Novinky
Francouzský prezident má nové auto. Je to na míru postavené pancéřované SUV s 300 koňmi
60 komentářů
Noo nic moc, ale chápu, fr prezident musí jezdit v autě vyráběném ve fr a asi nebylo moc na výběr. Superb Laurin&Dement určitě vypadá mnohem reprezentativněji.
No to bych neřekl a francouzský prezident nebude jezdit v německým autě, oni nezapomínají jak všichny tady.
Je docela zajimave ze ten superb schvalujes a tahle prestavena DS7 ti vadi. I v tom superbu se preci jezdi hlavne protoze je to domaci produkt. Jinak je to francouzke takova nahrazka skutecnych velkych SUV uplne stejne jako je "taxikaruv sen" nahrazka velkych, nebo chces-li statnickych, limuzin, ktere jsou typicky A8, 7er nebo S Klasse.
Ja nemam problem s ani jednim, resp. nasazeni obou a podpora domaciho produktu jak v CR tak ve FR schvaluju. 😉
Ja nemam problem s ani jednim, resp. nasazeni obou a podpora domaciho produktu jak v CR tak ve FR schvaluju. 😉
DS7 mi nevadí, jen jsem asi moc konzerva a jsem zvyklý že “papaláši" jezdí v limuzínách, a ne v SUV, takže by mi u francouzského pezidenta spíše seděla DS9.Třeba bude mít příští český prezident Kodiaka, nakonec je to jedno.
Jenže DS9 je Made in PRC, ne? To by bylo trošku fau😜as...
Já se víc těším na našeho příštího prezidenta než na prezidentovo příští auto.
Já se víc těším na našeho příštího prezidenta než na prezidentovo příští auto.
ale budou nas stihat v baworacich za 2.4mega bez DPH.
kterymu prodejcoj BMW nadelil cervenej svetr hamacek za nase penize hezky vanoce ???
kterymu prodejcoj BMW nadelil cervenej svetr hamacek za nase penize hezky vanoce ???
Superbem jezdí každý lichvář a nevím co ti policajti udělali, že jim nepřeješ bmw. Já sem zabral šponu, abych platil více daní aby mohli nakoupit více bmw.
Libi se mi jak ty policejni bawa, ktera jeste mimochodem nikdo nenakoupil (zatim jen vysoutezil), postupne zdrazuji. 😄 Ted uz maji stat pry 2,4mil bez DPH a pritom realita tehle souteze je 40 aut za 91 379 200Kc vcetne DPH, tedy jeden vuz vcetne vybavy za 1,919mil Kc bez DPH.
Nebola by nova DS9 lepsia volba?
měli mu postavit Metropolis s hydropneumatikou. To by bylo prezidetské auto hodné historie :yes:
A kolik takova popelnice vyprodukuje CO2 a dalsich sajrajtu? Nemel by jit tak nahodou prikladem? Kaze vodu a sam pije vino. Vem tlaci jak je nejlepsi vlastnit EV a poridi si tohle. Ja zapomnel, pro tyhle lidi to neplati...
Máš pravdu! Co udělá půl tuny baterií po zásahu rpg? Já to nevím, takže by bylo vhodné to vyzkoušet v praxi :😉
Až s tím někam dorazí haha, tohle je opravdu reprezentativní limuzína 😒]
To si mohol rovno zobrat staru 306 cabrio.... vyzeral by stejne v nej viac reprezentativne jak v tejto bezduchej haraburde
No, celý by to jakž takž šlo... až na to místo okolo zadního kola, tam to vypadá nějak smutně a neforemně, jak na tý úvodní fotce, tak potom tady https😐/img.auto.cz/…pbWc/7323152.jpg?…
Zřejmě nějaké nízkoprofily... ale v té černé vypadají menší... a pak na tom je tenká guma a celý to vypadá blbě.
Zřejmě nějaké nízkoprofily... ale v té černé vypadají menší... a pak na tom je tenká guma a celý to vypadá blbě.
...a její natažená verze nevypadá o moc lépe. Když už SUV, tak mu sluší hranatější tvary, ocucané bonbóny v této kategorii prostě neletí - viz. např. mizerné prodeje Renaultu Kadjar. A jako státnické auto mi stejně nejvíce sedí dlouhý sedan či liftback.
Prezident nemusí být EKO??
Ami bude tvoje příští přibližovalo, což je také v pořádku.
Buď COOL, buď IN, buď ECO!!!
Vtip dne. Případný EMP by zastavil všechna tvá auta s manuálem a ručkou