Novinky
Zpět na článek
Toyota Corolla Cross míří do Evropy. Praktický crossover vsadí výhradně na hybrid
28 komentářů
traveldrive
3
Ja už mám tých crossoverov a SUV plné zuby. S predným pohonom to žiadny veľký zmysel nemá, voči vonkajším rozmerom je interiér obvykle malý, je to zbytočne ťažké, takže 100 k je pomaly minimom, ktoré možno akceptovať a navia je to drahé a stále drahšie. Dizajn už radšej ani nespomínam.
Přejít do diskuze
Ozzman
Proti Yarisu Cross je tohle vyloženě hezký 😁 Já s tím problém nemám, hranatý, SUV, ok, proč ne já si to stejně nekoupím 😁
Ozzman
Ta jednadvojka není špatná, ale tak do Corolly, pro někoho, kdo chce takové auto na pohodu, tohle bude vyšší a bude se s tím prát.
Brmbalik
Dalsi zbytecne vyrobeny auto. Nakopnuty hatchback neprinasi nic. Vetsi odporove ztraty, vyssi nakladova hrana kufru. Jediny proc to vyrabi je, aby diky hmotnostimu koeficientu snizili emisni pokuty.
lamal
S tymi povodnymi rendermi som mal vacsi problem, tam bol ten Alien look (svetlá). Toto je z mojho pohladu otazka casu, mne to vyrazom pripomina nejaky maly crossover na baze Yarisu, alebo maleho auta. Je v tom urcita subtilnost a jednoduchost, v reale s inymi farbami to moze byt lepsie.
Novy hybrid 146kW vypada zaujimavo, aj vykon benzin 2litra ma sucastne parametre, na Atkinsona neobvykle.
Novy hybrid 146kW vypada zaujimavo, aj vykon benzin 2litra ma sucastne parametre, na Atkinsona neobvykle.
h.onzyk
Mně se to docela líbí, velikost vypadá tak akorát, jako daily car tady na Vysočině bych si to uměl představit.
johny555
Taky si myslím, že výrobní cena 1.2 s manuálem nebude o moc nižší a proto od ní upouští.
Emel
Přijde mi to trošku harmoničtější než RAVka, zepředu i z profilu, takový uhlazenější. Ty podběhy a lemy moc nemusím ani u RAVky ani tady...
Mikesus
já tedy vidím dvoulitr v TS od 737tis ve výbavě comfort.
https😐/pdf.sites.toyota.cz/…olla_ts_2020.pdf
https😐/pdf.sites.toyota.cz/…olla_ts_2020.pdf
Swordfish76
Což o to, auto je to pěkné, velikostně postačující, klidně bych ho vyměnil za současnou Corollu TS GR Sport, ale jestli bude k dispozici jen dvolitrový hybrid, tak to bude začínat někde dost nad 800 tisíc Kč. Současná corolla touring sports s 2.0 hybridem začíná na 802.000 Kč a to už je akční cena! Corolla Cross je crossover odvozený od Corolly a ty bývají o minimálně 30-50 tisíc dražší, než výchozí modely. Takže to už bude dost blízko větší RAV4 2.5 hybrid a myslím, že velká část lidí radši vezme tu RAVku.
SKAY
Stejně jako za chr technika stejná jiná kastle.chr stylová todle jako normální SUV.
ericn
Mě se to docela líbí a taky mi přide designově zdařilejší než RAVka. Jde jen o to za jaký peníze to bude, když je to jen hybrid 😉
petr petrumr
lidi to nekupují, chcou hybrida, u nás přeci byla c-hr s turbem a pro nedostatek kupujících to stáhli.
jam2015
Čo máš stále s tou nákladovou hranou?
To už si ischiatický starec, čo neudvihne ani igelitku z Lidlu?
To už si ischiatický starec, čo neudvihne ani igelitku z Lidlu?
Roland Von Wagen
Přední světla jsou z minulé generace tucsona. Celkově mi ho to z exteriéru hodně připomíná.
Mikesus
Pořád nějak nemůžu překousnout ty přední světla. Jsou takový zvláštní.
Z boku to je rav4 vypraná na 90. Zezadu nakopnutá corolla.
Pristrojovka vypadá dobře, uvidíme jestli to bude lepší než v corolle.
Z boku to je rav4 vypraná na 90. Zezadu nakopnutá corolla.
Pristrojovka vypadá dobře, uvidíme jestli to bude lepší než v corolle.
rohYpnol
První dojem 4- :-!
RAV4 zbožňuji. Ale tohle je prostě divné. Takový kříženec Yaris Cross a RAV4.
Ale počkám naživo, design Japonců je velmi zrádný. Každopádně za mě třeba klasický Yaris v bicolor vhodných kombinacích se mi dokonce u líbí, zatímco v jiných mi přijde vyloženě nehezký.
Kufr ale vypadá hodně malý. Celkově mi prostě nesedí. Proto 4-.
RAV4 zbožňuji. Ale tohle je prostě divné. Takový kříženec Yaris Cross a RAV4.
Ale počkám naživo, design Japonců je velmi zrádný. Každopádně za mě třeba klasický Yaris v bicolor vhodných kombinacích se mi dokonce u líbí, zatímco v jiných mi přijde vyloženě nehezký.
Kufr ale vypadá hodně malý. Celkově mi prostě nesedí. Proto 4-.
Anonym
Tak ono záleží na mozkové kapacitě a všeobecném rozhledu. Zabedněnec často nepochopí, nejen můj humor.
hugino
Za mňa zvonku OK a vo vnútri taký priemer /stále tie červené kolískové prepínače na centrálne uzamknutie zvnútra brrrr/.Toto je alternatíva k čoraz nižším autám segmentu C.Toyota v posledných modeloch / Corolla,RAV 4 alebo Camry / sa podľa mňa čo sa týka designu velmi ale fakt že velmi zlepšila.Mohli by tam ponúknuť aj pre menej solventnejších 1.2 T 116 k s manuálom 😄 Ale ja by som aj tak zobral Formentor
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.