Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Daewoo Chairman 2,2

17 komentářů

VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
moan78
Aj cely test je leganza. Chairman sa robil s 3.2 V6. Predpokladam, ze redaktor, ktory to sem kopiroval, je tak mlady, ze ked pocuje znacku daewo, ide na heureku pozriet mikrovlnky😊.Mne to dojde skor usmevne, nez hanba. Predsa len nejde o nejaky ikonicky model.
wakantanka
Ešte aj na fotke kufra jasne píše Leganza. Nehovoriac o tom, že sa tie modely ani nepodobajú. Toto je výsmech čitateľom a ak to vydal SM aj v tlačenej forme, tak poteš koště 😊
Ozzman
https😐/auta5p.eu/katalog/daewo👋chairman_01a.jpg
http😐/img.auto.cz/…pbWc/4025885.jpg?…

Docela podobají hele 😁
wakantanka
No čo ja viem? Podobné predné a zadné svetlá. Inak tie autá podľa mňa nemajú ani vizuálne nič spoločné.
moan78
Podla mna sa to pomotalo, ked to kopiroval sem. Stane sa. Ale mohol by sa vynadrit 😊
JFK
Nesmysl, v tehle generaci byl základ čtyřválec 2,3 M102, pak byly 2,8, 3,2 a 3,6, ale to byl řadovej šestiválec M104, žádný V6 tam nikdy nebylo. Když už teda školíte zmateného autora z nadpisu 😉
moan78
:yes: Dakujem za korekciu
3_diamanty
Test leganza.... auta pritom uplne odlisne a v roznych segmentoch... kde sa stala chyba?
Matepet
Amatéři, co jiného na to říct...
traveldrive
Čo dodať? Absolútny amatérizmus je zrejmý z mnohých doterajších článkov a prácu tunajších redaktorov som zostra kritizoval už neraz. Toto je len čerešnička na torte. Títo páni redaktori si za svoju "prácu" nezaslúžia ani dobré slovo. V každej normálnej firme by s nimi vyrazili dvere, a s pánom šéfredaktorom asi tiež.
JFK
Hele pane Jánošíku a nechceš to tu vzít místo toho šéfredaktora, když je zodpovědný za tak fatální chybu záměny názvu dvou korejských veteránů v nadpisu a dát to do richtigu?

To není vzorný skromný a pracovitý vesničan Martin Vaculík. Ale určitě si akorát užívá s autorem článku prodloužený víkend v podobě orgií s krásnýma kolegyněma z vydavatelství z redakcí ženských časopisů a bulváru ve špindlu v apartmánech Daniela Křetínského. Které tam navíc odvezl testovacím géčkem AMG, se kterým flexí u baru na Svatým Petru před Igorem Rattajem, sjetej tam předvádí autoskijöring a tady na to úplně kašle. To se pak nedivím, že se rozčiluješ, to je fakt děsný co si to v té redakci dovolují. To by u vás neprošlo taková zahálka a nestoudnost! 😁 😁
TT
Za čo je podľa tvojho úsudku šéf zodpovedný, keď nie za prácu svojich ľudí?
Asi nemôže za tento konkrétny článok, ale v súhrne je zodpovedný za všetky chyby a nezmysly v článkoch, za hrubé a neupravené preklady ako cez google, a tak ďalej. Ty podľa všetkého niekde šéfuješ a nemáš žiadnu zodpovednosť, pravda?
JFK
No vždyť píšu, jsem tím pohoršen. Necheš panu Jánošíkovi dělat zástupce šéfredaktora, když to tu je tak odflaknuté? 😊

Ale k Tvému dotazu, pokud to budu brát stejným metrem jako vy, zajímalo by mě, proč sem tedy chodíte, když se vám tu nelíbí a ještě to tu kritizujete, prosím bez urážky, cizí řečí? Vy jste tu akcionáři, něco si tu platíte? Jednou jsem se nedobrovolně účastnil podobné diskuse na poradě ve společnosti se sídlem v Praze, kde jeden zaměstnanec, vaš krajan, vaší řečí někoho kritizoval a pak dostal ťafku od jeho kolegy francouze, co se naučil česky, že mu vůbec nerozumí a proč se v české společnosti baví slovensky, když pro něj ta čeština byla daleko těžší a přesto s ní mluví...

Já si vůbec neumím představit, že bych šel na třeba autobild.de a tam měl tu drzost ve svojí řeči kritizovat práci autorů, ani si hrát na soudce a rovnou vyhazovat cizí lidi z práce, protože sem tam udelají takovouhle nějakou podobnou chybu? Nepříjde mi to tu nijak tendenční jako samozvaní odborníci a sektáři z redakce autíčkář nebo autoforum, kde si tu kritiku za jejich amaterismus třeba zaslouží.
Trochu víc nadhledu, nejedná se tu snad o důležitou instituci aby se tu až tak moc vyvádělo, jsou to jenom lidi :-!
TT
Chodíme sem kvôli fajn ľuďom v diskusiách. Nemaj strach, ty medzi nich nepatríš.
JFK
Mezi tyhle "fajn" lidi pro někoho jako ty, kdo si nevidí do vlastních úst, teda patřit rozhodně nechci, to si buď jistej

Vidím, že mnou nastavené zrcadlo zabralo, což byl účel :😉
Stejsn
Ten titulek je na něčem, co sí říká "auto.cz", tak neuvěřitelný trapas, že by si za něj celá redakce včetně šéfredaktora měla navzájem nafackovat. :no: :no: :no: