Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Francouzský prezident má nové auto. Je to na míru postavené pancéřované SUV s 300 koňmi

60 komentářů

rohYpnol
Proč nemá AMI???

Prezident nemusí být EKO??
toomuch
Francouzský prezident jezdi francouzským autem, což je v pořádku.

Ami bude tvoje příští přibližovalo, což je také v pořádku.

Buď COOL, buď IN, buď ECO!!!
rohYpnol
AMI není přibližovadlo pro nikoho. Protože nezvládá ani ten základ všech základů, a to je jízda aspoň 50 kmh.
toomuch
Proto Citroën Ami bude tvým příštím přibližovadlem do nejbližšího COOPu pro pivo&rohliky, vždyť si stejně furt sedíš doma u počítačů.
rohYpnol
Tobě asi nikdo neřekl že chytrý telefon má internet a pokrytí signálem má většina našeho území že...?
toomuch
Nevíš, má zítra pršet? Tvůj chytrý telefon zavolá meteorologům?
rohYpnol
Další novinka - existuje appka s předpovědí.
toomuch
A co předpovídá na zítra, péťo?
traveldrive
Aby si mohol mať tupé otázky. Bez nich by to tu nebolo ono, vieš?
Arese
Proto případní teroristé by prezidentské EV znehybnily jediným pořádným elektromagnetickým impulsem. 😄
Emel
Což by asi znehybnili každý auto, ne?
Ozzman
Psst! 😒]
Mikesus
To mu neříkej, že by to zastavilo i historické busso, protoze už tak stará auta používala elektroniku.
Mikesus
každé asi ne, ale ty už prakticky nejezdí a majitelé si své veterány hýčkají v garážích.
Emel
Jasně, úplné veterány jsem nemyslel, máš pravdu.
Mikesus
pochopil jsem jak jsi to myslel. Přeci jen dnes nikdo bežně veteránem, obzvlášť tak starým, nikdo nejezdí. Ale na zevšeobecnění se snadno najde příklad. 😄
Emel
Prostě to není argument proti EV.
Mikesus
souhlasím.
Mikesus
😒] 😒] 😒] 😒]
Vtip dne. Případný EMP by zastavil všechna tvá auta s manuálem a ručkou
Ozzman
Nene, EMP funguje jen na auta s elektronickou ručkou a automatem, protože je zastaví tak, že jim zatáhne tu ručku, popřípadě přeřadí automat do Parkovací pozice :-!
Mikesus
Nejspíš ani Barikův Rols by neodolal. To by muselo být ještě starší.
Ozzman
Jo, možná ASX by to dalo 😒]
Mikesus
ani to ASX už není tak jednoduché, aby to dalo. 😒]
Ozzman
Ale jo, říká se, že první prototypy ASX sjížely z linky už někdy v průběhu druhé světové 😁
Arese
Opr.: znehybnili
caliban
Noo nic moc, ale chápu, fr prezident musí jezdit v autě vyráběném ve fr a asi nebylo moc na výběr. Superb Laurin&Dement určitě vypadá mnohem reprezentativněji.
topten
pro presidenta jo, ale pro nase policajty ne
viz nize
petr petrumr
No to bych neřekl a francouzský prezident nebude jezdit v německým autě, oni nezapomínají jak všichny tady.
traveldrive
Ty budeš nejaká úblížená existencia...
Mimochodom, ešte mi dlžíš nejaké odpovede pod článkom o 14Tr.
fOE
Je docela zajimave ze ten superb schvalujes a tahle prestavena DS7 ti vadi. I v tom superbu se preci jezdi hlavne protoze je to domaci produkt. Jinak je to francouzke takova nahrazka skutecnych velkych SUV uplne stejne jako je "taxikaruv sen" nahrazka velkych, nebo chces-li statnickych, limuzin, ktere jsou typicky A8, 7er nebo S Klasse.
Ja nemam problem s ani jednim, resp. nasazeni obou a podpora domaciho produktu jak v CR tak ve FR schvaluju. 😉
caliban
DS7 mi nevadí, jen jsem asi moc konzerva a jsem zvyklý že “papaláši" jezdí v limuzínách, a ne v SUV, takže by mi u francouzského pezidenta spíše seděla DS9.Třeba bude mít příští český prezident Kodiaka, nakonec je to jedno.
Emel
Jenže DS9 je Made in PRC, ne? To by bylo trošku fau😜as...
Já se víc těším na našeho příštího prezidenta než na prezidentovo příští auto.
Ozzman
Myslíš na Andreje? Ten jezdí v nějakém GLS 😒]
Emel
Ne, toho jsem nemyslel.
Ozzman
Nedodával se Z-manovi taky jeden Kodiaq ? Protože je to už starej pán a jako každej doochodce preferuje vyšší auta, do kterých se lépe nastupuje... i když od té doby, co už ani sám nechodí, je asi fuk, do jakého auta ho bodyguardi odnesou 😁
Emel
Ta hořká pilulka je spíš v tom, že nějaká Česká Republika má reprezentativnější auto pro prezidenta, než má Francie... akorát ho musí vynášet ochranka. Jinak... pořádnou limuzínu má královna.
topten
ale budou nas stihat v baworacich za 2.4mega bez DPH.
kterymu prodejcoj BMW nadelil cervenej svetr hamacek za nase penize hezky vanoce ???
petr petrumr
Superbem jezdí každý lichvář a nevím co ti policajti udělali, že jim nepřeješ bmw. Já sem zabral šponu, abych platil více daní aby mohli nakoupit více bmw.
topten
lichvar a president ...
fOE
Libi se mi jak ty policejni bawa, ktera jeste mimochodem nikdo nenakoupil (zatim jen vysoutezil), postupne zdrazuji. 😄 Ted uz maji stat pry 2,4mil bez DPH a pritom realita tehle souteze je 40 aut za 91 379 200Kc vcetne DPH, tedy jeden vuz vcetne vybavy za 1,919mil Kc bez DPH.
topten
ja si vybavuju 110M
ale treba mas pravdu
fOE
Vic medii informovalo o tech 40 polepenych autech za cca 91mil a dalsich 30 utajenych za cca 68mil, v obou pripadech ma jit o ceny s DPH. Vic jsem po tom ale nepatral. 😉
topten
OK
BrunoSK
Nebola by nova DS9 lepsia volba?
ptr078
presne, nechapem to
gil54
Do DS9 by se tý jeho babičce už blbě nastupovalo.
del42sa
měli mu postavit Metropolis s hydropneumatikou. To by bylo prezidetské auto hodné historie :yes:
Emel
Psal jsem kousek jinde - DS9 se vyrábí v Číně, tak možná proto...
del42sa
za chvíli se do Číny přestěhuje celé PSA 😁
Brmbalik
A kolik takova popelnice vyprodukuje CO2 a dalsich sajrajtu? Nemel by jit tak nahodou prikladem? Kaze vodu a sam pije vino. Vem tlaci jak je nejlepsi vlastnit EV a poridi si tohle. Ja zapomnel, pro tyhle lidi to neplati...
caliban
Máš pravdu! Co udělá půl tuny baterií po zásahu rpg? Já to nevím, takže by bylo vhodné to vyzkoušet v praxi :😉
Brmbalik
Kdy naposledy v Evrope na statnika nekdo strilel RPG? Mozna min sledovat americky filmy, zacina ti lezt na mozek. Na tu cestu 30km na letiste mu staci obycejnej Citron.
ericn
Až s tím někam dorazí haha, tohle je opravdu reprezentativní limuzína 😒]
3_diamanty
Ale hlavne ze jazdi domacou znackou... ze je to ale o houne je tu asi jedno... ved co je doma to se pocita...
KANKUNEN
Tak to nechceš dostat ani jako služebák na rozvoz volebních lístků.
3_diamanty
To si mohol rovno zobrat staru 306 cabrio.... vyzeral by stejne v nej viac reprezentativne jak v tejto bezduchej haraburde
Emel
No, celý by to jakž takž šlo... až na to místo okolo zadního kola, tam to vypadá nějak smutně a neforemně, jak na tý úvodní fotce, tak potom tady https😐/img.auto.cz/…pbWc/7323152.jpg?…
Zřejmě nějaké nízkoprofily... ale v té černé vypadají menší... a pak na tom je tenká guma a celý to vypadá blbě.
Arese
...a její natažená verze nevypadá o moc lépe. Když už SUV, tak mu sluší hranatější tvary, ocucané bonbóny v této kategorii prostě neletí - viz. např. mizerné prodeje Renaultu Kadjar. A jako státnické auto mi stejně nejvíce sedí dlouhý sedan či liftback.
del42sa
Francouzi jsou zkrátka (jak trefně říkají naši slovenšní bratři), jebnutí 😁
Mikesus
ano, reprezentativní to je o hodně méně ( nechci říkat vůbec, ale nemá to k tomu daleko )než kdejaký obyčejný sedan.