Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Modernizovaný Citroën C5 Aircross nabízí reprezentativnější vzhled a více komfortu

11 komentářů

rohYpnol
Motor a pohon je opět tím posledním co se bude řešit??? Nebo Citroën už nemá ani kule tohle pustit do světa??
ericn
To neřeš, citroen bude přece sázet už jen na elektro a všichni mu utrhají ruce. Navíc je to ten typ auta nenadchne, neurazí…
rohYpnol
Já bych spíš řekl, že PSA vyměnil výrobu za kterou jim zákazníci utrhnout ruce za výrobu za kterou jim zákazníci utrhne hlavu nebo koule. Nebo obojí :-!
ericn
No a když to nepůjde, natáhnou ruku a Francouzka vláda bude klopit. Propouštění znamená demonstrace 😉
Arese
😒] 😒] 😒] :yes:
3_diamanty
Trefne :yes:

Ale inak tento facelift sa vazne podaril... vyzera to dostojnejsie ako doterajsi kusok
xxc
teraz znova budu zavadzat jednodielne svetlomety 😄
Ernesto01
Co ze to je ten reprezentativni vzhled ? Jako ze kdyz s tim nekam prijedu, tak jsem vic clovek ? Nikdy jsem ten pojem nechapal. Lidi, co si mysli, ze je auto reprezentuje, jsou vetsinou mimoni s napisem "Arval operativni leasing" na SPZtce a podobna individua.
Tom Pro
Reprezentativni rika urcite novinarsky podklad pro uverejneni. Novinar to jen prelouska z press kitu. Musis cist mezi radky a sam se podivat na auto a zhodnotit. Dlabej na to co se pise. Hodne se toho napovida a sracek je tak 70 procent. Tech 30 procent co zbyva jsou stejnak ale nepodstatny pro zivot. Reprezentativni ale v podstate chapej, jako ze tvoje prezdivka Ernesto zaousobi vic, nez Alfons Čepička
Já Prvni_1
Ty C5, dokud to byly sedany.

😒
rohYpnol
Ano. Smutné toto. Přitom Citroën byl neuvěřitelný pojem.