Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Policie ČR bude využívat BMW 5 Touring. Takhle nějak budou vypadat

44 komentářů

petr petrumr
Napište jak se to rozdělí nebo stát zase udělá z východu vrakoviště? a pošle sem ojetiny?
webpaja
Centralismus může být u někoho v hlavě, fakt je ten, že na Moravě jezdí nové Superby, Octavie, Kodiaqy a není důvod si myslet, že tomu u 5er bude jinak.

A jestli potřebuješ víc hlídat, zažádej si rovnou o policejní ochranu. 😉
speedfred
"A jestli potřebuješ víc hlídat, zažádej si rovnou o policejní ochranu. " 😒] 😒] 😒] 😒]
pradeda777
"Policajta do každé domácnosti".... 😒]
KANKUNEN
UMRD - spolek dobrovolných bonzáků
fOE
No, nebudou to zadne ostudy, a to ani s obyc adaptivnima lampama (lasery, nakreslene zde mit na 99% nebudou). Docela me zajima co budou mit uvnitr, jestli dakotu nebo latku s alcantarou? Mit v tom stravit 8 hodin modlil bych se za latku.
hufuh
"nebudou to zadne ostudy"? ... proč by jako měli policajti honit vodu za naše peníze???
Brmbalik
To je pravda, dal bych jim olitany Felicie, vsak chteji penize za to se jezdim jak prase a porusuji zakony... Achjo
hufuh
přesně, "achjo", lítáš odezdi ke zdi

Má být podle Tebe policie efektivní, nebo má u toho dobře vypadat?

Podle mě má být efektivní kdežto hláška "nebudou to zadne ostudy" míří spíše na to druhé.
fOE
Moc se v tom vrtas. Ja se zde nijak nevyjadruju k efekfivite vyberu nebo transparentnosti vyberka. Tenhle boj si musis vest jinde / s nekym jinym.
Ja jen prezentuju svuj nazor, ze budou nova auta efektni. A to dle vizualizace budou.
hufuh
Ja preci Tvuj nazor pochopil, a proto sem napsal, to co sem napsal.

Moje druha reakce uz byla na Brumbalika, ktery totalne prekroutil moje slova.

Taky jen prezentuju svuj nazor.
Brmbalik
A v cem by teda meli jezdit, aby byli efektivni? Ta 5 za to nemuze, ze je pekna a barvy PCR ji budou sluset,kdyz jsem teda prekroutil co jsi rekl
adamzprahy
Je někde detail toho nákupu? Chápu že cena bude asi s příslušenstvím, ale nakoupit 30 služebních vozů za 2.26M za kus je fakt výsměch daňovým poplatníkům.

Stále nechápu na čem prohrál o milion levnější Superb.

U BMW za ceník nekupuje nikdo a fleet už vůbec ne.
fOE
Skodovka se tehle casti vyberka nezucastnila. Jinak vic detajlu k tomu napsali na garazi, treba i jakou budou mit vybavu, jake byly podminky vyberu atd.
https😐/www.google.com/…21007050%3famp=1
adamzprahy
Hmmm. Dle toho článku cena auta 1.779M, takže dle té výbavy dostali slevu asi 10% (pokud tam není M-paket, to se v článku nepíše - i tak by to bylo 15😖. Totální výsměch! To si tam jednotlivec vyhádá sám.

Výběrko to splnilo, ale ve fungujícím státě nebo firmě by se řešilo proč to splňuje jediné a tak drahé auto, prakticky dvojnásobně drahé oproti stávajícím!

Náš stát je velmi zadlužený, máme snad nejhorší silnice v evropě a asi jediná země s nedokončenou dálniční páteřní sítí. Ale hlavně, že máme na předražené BMW pro Policii.

Nejsem žádný fanda Škodovky, sám mám 540i. Ale prostě na Suberbu 200kw by se ušetřilo 700-900k CZK na kusu a ještě se podpořil domácí výrobce.
fOE
Rozumim co pises a vesmes nelze nez souhlasit, ale pokud se ti tam zadnej dealer skodovky neprihlasi tak s tim udelas co, chces to nekteremu z nich vnutit? Holt i pres to, ze to posledne s prehledem vyhrali a ucastnit se maj to jiste i ted, tak o ten kseft ted nestali, stalo o nej BMW, vyhralo BMW a danovej poplatnik se holt prohne (teda, pokud se ta auta skutecne koupi, osobne tipuju ze se to na posledni chvili stopne).
adamzprahy
Bohužel je to tak. Jak se říká, hloupý kdo dává, hloupější kdo nebere. Smutné, že to takto funguje.
honza_f
No, možná že se žádnýmu dealerovi škodovky nechtělo jít homologovat na Superba runflaty 😊 Zajímavý to požadavek zadávací dokumentace, na kterém přes rozpor trvali 😊
Mig_35
A kdy by ty Superby dostali, 2028? 😉
Ozzman
Ja bych jim rozdal Mustangy, usetrilo by se a takovy parady by s tim udelali … a taky skody 😁
Mikesus
podmínka byl objem kufru. To bych chtěl vidět i tebe, jak se do mustanga poskládáš s jedním dítětem. 😒]
Ozzman
Kdo potřebuje vozit dítě, když máš Mustanga? :-! 😒]
webpaja
Ano je to výsměch od počátku. Tendr se dá samozřejmě zrušit.
pradeda777
Kamaráde ty jsi zapomněl, jak dlouho na tomto "paybacku" BMW pracovalo? Všichni papaláši se povozili v supersporťácích. Jednoho u Brna dokonce "sešrotovali".....https😐/brnensky.denik.cz/…al-20170530.html
adamzprahy
No nikdy by mě nenapadlo, že tahle promo spolupráce skončí výběrkem kam se nikdo nepřihlásí a vysoutěží se za dráž než koupí soukromník jeden kus. 😒
kari.laz
To bylo i8, mám pocit že i nějaké i3 a jiné modely, jako že dárek na vyzkoušení , tak teď jezdí policie v BMW za dva a čtvrt milionu. Což o to auto parádní, ale jak se zde píše, Superb by tu požadovanou práci zastal taky.
hans jirak
včera jsem jel na Hradec , bez známky, 170 a policie nikde. pár aut.
Ozzman
Gratuluju, jsi pašák!
webpaja
No ty jsi borec! :yes:

Tolik hrdinství, to je na státní vyznamenání.
speedfred
...aby ti neprišla fotka za 2-3 týždne.
webpaja
Věřím, že podobných zase tolik nebude, hlavně kvůli známce. To je pak nejlepší vstupenka k závorám 😉

Ať mu fotka přijde, tohle je spíš na lískanec.
Londonbridge
Tie fotky to neprijemna vec v Londyne fotia ako modelky na cat walk... Vzdy su vychytralejsi. Daju ich priamo do krizovatky ked nahodou pridas na oranzovu aby ta nechytila siva semaforova kamera tak ta chyti zlta rychlostna kamera. Tu tiez stretavam BMW 5 a ked len jemne prekracujes na dialnici prebliknu ta a ukazu aby si ubral nohu z plynu... Podla mna stacia aj RS Oktavky ak im borec ujde tak ho chytia dalej alebo mu natiahnu klincovy pasik pod kolesa a spomaly aj sam :-!
kari.laz
Hotový Jánošík, určitě na tebe obdivně vzhlížejí
hufuh
nechápu, proč Tě tu většina lidí hejtí ... dálniční známka je jen další státní výpalné a 170 je celkem pohoda rychlost v moderním autě ... v německu maj neomezenou a ano vim, že jen na některých úsecích, ale maj a fungujou ... lidi začněte věřit vlastnímu rozumu namísto zkorumpovaným politikům
Mikesus
Tak nám pověz, co výpalné pro stát je a co není. Zajisté nejezdíš po silnicích, nechodíš po chodnících, k doktoru nechodíš, v případě požáru budeš volat hasiče, aby nejezdili, že je nepotřebuješ, zrušíš všechny školy a školky, kdyz tě někdo přepadne, jen mávneš rukou a dál to řešit nebudeš nebo poděkuješ tvému dlužníkovi a popřeješ mu hodně štěstí, protože soudy taky nepotřebuješ.
hufuh
Díky za reakci, velmi rád na ni odpovím.

Dálnice jsou postaveny z daní, tak proč ještě vybírají další poplatky za jejich využívání? A než to začneš obhajovat, tak se zamysli nad tím, jestli by se podle Tebe mělo připlácet i za další státem ovládané služby, které jsi tak hezky vyjmenoval, ve chvíli, kdy je využiješ. Chceš například platit speciální poplatek státní škole, za to, že tam musíš poslat děti a další poplatek za to, jak tam šli po chodníku?

Souhlasím, že by stát měl řešit některé základní infrastrukturní záležitosti, kvůli kterým platíme daně, ale protože zkorumpovaní politici utrácejí za nesmysly, ať už z hlouposti nebo pro vlastní prospěch, měl by stát být minimální.

Dálniční známka je "hezká" ukázka toho, jak přebujelý stát hledá další možnosti, jak z lidí vyždímat co nejvíc peněz, které pak utrácí / přerozděluje. Státní "hospodaření" je z principu neefektivní už jen díky tomu, že je kolem toho armáda zbytečných úředníků, která to spravuje.
webpaja
Dokonale vymytý mozek "piráta". Dálnice nejsou postaveny z daní, ale z příjmů státu (mezi nimi i daně). Představa, že po dokončení už se do infrastruktury nemusí dát ani korunu je tak naivní, že se mi o ní ani s podobným géniem nechce diskutovat.

Jestli i tohle má volební právo, tak nás čekají pěkné (po)zítřky. :-!
hufuh
Abych použil Tvoji rétoriku, máš dokonale vymytý mozek diváka ČT a ovcoidního občana, který věří tomu, že politik a státní úředník chce jeho dobro. A podotýkám, že k tomuto stylu "argumentace" si se uchýlil sám, tak jen abys pochopil, jak je to hloupé.

Bohužel vidím, že si mi podsunul několik vlastních domněnek, na kterých se pak točíš, ale to je bohužel Tvůj problém, génie. Piráti jsou pro mě absolutně nevolitelní a naivitu ohledně neúdržby infrastruktury sis rovněž vycucal z prstu.

Infrastruktura se pochopitelně musí udržovat a je také žádoucí ji vylepšovat, a na to všechno jsou tu stále daně. Mimochodem, všechny vynucené státní příjmy jsou v podstatě daně, to by ale bylo na jinou debatu. Zkus si znovu přečíst, můj předchozí příspěvek a zkus reagovat na to, co jsem skutečně napsal. Zatím si jen ze sebe udělal hlupáka nebo v horším případě bezpáteřního manipulátora. A znovu připomínám, tento styl debaty si nastolil sám, pojďme ho změnit a bavit se věcně, jinak to ztrácí smysl.

Uzavřu to jedním citátem, "Jestli i tohle má volební právo, tak nás čekají pěkné (po)zítřky. " :-!
pradeda777
...z chudých rodin by místo těchto bavoráků asi dostalo ve školní jídelně zdarma oběd.....? 😒]
LegendCZ
Mám takový pocit, že oktávka RS kombi by tuhle službu zvládla hravě také a za polovinu ceny. Nu což když na to daňoví poplatníci mají… Mě se to dost nelíbí.
kari.laz
A proto postavili to výběrko tak, aby to Octavia nesplnila, jako například výkon minimálně 200kW.
uxauxa
v dnešní době se nakupuje i očima a nebudeme si nalhávat, tak nová octávka není žádná krasavice je to spíše taková návrhářská hříčka přírody takový pelmel všeho..
caliban
Nojo, malá domů, ještě před výměnou náměstků na MV.
uxauxa
nějak moc nechápu proč v dnešní době zakoupili tak zpátečnické výrobky jako je auto v benzínu,proč nekoupili tak skvělé a všemi doporučovaná auta na elektřinu??