Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Vojtech1._Dohnal
Stačí se projít třeba po DavoCaru nebo jakýmkoliv jiným a podobnej závěr si udělá každej i bez Cebie 😁
Auta dovazane "na kseft" su skoro vsetko tazke havarky, pretoze doviezt neposkodene ojazdene auto s mensim nabehom sa neoplati. Vynimka su len auta dovezene specialne na objednavku pre konkretneho majitela, ktory si ho vybral a za proviziu nechal doviezt...
PowerHouse
Passátů v auto ESA prodali 77 benzínů a 640 nafťáků.
Skoro 30% dovezených aut je starších 15ti let.
Už se těím, až mně dá Windiesel mínus.
Já bych omezil dovoz pleček starších 15ti let a na naftu bych nasadil stejnou daň jako na benzín.
To je ale pro Vás moc tvrdý ekopostoj.
Skoro 30% dovezených aut je starších 15ti let.
Už se těím, až mně dá Windiesel mínus.
Já bych omezil dovoz pleček starších 15ti let a na naftu bych nasadil stejnou daň jako na benzín.
To je ale pro Vás moc tvrdý ekopostoj.
Omezit dovoz nejde (jsme jeden trh), leda diesel starší 15 let považovat automaticky za nebezpečný odpad, pak by šlo 😁 :yes:
Pokud jde o spotřební daň, pak samozřejmě souhlas. A jen doplním, že stejná daň, znamená v přepočtu na litr pro naftu vyšší daň (litr nafty je víc než litr benzinu a to je zase třeba víc než litr lpg).
Pokud jde o spotřební daň, pak samozřejmě souhlas. A jen doplním, že stejná daň, znamená v přepočtu na litr pro naftu vyšší daň (litr nafty je víc než litr benzinu a to je zase třeba víc než litr lpg).