Novinky
co preferuji třeba koloběžku nebo skejt?
To je asi reklama pro lidi z Horní Dolní, kteří si bez auta ani nenakoupí a nedostanou se k lékaři... 😒
O nezmyselnosti tohto sa ani nemá zmysel baviť. Ale napadlo mi, že automobilky by si z toho mohli robiť srandu, niečo v štýle: Cayman GT4 preháňajúci sa po okreskách a na konci: alebo môžete ísť peši. Prípadne Mercedes S Long so všetkými vymoženosťami a na konci: alternatívou je emhádéčková Karosa. 😒]
Tahle doba je uz pryc, doba kdy sis mohl delat srandu z "vaznych veci". Ted to udelas jednou, sesypou se na tebe tlupy samozvanych SJW a tve PR bude v tahu a 1) jeste se za to jako znacka budes omlouvat a 2) coby jednotlivec / zodpovedny za tuhle kampan si budes hledat novej job. 😒
co bude napříště povinnou součástí reklam na toaletní papír. Takhle končí každá civilizace, která dosáhne určitého stupně rozvoje.
Je nam uz moc dobre... tu pomoze len nejaky poriadny reset ... a on podla mna pride... planeta za nami stejne plakat nebude
A kdy zakáží hračky autíček ...
Už brzy, a dětem budeme moci koupit chodce, spolucestujícího a autobusíky, vláčky zase přijdou do módy.
Pozor, ale figurky cestujících budou vždy v balíčku všech 43 pohlaví, jinak by to byla diskrimace, plus samozřejmě budou jen černé, protože i v hračkách třeba kompenzovat staletí utlačování černochů
Dnes tady to výrazně vypadá na sjezd stand-up komiků té nejnižší kvality, které se smějí jen vlastním trapným vtipům.
Tak je fakt, že z toho, co píše Ron, spíše mrazí, protože nedávno nepředstavitelné se stává realitou. Ale jinak ti přece nic nebrání jít jinam za tou vyšší kvalitou. Uleví se tobě....i nám.
Vám?! Kolik vás je? Jeden?! Fakt že jdu do tvého konce, petře.. tvého konce… tobě i nám… konec fejku a lži.
Když máte koule, norniku, stavte se u mě, ozzy muže navigovat. Čekám nulo
Když máte koule, norniku, stavte se u mě, ozzy muže navigovat. Čekám nulo
A ty tady budeš psát něco o komicích.... 😒]
To už má lego
https😐/cnn.iprima.cz/…tq-figurky-25773
https😐/cnn.iprima.cz/…tq-figurky-25773
Z toho by člověk blil. Takže s Legem konec.
Já jsem to viděl úplně stejně. Ale lego je super stavebnice. Tak jsem se rozhodl, že prostě tuto sadu budu ignorovat. A když ji bude ignorovat dost lidí, tak ji sami stáhnou.
Bude to jako s cigárama, další fáze bude, že reklamu na auta zakážou napřed na F1 a za rok všude. A za dva roky bude muset mít každé auto na dveřích a na kapotě velikou nálepku s fotkou plic zasažených rakovinou a mrtvým ledním medvědem, s nápisem, že auto poškozuje život na planetě.
I top je možné. Ve Francii a zešílevší západní Evropě a USA.
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Nechápu kdo takovéhle šílenosti může navrhovat a schválit!!!
U nás bych to viděl na Piráty.... :no: :no:
U nás bych to viděl na Piráty.... :no: :no:
Propaganda jede, Pepík gééééébls by měl radost, jaké má zdatné nástupce.
Zelená ideologie je nový mor Evropy, který jí zdecimuje a přivede k největší občanské válce v historii světa a k enomomickému krachu. Naprostému.
Zelená ideologie je nový mor Evropy, který jí zdecimuje a přivede k největší občanské válce v historii světa a k enomomickému krachu. Naprostému.
...stejně jako monstrózní GLS obsazené jedním člověkem ploužící se centrem města
Jasně Joudo, to si lidi pořizují na courání do města, wole.
například Fordem tam, vlakem zpátky 😄
Ja to zazil jinak… Fordem tam a Renaultem zpatky :-!
Byl jsi moc daleko od nádraží? Musíš jezdit jen kolem kolejí. 😒]
Pri Renaultoch malo byt tiez povinne upozornenie na vrzganie a absenciu odhlucnenia. To povazujem dost velku chybu, lebo o cigaretach sa vseobecne vie, ze mozu skodit, ale pri Renaultoch tu bude aj tak polovica ludi presviedcat, ake su to dobre auta 😄
Vzhledem k množícím se zprávám o autech s autonomním řízením (a samozřejmě poháněných elektřinou) je to docela očekávaný krok.
Cca 3-4 x ročně je také zpráva o léků na rakovinu. Mnohokrát už byl vyvinut lék na AIDS během minulých 40 let. Tak je to i s těmi auty s autonomním řízením. Zpráv je hodně, ale takové auto ještě zatím nikde nejezdí. Vlastně ani použitelný elektromobil zatím nikde není. Ani Tesla to totiž není.
Jediny pouzitelny a dokonaly elektromobil uz jezdi davno… tramvaj
A metro nic? Dokonce trasa D bude autonomní.
Metro je jen tramvaj zakopaná v zemi a nebuď dikriminační, jsou tu i lidi z Brna a ti to nemají ! :-!
Ne tak docela. https😐/cs.m.wikipedia.org/…1vka_J%C3%ADrova
My v Brně fakt tramvaj nemáme 😒] 😒]
A proto na chodníku a na cedulich je napsáno "pozor tramvaj".
Už chápu tvé názory a domněnky, kdyz jsi ze zatáčky před Vídní 😒]
Ani nezvladate pojmenovat jednu věc 😒]
https😐/upload.wikimedia.org/…t%C4%9B_Brno.jpg
Už chápu tvé názory a domněnky, kdyz jsi ze zatáčky před Vídní 😒]
Ani nezvladate pojmenovat jednu věc 😒]
https😐/upload.wikimedia.org/…t%C4%9B_Brno.jpg
To si pleteš s podzemní dráhou.
První návrh na "metro"pro Prahu byla podzemni dráha, což byly opravdu tramvaje jezdící pod zemí. Nakonec se zvolilo na metro. Nevím jestli sis toho nevšiml, ale meteo nemá sběrač na střeše a chybí tam troleje. 😒]
https😐/cs.m.wikipedia.org/…ki/Metro_v_Praze
První návrh na "metro"pro Prahu byla podzemni dráha, což byly opravdu tramvaje jezdící pod zemí. Nakonec se zvolilo na metro. Nevím jestli sis toho nevšiml, ale meteo nemá sběrač na střeše a chybí tam troleje. 😒]
https😐/cs.m.wikipedia.org/…ki/Metro_v_Praze
To jsem ještě nikdy nezaznamenal, že by někdo slíbil konec rakoviny, AIDS nebo jiné virové nákazy. Pořád s tím jen bojujeme. Na Cov 19 podle statistik umřelo 5,44 milionů lidí za dva roky co se tenhle virus začal sledovat. Při automobilových nehodách umře ročně asi 1,35 milionu lidí. Podle mého názoru to vypadá, že se světové autority zaměřují (nově) na péči o blaho lidí v oblasti zdravotní více než na blaho materiální. I když ještě nebudou žádná dostupná elektroauta nebo EV s autonomním řízením bude "potřeba" zvykat lidi na zdravější způsob přepravy osob, což (dle mojeho názoru) kolo určitě je. Možná by bylo fajn (naopak) pro jednotlivce i zapřemýšlet nad tím, jestli je potřeba ještě chodit do práce, to je (dle mého názoru) taktéž zatěžující pro zdravotní stav :😉
to jsou výmysly chorých pokrokářských ideologií, ohánějící se životním prostředím, ale o to jim vůbec nejde, jde jim o moc! Bohužel, tupé mozky ve vedeních evropských států jim svým přehlížením pomalu ale jistě umetají cestu.
V reklame na mixer bude doporučení michat vareckou... Z teto spolecnosti se stava totalni odpad zvracene smýšlející...
No ale na krátké vzdálenosti je lepší jít pěšky určitě. Nebo ti přijde normální jezdit autem 200m na poštu a zpět, jak to vídám u nás?
presne tak, aj nejake jedlo, ked sa da zamiesat vareskou a vari sa sem tam, tak je zbytocne kupovat mixer. ale ludia nepochopia.
To máš sice pravdu (já si myslím, že po městě je lepší pohybovat se MHD nebo kolmo), ale proč by osvětu měly dělat automobilky v rámci reklamní kampaně. To je nesmysl. Stát akorát přenáší svoji agendu na soukromý sektor.
Amaterasu
To jsou trochu rozdílné problematiky. Reklama na cigarety je zakázaná úplně a nutriční hodnoty u potravin není nic proti ničemu. Je to jen informace. Navíc není povinnost uvádět v reklamě alternativu na propagovaný produkt. Tady nejvíc sedí Othellův teoretický příměr k vysavači a smetáku.
A toto nevadi, ze zakazali reklamu na cigarety? Ved nech ich reklamuju, ale nech tam aj napisu, ze su skodlive. Rovnako aj ine vyrobky pri nie celkom spravnom pouzivani. Pri baterkach nevadia vsade napisy, ze nevyhadzujte do kosa?
Spravne, taky jsem pro at reklamuji cigarety a jako upozorneni a alternativu muzou rikat, ze se daji kourit i panska prirozeni...
Jo je to nesmysl ten slogan do reklamy. S tím souhlasím. Ale jak víme už z jiných oblastí, stát své povinnosti prehazuje na soukromou sferu.
V Africe je běžné chodit 10 km pro vodu.
Takže navrhuji povolit jízdu autem až od 11 km...
Takže navrhuji povolit jízdu autem až od 11 km...
Záleží na konkrétní situaci. Běžně jezdím trasy 0,5 - 1km. Zrovna včera večer jsem šel pro laťku do OBI pěšky. Nemůžu říct, že by mi jízda autem 200m připadala obecně jako nenormální. Na malomestech taky nejsou intervaly MHD jako v Praze. V Jablonci n.n. to ještě trochu jde. Ale v mém rodném okresním městě je tuším dosud nejmenší interval 30 minut.
Miešaš dve nesúvisiace veci. Samozrejme že chodiť peši je zdravšie, aj ja mám pravidlo, že krátke trasy po meste/dedine idem vždy peši (alt. na bicykli či kolobežke) a rozum sa mi zastavuje nad susedmi, ktorí i pre cigarety do 150m vzdialeného obchodu naštartujú auto. ALE vnucovať to do reklamy na auto je úplne choré. Robiť reklamu na auto a povinne tam uvádzať presný opak v štýle "kúpte si naše auto, ale choďte radšej peši", veď to je úplne na hlavu.
Normální je, že si to každý rozhodne sám za sebe.
Ale predpokladam, ze mas mozek a umis ho nalezite pouzivat a netreba ti zduraznovat obecne jasný veci. A kdyz je treba zajet 200m pro 15pytlu cementu tak jedu autem nejsem blb abych s nima chodil pesky, ale dopis na poštu odnesu. Staci pouzivat to co mam na krku coz v dnesni dobe evidentne u vetsiny lidi, hlavne tech politických, nevidim
Jestli vozis na poštu 15 pytlů cementu, pak samozřejmě.
Nebo jsi nepochopil psaný text ? Nevidím tam tedy žádný text týkající se hobbymarketu nebo cementu.
Nebo jsi nepochopil psaný text ? Nevidím tam tedy žádný text týkající se hobbymarketu nebo cementu.
Kam až to musí zajít, aby si lidi uvědomili že takhle opravdu NE!!!????
Tohle už je opravdu šílené. A ještě horší je, že přijdou s ještě větší šíleností!!!
Skoro začínám doufat, aby Putin zazvonil na Pražským hradu... Protože EU nás jinak stáhne ke dnu... :-! :-!
Tohle už je opravdu šílené. A ještě horší je, že přijdou s ještě větší šíleností!!!
Skoro začínám doufat, aby Putin zazvonil na Pražským hradu... Protože EU nás jinak stáhne ke dnu... :-! :-!
Amaterasu
S Putinem jdi do ...
Vůbec netušíš o čem píšeš. :no:
Vůbec netušíš o čem píšeš. :no:
Kolik blaznu se vzdy vyroji s presvedcenim, ze nas Severni Asie dokaze a chce nejakym, jakymkoliv, spusobem spasit je hodne smutny pribeh.
Já s ním do... klidně půjdu.
Napsal jsem to záměrně i když vím že mi za to někteří "naloží". Jenže ať se to komu líbí nebo ne, Rusko je pro nás klíčový partner. Bez Ruska a bez jeho surovin jsme v háji. Tedy v EU :-!
Napsal jsem to záměrně i když vím že mi za to někteří "naloží". Jenže ať se to komu líbí nebo ne, Rusko je pro nás klíčový partner. Bez Ruska a bez jeho surovin jsme v háji. Tedy v EU :-!
Není pravda. Bez Ruska se EU obejde. Ale krátkodobě zaplatí za suroviny víc.
Neobejde. A až Německo vypne i zbylé 3 jaderné elektrárny za rok, tak ta závislost bude ještě vyšší.
Točil bych jen reklamy na přívěšek na klíče s logem automobilky, ve které se čistě náhodou objevi model od daně automobilky... Ale rozhodně by to nebyla reklama na auto 😒] 😒] :-!
Aneb když chce EU vy*ebávat s námi, je nejvyšší čas začít vy*ebávat s EU :-! :-!
Aneb když chce EU vy*ebávat s námi, je nejvyšší čas začít vy*ebávat s EU :-! :-!
A jak dané téma souvisí s EU? Vždyť je to origo "nápad" Frantíků. EU dělá hromadu chyb a přešlapů, ale je otázkou, jestli národní vlády a parlamenty nedělají ještě větší, na tomto příkladu je vidět, že nejspíš b) je správně.
Souvisí to přesne tak, že EU řídí právě země jako Francie, Německo...
Ne, EU řídí předsedové vlád popř. prezidenti (třeba v případě Francie) a mezi vrcholnými summity ministři za příslušnou oblast (třeba tento schizofrenní nápad by v EU, pokud by tam přišel na stůl, mohl vetovat náš ministr životního prostředí). Za to, že si do vrcholných pozic volíme ***y jako je Babiš nebo Zeman, kteří něco jiného odsouhlasují v EU a něco jiného říkají doma, nemůže nikdo jiný než my sami.
Tohle rozhodnutí je úsměvné, až hloupé. Frantíci v tom hrají prim, asi si myslí, že udávají trend. Nakonec z nich vyleze vždy nějaká kravina. Ale co čekat od politických elit, odtržených od reality. Hlavně, že lidem cpou green deal a sami létají na klimatické konference soukromými tryskáči a na jednání jezdí spalovací 7er nebo S-klasse 😉
To by bylo, abychom ten lepší svět nevybudovali. 😉
A přijede v únoru? 😒]
Ať vím, co ti mám odpovědět :-!
No tvl.... 😒]
Těch šíleností už je tolik, že se stávají standardem. A to je ta nejhorší zpráva.