Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

L.A. Auto Show Design Challenge 2007: Audi Virtuea Quattro

4 komentáře

trochu som to nepochopil, to bude nejake "akoze" auto ci co? 😐
To nevadi, ja ti to vysvetlim! Podivej, v roce 2057, nojo tam jsou dve moznosti, ta prvni je ta, ze se budeme dopravovat po vsech ctyrech a ta druha, kdyz to teda dobre dopadne, je ta, ze se budeme premistovat emajlem!!

Vedci jsou dnes u toho, tve DNS umet rozlozit a slozit zase dohromady.
Nastesti to jeste neumi tak dokonale a nez to umet budou, nasedni do auta a projed se trochu a naslouchej mechanickemu zvuku motoru. Ten sound v roce 2057 neuslisis, tam ti naskoci husi kuze max. z elektromagnetickeho zareni, ale rozhodne ne ze zvuku 6ti valce pri 5ti tisicich otacek...
To, co se tady píše je velká blbost. Lidé si myslí, že za nekolik desitek let bude svět Science Fiction. Že budou auta lítat a že budou nadzemní dálnice. Věřím a je to můj názor ale nic z z toho nebude v naší generaci. Třeba budou auta lítat ale ten systém organizování aut není možný. Vždyť je tolik bordelu na normálních silnicích, natož na "vzdušných" silnicích. Ale rád byh se vrátil k té "auto Holografii. Když by si mohl člověk v jaké koliv době změnit vzhled auta, bylo by to proti všem, možno i budoucím zákonům nemožné. Aji kdyby to šlo, tak je to na prd skrz bezpečnost. Co by potom člověka chranilo před nárazem Holograf? Já osobně mám o budoucnosti o autech jiné nápady, které by byly průlomovější už teď, nebo v nejbližší budoucnosti. Ale taková blbost jako Holograf by mě nenapadla..... Sonyazz1@seznam.cz

Budu o tom diskutovat
O tom co bude v budoucnosti se tezko da diskutovat. Zda-li bude blbost blbosti to prave ukaze budoucnost, ale jeste pred par lety, myslim, ze to neni jeste ani sto otacek planety zeme kolem slunce, by se ledakdo vydesil, kdyby videl na tvem psacim stole tzv. PC !!

A to tempo se stale zrychluje...

(bohuzel, protoze ja osobne nikam nespecham)