Novinky
To, co se tady píše je velká blbost. Lidé si myslí, že za nekolik desitek let bude svět Science Fiction. Že budou auta lítat a že budou nadzemní dálnice. Věřím a je to můj názor ale nic z z toho nebude v naší generaci. Třeba budou auta lítat ale ten systém organizování aut není možný. Vždyť je tolik bordelu na normálních silnicích, natož na "vzdušných" silnicích. Ale rád byh se vrátil k té "auto Holografii. Když by si mohl člověk v jaké koliv době změnit vzhled auta, bylo by to proti všem, možno i budoucím zákonům nemožné. Aji kdyby to šlo, tak je to na prd skrz bezpečnost. Co by potom člověka chranilo před nárazem Holograf? Já osobně mám o budoucnosti o autech jiné nápady, které by byly průlomovější už teď, nebo v nejbližší budoucnosti. Ale taková blbost jako Holograf by mě nenapadla..... Sonyazz1@seznam.cz
Budu o tom diskutovat
Budu o tom diskutovat
To nevadi, ja ti to vysvetlim! Podivej, v roce 2057, nojo tam jsou dve moznosti, ta prvni je ta, ze se budeme dopravovat po vsech ctyrech a ta druha, kdyz to teda dobre dopadne, je ta, ze se budeme premistovat emajlem!!
Vedci jsou dnes u toho, tve DNS umet rozlozit a slozit zase dohromady.
Nastesti to jeste neumi tak dokonale a nez to umet budou, nasedni do auta a projed se trochu a naslouchej mechanickemu zvuku motoru. Ten sound v roce 2057 neuslisis, tam ti naskoci husi kuze max. z elektromagnetickeho zareni, ale rozhodne ne ze zvuku 6ti valce pri 5ti tisicich otacek...
Vedci jsou dnes u toho, tve DNS umet rozlozit a slozit zase dohromady.
Nastesti to jeste neumi tak dokonale a nez to umet budou, nasedni do auta a projed se trochu a naslouchej mechanickemu zvuku motoru. Ten sound v roce 2057 neuslisis, tam ti naskoci husi kuze max. z elektromagnetickeho zareni, ale rozhodne ne ze zvuku 6ti valce pri 5ti tisicich otacek...
A to tempo se stale zrychluje...
(bohuzel, protoze ja osobne nikam nespecham)