Novinky
Znáte úplné počátky výrobců superaut? Připomeňte si první díla Ferrari, Lamborghini, Pagani a jiných
5 komentářů
Za úplný počátek supersportů považuji například auto CITA, jehož celé jméno ve francouzštině si nedokážu zapamatovat.
Byl to on, kde v rukách francouzského hraběte poprvé překročil hranici rychlosti 100 km/hod!
Psal se rok 1899, takže ano, v té době to byl skutečný supersport!
A byl to ... elektromobil.
😄
Byl to on, kde v rukách francouzského hraběte poprvé překročil hranici rychlosti 100 km/hod!
Psal se rok 1899, takže ano, v té době to byl skutečný supersport!
A byl to ... elektromobil.
😄
Ferrari je klasika. Ja by som tam určite zaradil aj Mercedes Gullwing
v roku 1954 to bol nádherný začiatok super športových áut. Lambo prišlo až o 10 rokov neskôr.
v roku 1954 to bol nádherný začiatok super športových áut. Lambo prišlo až o 10 rokov neskôr.
V článku ale nejde o první supersport, ale o počátky výrobců, kteří supersporty vyrábí nebo vyráběli. (Jen naokraj.)
To je vlastne pravda.
Z tohoto pohledu ok.
Ja jsem si jen nemohl odpustit to drobne rypnuti do tech "baterkaru", co nazyvaji spalovaci auta dinosaury.
Elektrika je starsi. Docela vyznamne.
A nejvetsi legrace je, ze hranici 200 km/hod prekonalo auto s parnim pohonem!
A teprve 300 uz vyhrale benzinove.
Takze pokud jedeme druhe kolo, tak se baterkama nezdrzujme, a pojdme na parni stroje.
Z tohoto pohledu ok.
Ja jsem si jen nemohl odpustit to drobne rypnuti do tech "baterkaru", co nazyvaji spalovaci auta dinosaury.
Elektrika je starsi. Docela vyznamne.
A nejvetsi legrace je, ze hranici 200 km/hod prekonalo auto s parnim pohonem!
A teprve 300 uz vyhrale benzinove.
Takze pokud jedeme druhe kolo, tak se baterkama nezdrzujme, a pojdme na parni stroje.
Téma, které mám rád.