Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
pěkné výsledky pro Cadillac, Chevrolet a Dodge :yes: :yes: :yes:
No ja ti neviem. V Ramke stojí navi za guwno a od zrkadlenia telefonu som čakal trochu viac.
A že rádio nedrží stanice tak nad tým sa už ani nepozastavujem.
A že rádio nedrží stanice tak nad tým sa už ani nepozastavujem.
A já nadavam v Camry, že neudrží nastavení mapy na směr jízdy a po každém nastartování je na sever. Tvl ještě rádio....
hele to nevím, navigace funguje jen když se udělá konverze jednotky na EU nebo se tam hodí jednotka z Jeepu, jinak US navi v Evropě nejde. A je otázka, jak je ta konverze udělaná.
Apokud vím, UConect má Garmina, ten by navigace měl umět.
A rádio neposlouchám, poslouchám všude MP3 z USB nebo karty event CD (soudruzi z BMW totiž nedali do Mini Cooperu, který stál v roce 2013 asi bambilion peněz ani ***skej USB konektor, faaakt e😜erti). No když si někdo nechá zaplatit i rezervu (zdravím VW, tak čemu se divit)
😄 😄 😄
Apokud vím, UConect má Garmina, ten by navigace měl umět.
A rádio neposlouchám, poslouchám všude MP3 z USB nebo karty event CD (soudruzi z BMW totiž nedali do Mini Cooperu, který stál v roce 2013 asi bambilion peněz ani ***skej USB konektor, faaakt e😜erti). No když si někdo nechá zaplatit i rezervu (zdravím VW, tak čemu se divit)
😄 😄 😄
Samozrejme že európsku navigáciu mám ale iba ukazuje zruba kde to asi je. Navigáciu moc nepoužívam ale toto je celkom sklamanie.
Ja v aute počúvam hlavne rádia,takže z tohoto som sklamaný. SW prehrávali uži 2x.
Pravda je že USB konektorov zo má viacej ako celá Alza v skladoch.
Ja v aute počúvam hlavne rádia,takže z tohoto som sklamaný. SW prehrávali uži 2x.
Pravda je že USB konektorov zo má viacej ako celá Alza v skladoch.
Ve čt si manželka přebírá, tak to bude první věc, kterou uděláme.
Takze když já taky napíšu ve 3 v noci, tak je to špatně? Víš, pracovitý člověk někdy musí dělat i v noci a takové zpestření se hodí.
Ja za paju nemluvím, jen se snažím pochopit proč si aspoň nevyberes někoho, kdo opravdu trollí