců dle modelu a verze.
Zrovna dnes jsem četl, že škodovka dále utlumuje výrobu a čipy by měly začít nabíhat v druhé půlce 2022, takže ten normal možná ještě dlouho nebude.
Emel píše správně, pokud budou omezovat výrobu i dále, tak mají na delší dobu kapacity plné. Pokud budou dělat jeden den v týdnu, tak je to na desetiletí plných kapacit. Geniální plánování. 😉
Vždy za horších podmínek se pozná zdraví firmy a její schopnost řešit problémy.
V tomto ohledu jsou statistiky prodejů zajímavé, zajímavější než kdy jindy.
Vždy za horších podmínek se pozná zdraví firmy a její schopnost řešit problémy.
V tomto ohledu jsou statistiky prodejů zajímavé, zajímavější než kdy jindy.
3_diamanty
Highlander :yes😒br />
Aj pri tejto velkej toyote sa asi nic ine ako uspech necakalo.. skratka toyota vali kde sa objavi..... opat spravili dokonale auto
Bayon :yes😒br />
Podla ocakavania praktickejsi a lacnejsi bayon uz kusok zacina pozierat konu... zvlast ked 90 percent zakaznikov kony ma tu stejne len litrovu dvojkolku ( s ktorou si vystacia aj v bayone ) ... bayon za mna este prekvapi....a zatial sa stale len rozbieha... bude to trhak
Space Star :yes:
Drzim palce nech do konca roka padne hranica 300 kuskov .... taketo jednoduche mechanicke auto bude do mesta vzdy sikovna volba a defakto ani nestarne... a space star je tiez cim starsi... tym na trhu ziadanejsi....
Aj pri tejto velkej toyote sa asi nic ine ako uspech necakalo.. skratka toyota vali kde sa objavi..... opat spravili dokonale auto
Bayon :yes😒br />
Podla ocakavania praktickejsi a lacnejsi bayon uz kusok zacina pozierat konu... zvlast ked 90 percent zakaznikov kony ma tu stejne len litrovu dvojkolku ( s ktorou si vystacia aj v bayone ) ... bayon za mna este prekvapi....a zatial sa stale len rozbieha... bude to trhak
Space Star :yes:
Drzim palce nech do konca roka padne hranica 300 kuskov .... taketo jednoduche mechanicke auto bude do mesta vzdy sikovna volba a defakto ani nestarne... a space star je tiez cim starsi... tym na trhu ziadanejsi....