Novinky
z které strany ho mám obcházet, na to nejsem absolutně zvědavý. Frantíci často vymýšlejí nesmysly. Například když celý svět používal pro remote lock rádio, já měl v Peugeotu 406 infrared. Takže zamknout jedině tak, že klíčem mířím na zrcátko v kabině, pochopitelně jen z pohledu řidiče. Dnes zase Peugeot dělá tu parodii na HUD, takové trapné sklíčko. Jakoby čelní sklo nebylo dostatečně velké že? Nechápu jejich myšlenkové pochody, respektive co v té Francii hulí.
Riešiš blbosť, evidentne si to neskúsil. Mal som rendlíka s hf kartou štyri roky, fungovalo to bez problémov
Vidim to podobne, Francouzi uz to tak maji. Jsou casto inovativni v dobrem smyslu, ale pak to “vyvazi” nejakou blbosti :-!
Co se tyka HUD se sklickem, postupne to mizi, ale to nebyli to jen francouzi. Napr Mazda to tak taky mela (nevim jestli jeste ma).
Duvod je v tomto pripade uplne jednoduchy - jde o cenu. Pokud se ma HUD promitat na celni sklo, je treba, aby to sklo samotne disponovalo dalsi odrazivou vrstvou (na beznem okne HUD nefunguje) a to je samozrejme o dost nakladnejsi reseni. Take je treba vyssi jas nez v pripade pridavneho sklicka.
Jinak pro zajimavost je HUD slozitejsi tema nez se muze zdat. Je napr. obtizne zajistit dostatecny kontrast kdyz je hodne slunicka atd. Napr HUD ktery se pouziva ve stihackach apod. je kvalitativne (a samozrejme i cenove) na uuuuplne jine urovni, nez co vidite v dnesnich i tech nejlepsich autech. Presto si myslim, ze to co dneska najdes treba v Mercedesu je uz opravdu slusny a kvalitni zarizeni.
Ja osobne si dokazu snadno predstavit, ze misto klasicke kaplicky bys mel pouze HUD - to by podle me bylo idealni reseni pro Tesla Model 3 a Y - ze bys mel HUD staci zobrazit rychlist a minimum zakladnich veci + infotainment na to ostatni.
Co se tyka HUD se sklickem, postupne to mizi, ale to nebyli to jen francouzi. Napr Mazda to tak taky mela (nevim jestli jeste ma).
Duvod je v tomto pripade uplne jednoduchy - jde o cenu. Pokud se ma HUD promitat na celni sklo, je treba, aby to sklo samotne disponovalo dalsi odrazivou vrstvou (na beznem okne HUD nefunguje) a to je samozrejme o dost nakladnejsi reseni. Take je treba vyssi jas nez v pripade pridavneho sklicka.
Jinak pro zajimavost je HUD slozitejsi tema nez se muze zdat. Je napr. obtizne zajistit dostatecny kontrast kdyz je hodne slunicka atd. Napr HUD ktery se pouziva ve stihackach apod. je kvalitativne (a samozrejme i cenove) na uuuuplne jine urovni, nez co vidite v dnesnich i tech nejlepsich autech. Presto si myslim, ze to co dneska najdes treba v Mercedesu je uz opravdu slusny a kvalitni zarizeni.
Ja osobne si dokazu snadno predstavit, ze misto klasicke kaplicky bys mel pouze HUD - to by podle me bylo idealni reseni pro Tesla Model 3 a Y - ze bys mel HUD staci zobrazit rychlist a minimum zakladnich veci + infotainment na to ostatni.
Vy tie Renaulty v Cechach nemate velmi radi 😁. Zato Mazda je modlou. Ja mam zas opacnu skusenost. CX-3 88 kw dvojkolka v strednej vybave vzhladovo pekne auto, ale vo vsetkom ostatnom sedy priemer az podpriemer... a jazdne vlastnosti pri vyssich rychlostiach dost zle (vid. losi test, ktory ukazuje, co to auto robi v rychlych zakrutach). A teraz mam Kadjar 1.33 104 kw tiez v strednej vybave a nemozem najst vyraznejsie negativa 😄 . Ano dizajn uz nie je moderny, ale vzhladom na to, ze ma minuly rok stal tolko, co teraz stoji trojvalcovy 81 kw kamiq ambition, tak menej atraktivny dizajn s radostou ozeliem. Rovnako ako aj ten straaasny problem s nechcenym zamknutim 😁. Osobne som rad, ze vobec mam pri tak praktickom, velkom a cenovo vyhodnom aute popri inej necakanej vybave este aj bezklucove zamykanie a startovanie...
Ale samozrejme nechcem nikomu vnutit nazor, ze Renault robi dobre auta pre beznych ludi. Iba mi tu niekedy pridu tie hatey az absurdne a je zjavne, ze ide iba o zaujatost voci znacke. A tak mi nedalo trochu podpichnut aj opacnym nazorom. A teraz uz mozte davat palce dole a pisat odhady, kedy sa mi ten hnusny rendlik zarucene v blizkej buducnosti rozpadne 😀.
Ale samozrejme nechcem nikomu vnutit nazor, ze Renault robi dobre auta pre beznych ludi. Iba mi tu niekedy pridu tie hatey az absurdne a je zjavne, ze ide iba o zaujatost voci znacke. A tak mi nedalo trochu podpichnut aj opacnym nazorom. A teraz uz mozte davat palce dole a pisat odhady, kedy sa mi ten hnusny rendlik zarucene v blizkej buducnosti rozpadne 😀.
Rozpadnut sa nemusi, staci ked bude vrzgat celou cestou. Inak nazory vychadzaju zo skusenosti, kto uz nejaky Renault mal. Aj Kadjar bol podla vsetkeho kupeny preto, ze nebol lepsi ako kamiq, ale bol lacnejsi 😄
A kedy teda zacne vrzgat? 😀 Ale pravdupovediac viem, ze predfaceliftovy Kadjar s tym mal problem. Po facelifte uz to tak nie je. A to ja som citlivy na zvuky v interieri. Aby ma niekto nepochopil zle, tak to nie je Bentley a v zime sem-tam nieco pukne, ale neverim, ze keby sa niekto previezol, tak by povedal, ze interier vrzga.
A dufam, ze si nechcel naznacit, ze Kamiq je lepsi ako Kadjar 😉. Ked uz tak by sa dal porovnat Karoq, ktory nie je zlym autom, ale ako si spravne napisal, bol by vyrazne drahsi v rovnakej vybave. Navyse nie som presvedceny o tom, ze drahsi rovnako vybaveny Karoq s porovnatelnym motorom by bol naozaj objektivne celkovo lepsi, aj keby sme si odmysleli cenovky. Ale neodsudzujem nikoho kto si radsej priplati. Len som chcel naznacit, ze nie je spravne odsudzovat Renaulty, lebo nevyrabaju zle auta. Ved aj tu su ludia schopni spravit tragediu z obcasneho zamknutia, ked obchadzaju zatvorene auto. A ani som to nechcel zvrhnut na to, ze aj mne islo hlavne o cenu, ako si mozno myslis. Zas to nie je Dacia 😄. Hladat dobry pomer cena/hodnota je ine ako pozerat hlavne na cenu.
A dufam, ze si nechcel naznacit, ze Kamiq je lepsi ako Kadjar 😉. Ked uz tak by sa dal porovnat Karoq, ktory nie je zlym autom, ale ako si spravne napisal, bol by vyrazne drahsi v rovnakej vybave. Navyse nie som presvedceny o tom, ze drahsi rovnako vybaveny Karoq s porovnatelnym motorom by bol naozaj objektivne celkovo lepsi, aj keby sme si odmysleli cenovky. Ale neodsudzujem nikoho kto si radsej priplati. Len som chcel naznacit, ze nie je spravne odsudzovat Renaulty, lebo nevyrabaju zle auta. Ved aj tu su ludia schopni spravit tragediu z obcasneho zamknutia, ked obchadzaju zatvorene auto. A ani som to nechcel zvrhnut na to, ze aj mne islo hlavne o cenu, ako si mozno myslis. Zas to nie je Dacia 😄. Hladat dobry pomer cena/hodnota je ine ako pozerat hlavne na cenu.
Suhlasim. Tiez sa hlasim k tej skupine, ktora s Renaultami nema problem. Ja osobne som mal 4 roky Megane GT a musim povedat, ze som mal pozitivne skusenosti. A funkcnost handsfree karty bola ovela lepsia ako na inych autach. To ze sa auto zamkne, ked ho obchadzam ma netrapi - ved ked idem z druhej strany dnu tak sa aj tak samo otvori. Dolezitejsie je, ze ked odchadzam, tak nemusim hladkat nejake klucky alebo nedajboze ist od kufra k prednej klucke...
Este k tym Renaultom: v rodine sme mali 4 vozidla tejto znacky a neboli s nimi vyrazne problemy. Kazde auto ma svoje muchy a neda sa povedat, ze by ich Renaulty mali vyrazne viac.
Este k tym Renaultom: v rodine sme mali 4 vozidla tejto znacky a neboli s nimi vyrazne problemy. Kazde auto ma svoje muchy a neda sa povedat, ze by ich Renaulty mali vyrazne viac.
to čo píšeš XXC v živote nepochopí, lebo jeho vŕzga a ešte to rieši ďalšími na fejsbúku,ktorým tiež vŕzga. A to že iným nevŕzga a funguje bez problémov nie je možné, lebo o tom nepíšeme na fejsbúk. Mal som megane genaration, rok výroby by som musel hľadať v skenoch tp čo mám v archíve, ďalší bol megane hb 2017 (prvý rok výroby, závady boli strašné -vŕzgajúce zadné dvere, poriešil som sám za 15 minút, tyčky stabilizátora - menené bez komentárov ako záruka a akurát to padlo rovno spolu s druhou výmenou oleja a pri prvej výmene oleja mi prehrali sw automatu - problém som nemal, servis to spravil a len mi to oznámil). Tie autá majú svoje muchy (dal by sa z toho napísať elaborát), ale výraznú nespoľahlivosť alebo problémy v porovnaní s konkurenciou si fakt nevybavujem.
Popisovanou Reaulťáckou kartu mám u Captura2 a na obcházení zezadu jsem si zvykl. To ale neřeší situaci, kdy kolem auta chodíte s vapkou v mycím boxu. Tam je třeba nechat kartu uvnitř, naštěstí auto s kartou uvnitř se mi nikdy nezamklo. Hlavní výhoda systému je, že nikdy nezapomenu auto zamknout. Hlavní nevýhoda naopak je, že mě to občas štve, když třeba jen procházím kolem auta s kartou v kapse a zrcátka se odklopí a zase sklopí. Kdyby se alespoň zrcátka odklopily až po nastartování, jak to má třeba Audi.
Systém VW s virtuálním tlačítkem v klice je pro mne asi lepší, ale zase se mi párkrát stalo, že jsem zapomněl virtuální tlačítko použít a Oktávka zůstala odemčená.
Systém VW s virtuálním tlačítkem v klice je pro mne asi lepší, ale zase se mi párkrát stalo, že jsem zapomněl virtuální tlačítko použít a Oktávka zůstala odemčená.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Kdyby tohle byl opravdu záměr, zamykalo by se to jen při zvednuté kapotě.
Takže to vypadá spíše na chybu
Viem aj aky je to pocit, ked clovek ma s nejakou vecou problem, pripadne viac problemov a strati doveru v produkt alebo celu znacku, ale aj zo skusenosti viem, ze niekedy je to viac-menej len o smole, kombinacii roznych dalsich faktorov a nedokladnom rieseni problemu, ktore vedie k tomu ze clovek dokola zaziva stale rovnaky problem/y, co nikomu neprospieva... Nezda sa mi jednoducho, ze by v globale vacsina vodicov tvojho modelu renaultu musela startovat nadvakrat...
Renault ma bezklucovy system zvladnuty dosial najlepsie zo vsetkych co som mal tu cest doteraz.