.... tak určitě.... na to se celý trh jistě třese.... :-!
pradeda777
2
Z Wu-chanu? To si snad dělaj kozy, ne?
gil54
0
Je to normální čínské velkoměsto, ve kterém žije víc lidí než v celé ČR. Jenom mělo tu smůlu, že se profláklo prvotním lokalizováním infekce - s největší pravděpodobností. Ta je dnes prakticky v celém světě, tak je to už vlastně jedno.
Nebo ho jako měli vypálit plamenometama ?
Ano, Lotus z Číny a SUV a elektrický je, minimálně, nezvyk, ale když má Geely většinový podíl...... . Ale jestli z Wu-chanu nebo z Norfolku je už dnes fuk. Co dělalo Lotus Lotusem je stejně dávno pryč. Už je to jen značka.
ericn
1
Už je to jen značka vlastněná číňany a skoro mrtvá, elektrika ji nezachrání …
A jenom tam byla taková divná laborka vid, z který to uniklo 😄 😄 😄 Náhodou 😄 😄 😄 😄
gil54
0
Jasně, laboratoř, nějaký ústav, nějaký vlastník, někdo objednal - zadal nebo ne, náhodný únik nebo záměrný nebo sabotáž, žerou tam syrový netopejry, komunikujou jenom skřekama a a a...
Souvislost Lotusem - lépe se jménem Lotus - má jen umístění továrny v tom městě, to byl předmět mojí primární reakce v této diskuzi.
pradeda777
0
Já někde "vlevo dole" četl, že ten "únik" byla jen generální zkouška v souvislosti s přípravou na 3tí světovou..... :-!
gil54
2
Raději "vlevo dolů" snad ani nekoukej. 😄 No, lidi jsou nějaký rozbitý. 10 pohlaví, LGBT, fyzikou, biologií, matematikou, opovrhují, CO2 řeší elektrickými auty, pro které elektřinu nemají, místo aby přestali masivně kácet deštné pralesy, které CO2 řeší přirozenou cestou, křehkou energetickou bilanci světa rozm,rdají likvidací elektráren bez dostatečných náhrad, na rozhodující funkce se dostávají všeobecně nevzdělaní blázni, internet, jako báječný pokrok, se zvrhává na prezentování názorů kdejakého duševně chorého blázna, které nesoudné stádo žere jako názory bohů, díky tomu nahrabou prachy jen že něco změní i když je to blbost a poctivou válku si ani nedovedou představit. Ne, že by nemohla klidně přijít.
Jak jsem byl celý život optimistický a věřil jsem v lepší budoucnost obecně, tak dnes už skoro optimizmus ztrácím. Dlouhá léta byl každý den lepší a lepší. Poslední dekádu, dvě už mi to tak nepřijde, v celém spektru života a světa.
Vždycky jsem - v žertu - říkal, že se bojím stáří. Dnes jsem skoro rád, že větší část života mám za sebou a že mi zůstalo pár lidí v mém okolí, se kterými lze normálně mluvit.
Omlouvám se za trochu off topic výlev.
Anonym
1
Máš pravdu a tyhle pocity má docela hodně lidí.
Anonym
4
SUV a Lotus k sobě jde asi jako tlačenka s rýžovým nákypem a šlehačkou 😄 😄 😄
Absolutně proti filosofii Lotusu.
bohužel tuhle filosfofii jednou už všichni včetně Rollsu. nechápu co lidi na těch SUV vidí
Nebo ho jako měli vypálit plamenometama ?
Ano, Lotus z Číny a SUV a elektrický je, minimálně, nezvyk, ale když má Geely většinový podíl...... . Ale jestli z Wu-chanu nebo z Norfolku je už dnes fuk. Co dělalo Lotus Lotusem je stejně dávno pryč. Už je to jen značka.
Souvislost Lotusem - lépe se jménem Lotus - má jen umístění továrny v tom městě, to byl předmět mojí primární reakce v této diskuzi.
Jak jsem byl celý život optimistický a věřil jsem v lepší budoucnost obecně, tak dnes už skoro optimizmus ztrácím. Dlouhá léta byl každý den lepší a lepší. Poslední dekádu, dvě už mi to tak nepřijde, v celém spektru života a světa.
Vždycky jsem - v žertu - říkal, že se bojím stáří. Dnes jsem skoro rád, že větší část života mám za sebou a že mi zůstalo pár lidí v mém okolí, se kterými lze normálně mluvit.
Omlouvám se za trochu off topic výlev.