Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové Suzuki S-Cross vs. konkurence: Jak si cenově stojí proti jiným SUV?
28 komentářů
3_diamanty
teda priznavam ze ma prekvapuje ze kona s 1,6tgdi so 145kw je lacnejsia ako s cross s 95 kw oturbenou 1,4kou.. obe auta su pritom v 4kolke ale kona je dynamikou uplne v inom vesmire ako suzuki.... a to som donedavan mal 1,6tgdi konu mal ako za preedrazeny vrcholny kusok... no zda sa ale ze z tejto dvojice nie je o com... kona jasna volba ( po facelife uz aj konecne sa zbavila mnohych nevkusnych plastov ) ....a to mam inak suzuki rad a s cross sa mi paci... ale asi by to chcelo v tejto cenovke pmrknut fakt aj tu konu..... ak je skutocne o parnik silnejsia a pritom aj citelne lacnejsia tak nie je o com... ale inak drzim s crossu palce... podareny facelift... a nadalej klasicke sympaticke suzuki...
Nie je lacnejsia, s-cross stoji 26 050 € a kona stoji 26 840 €. Ale kona ma papierovo lepsiu vybavu, napr. s-cross nema samostmievacie vnutorne spatne zrkadlo, ani automaticke prepinanie dialkovych svetiel nespominaju.
Ide o úplne nový motor s viacerými zmenami v porovnaní s predchodcom. Tou prvou zásadnou je prechod na reguláciu ventilov CVVD namiesto variabilného časovania ventilov CVVT, priamy vstrek benzínu pracuje s tlakom 350 bar namiesto 250 bar, integrované výfukové zvody, prepracované má vnútorné chladenie, nízkotlakové EGR a o 34% nižšie vnútorné trenie. V bežnom živote nová jednašestka určite nepôsobí na výkon 198 koní, to si povedzme na rovinu. Rovnaký charakter mal aj jeho predchodca, ktorému by som tiež nepriznal 178 koníkov. Zospodu pôsobí pridusene, dosť nevýrazne, až keď sa mu šliapne na krk a dostanete ho do otáčok začne sa otvárať a rozbaľovať svoj potenciál.
Mňa oveľa viac štvalo iné, oneskorené reakcie na plyn. Zrejme sa pod to podpísali nové emisné limity a súboj motorárov s nimi, ale vždy keď som dal kickdown sekundu trvalo kým motor zareagoval bez podradenia, teda bez potreby zmeny prevodového stupňa a dve sekundy aj s podradením. A to nie je príjemné, ak potrebuje vyraziť z križovatky a zaradiť sa.
S Konou N Line som mal možnosť nabehať o niečo viac kilometrov ako bežne, vďaka čomu mám reálnu predstavu o spotrebe paliva vo viacerých režimoch. Na diaľnici do Prahy a späť si odpil z nádrže 9 l/100 km. Na okreskách sa vie uspokojiť so 7 l/100 km, čo tiež beriem, ale krátke trasy po meste mu nevoňajú. Nech som vyštartoval so studeným alebo zohriatym motorom, pod 10 l/100 km som sa nedostal. Takže motor vo mne nezanechal žiadnu extra chuť
No neviem, ci ten slabsi boosterjet aj lepsi nebude 😁
Ide o úplne nový motor s viacerými zmenami v porovnaní s predchodcom. Tou prvou zásadnou je prechod na reguláciu ventilov CVVD namiesto variabilného časovania ventilov CVVT, priamy vstrek benzínu pracuje s tlakom 350 bar namiesto 250 bar, integrované výfukové zvody, prepracované má vnútorné chladenie, nízkotlakové EGR a o 34% nižšie vnútorné trenie. V bežnom živote nová jednašestka určite nepôsobí na výkon 198 koní, to si povedzme na rovinu. Rovnaký charakter mal aj jeho predchodca, ktorému by som tiež nepriznal 178 koníkov. Zospodu pôsobí pridusene, dosť nevýrazne, až keď sa mu šliapne na krk a dostanete ho do otáčok začne sa otvárať a rozbaľovať svoj potenciál.
Mňa oveľa viac štvalo iné, oneskorené reakcie na plyn. Zrejme sa pod to podpísali nové emisné limity a súboj motorárov s nimi, ale vždy keď som dal kickdown sekundu trvalo kým motor zareagoval bez podradenia, teda bez potreby zmeny prevodového stupňa a dve sekundy aj s podradením. A to nie je príjemné, ak potrebuje vyraziť z križovatky a zaradiť sa.
S Konou N Line som mal možnosť nabehať o niečo viac kilometrov ako bežne, vďaka čomu mám reálnu predstavu o spotrebe paliva vo viacerých režimoch. Na diaľnici do Prahy a späť si odpil z nádrže 9 l/100 km. Na okreskách sa vie uspokojiť so 7 l/100 km, čo tiež beriem, ale krátke trasy po meste mu nevoňajú. Nech som vyštartoval so studeným alebo zohriatym motorom, pod 10 l/100 km som sa nedostal. Takže motor vo mne nezanechal žiadnu extra chuť
No neviem, ci ten slabsi boosterjet aj lepsi nebude 😁
Na jar 2021 sa Scross predaval za 15.000. Aktivny tempomat, automat. klima, full led, automat svetla a stierace, zimne kolesa. Nema vyhrievane sedacky. Zena s tym po meste jazdi za 6,3. Za 15k paradna ponuka, ale 26k by som za to auto nedal.Asi idem buchnut sampano, ze som to vtedy kupil 😊
Ma automaticke prepinanie svetiel? My sme v rodine kupovali nejak za 17 000, ale vyhrievane sedacky to snad ma 😄 Ale nejak cuvacie senzory to nemalo, iba kameru.
Prepinanie dialkovych nie, len denne vs tlmene. A semzory mas pravdu, tie som nechal dorabat. Rovnako ako cierne skla.
Registroval som tu akciu, bola to asi ponuka desatrocia, vypredavali sklady pred novou generaciou, bolo to limitovane co do poctu a rychlo sa minulo aj bez reklamy. Inak stalo 18k a tato novinka 21k. Rozdiel 6000 EUR, nie je o com, blahozelam.
P.S.
Tak ale snad aj na to nove bude casom nejaka akcia napr. za 19k. Chvilu som nad tou ponukou uvazoval, ale rozhodol som sa proti kupe auta celkovo a hlavne ked raz kupim nove, tak chcem vsetkych bezp. asistentov - LKA to nemalo, mrtvy uhol tiez nie, pravdupovediac jediny dovod na vymenu auta u mna je vyssia bezpecnost...
P.S.
Tak ale snad aj na to nove bude casom nejaka akcia napr. za 19k. Chvilu som nad tou ponukou uvazoval, ale rozhodol som sa proti kupe auta celkovo a hlavne ked raz kupim nove, tak chcem vsetkych bezp. asistentov - LKA to nemalo, mrtvy uhol tiez nie, pravdupovediac jediny dovod na vymenu auta u mna je vyssia bezpecnost...
Ja si hlavne myslim, ze za 21 sa im to nebude predavat a casom to zasa budu davat za 17-18.
Az taky optimista nie som, ked vidim, ze taky Nissan Quashqai zacina na 25, v S-Cross za 17 velmi neverim, ale kiez by si mal pravdu.
Nissan Quashqai je ale zasa o kus inde. Rozmermi vypracovanim interieru. Sedel som v tom a pocitovo je to o pol plynu dospelejsie auto. Tomu Scrossu fakt sedela zakladna cena okolo 18k.
kona je hlavne o triedu mensie auto - uzke pre styroch, citelne mensi kufor, interier lacne plasty, uz i30 je oproti kone ina liga. 2008 tiez nie je ziaden priestorovy zazrak.
PseudoSUV triedy B je Vitara, kto sedel vo Vitare a S-Cross pozna rozdiel triedy...
To by som tiez mohol argumentovat, ze swift je kompakt, lebo sa tam v pohode zmestia 4 dospely, na rozdiel od napr. 208.
PseudoSUV triedy B je Vitara, kto sedel vo Vitare a S-Cross pozna rozdiel triedy...
To by som tiez mohol argumentovat, ze swift je kompakt, lebo sa tam v pohode zmestia 4 dospely, na rozdiel od napr. 208.
V kone som nesedel, ale razvor a sirku maju skoro rovnaku. Neviem este ake lacnejsie plasty by to mohlo mat oproti s-crossu 😄 A fakt tam treba ten priestor?
Plasty su v Scross kednoduchsie, ale nie vyslovene lacne. A kona ma kufor 370 l scross 450. Kocik tam ide bez problemov.
Ked sadnes do kony a nasledne do i30, alebo pumy a nasledne focusu, tak je to rozdiel triedy. Trieda B je trieda B, aj ked oplastovana.
Niektore auta triedy B ako i20 su priestrannejsie, take B+, ale stale to nie je C.
No ci treba ten priestor - ak mas rad stiesneny pocit alebo postavu aziata, tak netreba.
Plasty boli popisane nizsie, lepsie by som to nenapisal😁
Niektore auta triedy B ako i20 su priestrannejsie, take B+, ale stale to nie je C.
No ci treba ten priestor - ak mas rad stiesneny pocit alebo postavu aziata, tak netreba.
Plasty boli popisane nizsie, lepsie by som to nenapisal😁
msifa
Kam všichni chodí na to, že to je nová generace? Jedná se pouze o facelift - karoserie je stejná, tak i technika.
A nejlepší je hláška "S délkou 4.300 mm a rozvorem 2.600 mm si S-Cross uchoval rozměry předchůdce, přesto dorostl na rozměry konkurence 😁 To se jako konkurence zmenšila?
A nejlepší je hláška "S délkou 4.300 mm a rozvorem 2.600 mm si S-Cross uchoval rozměry předchůdce, přesto dorostl na rozměry konkurence 😁 To se jako konkurence zmenšila?
Ano, délka S-cross 4,3m může být zavádějící, ale každý kdo ho prolézal (tahle verze je veliký facelift, ne nová generace) mi dá za pravdu, že se jedná o zcela jasného zástupce C segmentu, nikoli B.
Délka není vše a není pro určení segmentu jediným určujícím faktorem. Např. Mazdy mají díky nutnosti dlouhých svodů u Skyactivů dlouhatánské přední kapoty, což ovšem nezvětšuje interiér...
Suzuki se ve vše segmentech obecně drží spíše u spodní hranice velikosti, ale to z nich nedělá auto o třídu menší.
To by měl profík, jakým pan Bureš bezesporu je, vedět.
No jo, co ale chtít v zemi, kde se bez uzardění řadí Octavia, tede lowcostový derivát Golfu (což je referenční zástupce C segmentu) postavený na prodloužené platformě kombíku v klidu a pohodě do D segmentu.
Ps.: Když vidím ty ceny, půjdu asi večer oslavit to, že jsem koupil nové letos v lednu za cenu, která dnes vypadá jako z jiného světa. Klika. :-!
A nový S-Cross by měl být už v základu fakt dobře vybavený. K tomu MHEV a 4 válec...
Srovnávat s mrzáky s litrovými zmetky je úplně mimo.
Cena nízká není ale na dnešní dobu toho za danou ce u nabízí S cross fakt dost. :yes:
Ps.: Pořád se mi zdá, jako kdyby tomu naroubavali zadek z Mitsu.
Zároveň tak trochu kombinace e romských prvků, vidím tam třeba T-Cross zezadu...
Ale jako celek mě to vůbec neuráží. Naopak čím dyl ty křivky vnímám, tím víc mi přijdou sympatické. Předchozí vzhled byl takový rozpolcený. Přední část mi nikdy nešla k té zadní. Ale teď?
Jo, hezké. Navíc třeba Duster už není o moc levnější, pokud zůstaneme u 1.33 Tce ...
S-cross je výborný auto, které srážel k zemi hnusný zevnějšek, kterému v rámci prvního faceliftu ještě naložili. Teď to vypadá pěkně, pěkně "po japonsku", řekl bych.
Za mě :yes: , jen ty ceny... Verze bez klimy přes půl mega, to je masakr...
J.
"S délkou 4.300 mm a rozvorem 2.600 mm si S-Cross uchoval rozměry předchůdce. Jenže zatímco minulá generace se dala považovat ještě za model na hranici malých SUV a kompaktních SUV, v mezidobě mnohá SUV segmentu B S-Cross dorostla, a tak se najednou dá považovat za „malé SUV“, byť na horní hranici třídy. Vždyť kolem 4,3 metru délky dnes měří i typický zástupce kategorie, Peugeot 2008, nebo třeba Škoda Kamiq".
Tak jest, 2008 má 4300 a 2605... šířka je víceméně shodná. Kamiq je nejkratší, ale také nejširší a s největším rozvorem. On teda Kamiq je technicky Scala, což je nepochybně kompakt... no, je v tom dneska binec, na nějaké platformy už se moc nehraje a kupci třídy taky moc neřeší.
PS: co se Octavie týče, tak auto.cz ji konzistentně řadí mezi kompakty. Prodloužená platforma kombíku není úplně přesné... Octavia v minulé generaci měla prodlouženou platformu jako jediná, až v té aktuální na stejnou délku přešel Variant. A na stejné platformě je i Superb.
Ale také jsem některá z těch aut prolézal při výběru nového a S-cross je prostě konkurent Kaškaje či Karoqu. A to i přes to, že nám ta auta rostou, o tom žádná.
K O - díky za upřesnění s tou platformou pro Variant. To, že ACZ ji řadí do kompaktů vím, to jim je ke cti. Myslel jsem to obecně a coby narážku na tímto úplně znehodnocené tabulky SDA.
Já na tohle úplně jasnej názor nemám, není to moje zájmová kategorie... ale nepřijde mi, že by byl autor mimo, beru na vědomí jeho názor... i tvůj.