Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářePrvní jízda s novou Kiou Sportage. Změnila se hodně, charakter ale zůstal
29 komentářů
hugino
2
Za mňa najškaredší Sportage. Niekedy menej je viac. :no: To nový Quashqai je iná liga.A to ešte príde nový Renault Austral
xxc
2
Dizajn hroza, ale fungovat to bude asi lepsie, ako Renault. Asi teda urcite lepsie. Kazdy si moze vybrat, co si kupi 😄
Ozzman
2
Jak to můžeš vědět, ty si tím Renaultem jel ?
traveldrive
2
Nejakým vraj už jazdil, a tiekla mu voda po oknách a vŕzgali sedačky. Renaulty sú strašne nekvalitné, prečo by Austral mal byť lepší? 😉
Ozzman
1
To je fakt 😁
xxc
1
ani kiou som nesiel a chvalia ju 😄
3_diamanty
1
Suhlas... kaskaj je iny vesmir... nazivo pecka ostry cisty dizajn a nie ako tato rozkysnuta buchta
traveldrive
3
H/K svet kritizuje KIU, to je prča... 😒]
Anonym
1
...vlastne kedy a preco nastal odklon od H/K smerom k VW?
Plautus
2
V časoch, keď básnil o KIA/Hyundai, ale nakoniec si kúpil Polo...a napokon to zabrúsil k trom diamantom 🤷♂️
hugino
1
Ale naživo ten Qashqai vyzerá fakt super.Sportage som videl ťiež naživo /však bývam 5 kilometrov od továrne takže ich už behá dosť / a naživo vyzerá za mňa ešte horšie ako na fotkách.A keď vychádzam z toho ako vyzerá nový ELEKTRICKÝ Megane /Renault design vždy vedel/ tak ten nový Austral bude designovo super.A ak tam nechajú ponuku motorov ako nový Qashqai tj.1.33 Tce + aj manuálna prevodovka tak fajn.Dúfam že nebude len elektrický.
vladas75
0
no tvl, tohle auto je hnusný ze všech stran 😲
Katikakus
...vyzaduje odvahu a designeri KIA se zjevne neboji. V realu Sporage opravdu vypada jeste lepe nez na fotkach. Ackoli nejsem priznivcem zelene, tak ta nova, kterou ma sportage i proceed v nabidce, je doslova paradni. Za me skvely pocin, ktery dale ozivi nudu a sed na silnicich. :yes:
S hodnocením si počkám až to uvidím naživo, ale bojím se, že se mi to líbit nebude. Na mě až moc velký UFO, Tucson se i na fotkách nelíbil a naživo to bylo ještě horší. Třeba Sportage překvapí, jen teď mám zmatek v tom, kdo z koncernu H/K cíli na usedlejší klientelu.
Barvy vypadají dobře, obecně výběr nic moc není. Co zamrzí je "práce" "novinářů" z auto.cz. To fakt nejste schopní to auto nafotit ? Abych viděl jak vypadaá zezadu, musím se doklikat až nakonec galerie na fotku staženou z internetu, protže p. Bureš vyfotí jen logo a zadní světlo ? A na focení interiéru bylo nějké embargo ? Já bych u článků prosil autorské fotky.
Barvy vypadají dobře, obecně výběr nic moc není. Co zamrzí je "práce" "novinářů" z auto.cz. To fakt nejste schopní to auto nafotit ? Abych viděl jak vypadaá zezadu, musím se doklikat až nakonec galerie na fotku staženou z internetu, protže p. Bureš vyfotí jen logo a zadní světlo ? A na focení interiéru bylo nějké embargo ? Já bych u článků prosil autorské fotky.
ptr078
za mna dizajnovo ovela lepsie ako bracha od h, vyber farieb az nezvykle siroky,kupcu zamrzi asi iba kopec ciernych plastov, ktore sa rychlo poskriabu, hlavne ten na zadnom narazniku
simson33
Vyváženejší dizajn má Hyundai Tucson, ale Sportage tiež nie je zlá, hoci nadväznosti jednotlivých designových partií mi úplne nesedia...
O úspechu ale rozhodujú objednávky a tých má Hyundai/KIA dostatok. Nový Tucson sa predáva lepšie ako starý, u Sportage očakávam podobný záujem.
O úspechu ale rozhodujú objednávky a tých má Hyundai/KIA dostatok. Nový Tucson sa predáva lepšie ako starý, u Sportage očakávam podobný záujem.
lamal
a prepracovany, pride mi to fajn. Celkom pokrok v korejskom dizajne, ze sa tam nedopustili nejakych typickych detajlov a casti, ktore narocnejsim skazia celok. Aj tie nezvykle predne svetla vkusne zapracovali, kedysi bez roznych LED pasov a hran by to bolo nemyslitelne. Vyzera to originalne.
Zadna cast vyzera efektne, je to ciste, hladke a akuratne a plynule to smeruje do odtrhovej hrany, podarilo sa sklbit trochu podivnosti s lubivostou.
Smerovky v zadu vratili hore a vyhli sa falosnym koncovkam vyfukov. Pochvala
Zadna cast vyzera efektne, je to ciste, hladke a akuratne a plynule to smeruje do odtrhovej hrany, podarilo sa sklbit trochu podivnosti s lubivostou.
Smerovky v zadu vratili hore a vyhli sa falosnym koncovkam vyfukov. Pochvala
Mít to jona světla, nějaká normálními a ne ten hmyzí xicht, jak by řekl Ada, tak to není špatný. Ale ještě si počkám na živo, tucson mne dost zklamal
Mne to hmyzí ksycht nepride, pretoze to ma pomerne normalny a sebavedomy vyraz. Prvky z ktorych to dosiahli su pekne upratane a tym pre mna nie su vytrhnute z kontextu hlavne pokial ide o tie netypicke svetla.
johny555
tak se mi jeví jako špička ve své kategorii. Na dizajn jsem mi chvíli zvykal, teď se mi hodně líbí, víc jak Tucosn. Je dobře, že mají odvahu a hlavně, že postavili od základu nové auto. Pro mě jasně vítězí varianta HEV, do nafty bych nešel (mají být za podobnou cenu, ale HEV nabízí podstatně lepší zrychlení a komfortnější rozjezdy díky elektromotoru a měničovému automatu).
3_diamanty
Sportage sa mi vzdy pacil... ale tento novy ma uz neskutocne patvary... radiatorovy tucson to iste... pritom sorento je paradne alebo aj telluride...
Kaskaj je vedla tohto balvanu doslova diamant na kolesach
Kaskaj je vedla tohto balvanu doslova diamant na kolesach
msifa
Zvenku hodně nezvyklý design. Ale vnitřek (palubka) hodně pěkné. Otázka jak budou vypadat základní verze. A co je hlavní je pak cena, pokud bude na úrovni sesterského Tucsonu tak to bude zajímavé auto :yes:
KANKUNEN
Zkus to popsat slovy a vznikne slovní guláš.
Prečo? Členenie je vcelku logické. Motív predných svetiel sa opakuje aj nižšie pod nimi,takže až také zmätočné to nie je.
Čo ma ale desí, je plocha čiernych plastových mreží, ktoré sú, samozrejme, z veľkej časti slepé a nefunkčné.
Týmto štýlom budú zakrátko čelá áut hnusné bez kúska farebného laku, celočierne plastové, len tu a tam v nich bude zapustená nejaká tá LED-ka...
Čo ma ale desí, je plocha čiernych plastových mreží, ktoré sú, samozrejme, z veľkej časti slepé a nefunkčné.
Týmto štýlom budú zakrátko čelá áut hnusné bez kúska farebného laku, celočierne plastové, len tu a tam v nich bude zapustená nejaká tá LED-ka...
Arese
...přitom tvář auta je to první, co každý vidí a hodnotí... 😲 To už mi příjde přijatelnější ten diodový cirkus u nového Tucsonu... Ale z boku i zezadu se mi nová Sportage docela líbí. 😄 :yes:
miromen
Vzhledově to vubec neni špatne tedy až na tu příď. Když na ni koukam tak nevim jestli je horši vetřelec od hyundaie nebo tenhle divny zmatek. Tvarově je přiď sice fajn i ty bumerag světla se mi libi, ale jako celek se mi to vubec nelibi.