Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
dr.Remorey
0
pro me to s tim 2.0 tsi predstavovalo fajn single car do mesta na prejizdeni pankejtu. Skoda dvou věci, který jsem nekousl. Interier je jak z Fabie za 300 a cena 3x vyšší. kousl bych jedno, nebo druhy, ale ta kombinace, to už je moc.
rohYpnol
Na FL jsem se těšil. T-Roc byl přesně můj šálek kávy. Hlavně s 2.0 TSI. Jenže interiér byl příšerný. Tvrdé lesklé plasty v autě za1M?? Ani omylem. FL byl naději...
Ve zprávě se uvádí, že jsou použity "měkčí" plasty. Nevím co to má znamenat. Tvrdší už opravdu být nemohly. A měkčí znamená měkčené??? No nevím.
Každopádně z foto to vypadá opět na fakeové obšití palubní desky... Fakeové koncovky výfuku. Bicolor s tmavou horní polovinou vč. C-sloupku autu vůbec nesedí. K tomu to debilní ovládání klimatizace...
Jediné pozitivum - zůstal samostatný panel klimatizace. Jinak za mě zklamání.
Ve zprávě se uvádí, že jsou použity "měkčí" plasty. Nevím co to má znamenat. Tvrdší už opravdu být nemohly. A měkčí znamená měkčené??? No nevím.
Každopádně z foto to vypadá opět na fakeové obšití palubní desky... Fakeové koncovky výfuku. Bicolor s tmavou horní polovinou vč. C-sloupku autu vůbec nesedí. K tomu to debilní ovládání klimatizace...
Jediné pozitivum - zůstal samostatný panel klimatizace. Jinak za mě zklamání.
už z fotky to vypadá podobne mizerně, jako předtim. jen je ta bída o něco víc navonena.
Zůstaly ještě evidentně mechanický ovladače světel, což jistě pozitivní je.
Co už moc není je ten panel - vypadá jak z Kia - tlustý rámečky a nemá to ani ovladač na hlasitost. Tady Kia vede o parník. Klimatizace je průšvih, resp. její ovládání je průšvih. Volant s dotykovejma ploškama je předmětem kritiky už od začátku, tady ho máte taky a neuděláte s tím nic. Fejkový koncovky výfuku? - ale no tak - nic jinýho jsme od VW ani čekat nemohli. Plasty v interiéru jsou zřejmě z Pola, nevím, proč mě u VW vlastně vůbec neudivuje, že "recyklací" se dostaly i do auta 1M+.
Co už moc není je ten panel - vypadá jak z Kia - tlustý rámečky a nemá to ani ovladač na hlasitost. Tady Kia vede o parník. Klimatizace je průšvih, resp. její ovládání je průšvih. Volant s dotykovejma ploškama je předmětem kritiky už od začátku, tady ho máte taky a neuděláte s tím nic. Fejkový koncovky výfuku? - ale no tak - nic jinýho jsme od VW ani čekat nemohli. Plasty v interiéru jsou zřejmě z Pola, nevím, proč mě u VW vlastně vůbec neudivuje, že "recyklací" se dostaly i do auta 1M+.
Nemůžeme si vyskakovat. Musíme odvést daň ekologii.
A zatímco platíme víc za horší materiály, šéfové automobilek si nechají luxusně vybavit své jachty a tryskáče. Nerecyklovanými, neekologickými materiály. Bravo, ekologičtí pokrytci všech zemí, spojte se !!!
A zatímco platíme víc za horší materiály, šéfové automobilek si nechají luxusně vybavit své jachty a tryskáče. Nerecyklovanými, neekologickými materiály. Bravo, ekologičtí pokrytci všech zemí, spojte se !!!
Ty dotykový plošky jak na volantu, tak klimatizaci jsou ergonomické zlo, ale jsou evidentně levnější na výrobu, proto je cpou všude. VW hřeší na svou pověst a šroubuje ceny nahoru, dokud to lidi budou kupovat, nedivím se… Ale přetnou tětivu a přijde pád 😉 T-roc už je tak drahý, že se těm prodejním číslům fakt divým - velikostně uvnitř je to v podstatě Golf, který už je dnes také 600tis + pokud člověk nechce třihrnek :no:
T roc sa mi spociatku pacil tiez.... decentny facelift karoserie neprekvapil.... ale uprimne... akosi uz dnes na mna posobi T roc celkovo znudene a nezaujimavo a aj kusok chladne .... pritom taigun je az horuci... stavnatejsi ... alebo iskrive hrvecko ... juke ci mokka... pripadne cx 30 ( hoc to oplastovanie ma priserne )
AurisHSD
i Taigo dostalo měkčenou palubku, tohle je vyšší model, mohlo by to být zajímavé. Zákl. cena se obávám nebude daleko od 600tis.
cjoctavian
Kabriolet vyzera ako vana na kolesach 😒] Kolko ludi si ho vlastne kupilo?
Velmi malo... do buducna ( v dalsej generacii ) cakam ze tato karosarska varianta uz skonci... uvidime
Tak mi se třeba to cabrio fakt líbí. Na druhou stranu musím realisticky uznat, že to není auto pro mě. Nemám na to, abych držel dvě auta, nemám garáž a mít v našich končinách jako jediné auto cabrio ještě celoročně parkované venku, je imho blbost. ;-\