Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Emel
No... musím říct, že z téhle galerie mám o dost lepší pocit, než z těch minulých fotek... takhle by to asi šlo, ani to nemá žádnou crossover pachuť.
Avantime
Zase to dizajnéri podcenili s kolesami. Neviem, či som sám, ale teda dosť sa tam podľa mňa strácajú a to určite nie sú práve najmenšie. Škoda, lebo predná aj zadná časť vyzerajú dobre, ale z profilu... ;-\
Mne príde trochu zvláštne uplatnenie aerodynamických prvkov - na jednej strane zapustené kľučky, ale na druhej vystrčená "plutva" na streche a čelo s negatívnym sklonom s členitou, a z veľkej časti pravdepodobne zaslepenou obrovskou mrežou... Negujú sa vzájomne.
Ešte by to chcelo interiér.
Ešte by to chcelo interiér.
A jakou by sis predstavoval aerodynamictejsi antenu než sharkfin, když ji pro funkce infoitainmentu proste mit musis? Negativni sklon nehraje roli, zalezi na sposute dalsich vlivu, jako napriklad aircurtains, cw kryty podvozku atd. Je vidět, ze principy aerodynamiky a vypocty jsi zcela nepoliben.
Arese
To vůbec nevypadá zle! 😊 S ,2.0 čtyřválcem Ecoboost a 6st. manuálem by si to své zákazníky určitě našlo i v Evropě. Jen by bylo třeba do zádě implementovat 5. dveře. :yes:
Pokud to bude jezdit alespon jako MK5 a nebo lip, pak 2.0 (lepe 2.3) ecoboost by byla idealni volba, ale proboha proc s manulem ? Hezky ty nove Fordi HDM , s manulem je to naprosto zbytecne auto v takove motorizaci. Preci nechces v sedanu stredni tridy lovit kvalty, okna mas taky na elektriku, rohle neni sportovni auto.
Proč by proboha měa mít manuál jen "sportovní auta"?! 😒]
Sportovni ne, ale u SUV a aut D segmentu mimo nejakejch sportovne strizenejch sedanu mi to prijde, jako kdyz nemam na el. Okna a mam tam svihadla. Jasne, ze bych s tim umel zit, nejsem sam z tech, co by si extra mohli vyskakovat a volbu penezenky chapu moc dobre, ale porad to nebude ono. O Vikendu jsem jel s SUV s manualem a turomotorem, presna prevodovka a tocivy motor, na tento segment i tuhy a vyborny podvozek…Stejne v te krabici to proste neni ridicska nirvana….sorry.
Presne tak. Aspon to nazýváš přesnými jmény. Jde to, člověk to zkousne, ale není to pravé co clovke od takového auta očekává. Je to prostě jak s těmi okny v elektrice, nebo dálkovým ovládáním zamykání. Taky se bez toho dá žít, ale je to otrava.
Proč ne? Automat mi žádnou přidanou hodnotu nepřináší.
Chapu to u Fokuse, ale u loďi, ktera je urcena na dlouhe cesty ? Mimo volby penezenky - nebo u ojetiny spolehlivosti mne nenapada proc zrovna Mondeo bych chtel kupovat s manualem
Sorry ale je to přesně obráceně - když už automat, tak nejlépe se uplatní u nějakého malého auta do města. 😄
Ty jsi fakt takovej masochista ? Proč asi takové Sklasse vůbec s manuálem už řadu let nekoupíš ? A co jsou auta střední třídy ? Mají naprosto shodné zaměření, jen jsou v hierarchii níže - na dlouhé trasy převést pohodlnně posádku...
Kdyz nekvedlas, nevyslapujes spojku, rozjezdy s pořádným prokluzem spojky, nic komfortnejsiho přece neexistuje.a od toho je D segment, dlouhej sedan/kombík, kterej je na okreskach obratnej skoro jako uzovka v zimě a stejně tak ochotně chce zatočit a na dalnici ti stačí zařadit 6 a jedeš ne? 😒]
A to startování klikou, to už je přehnané, ale okna klikou je dobré přirovnání.
A to startování klikou, to už je přehnané, ale okna klikou je dobré přirovnání.
Takze vlastně říkáš, že i u malých aut ma automat význam. Tam se nekupuje, protoze u tech malých aut až po C segment řeší zákazník cenu na prvním místě. Proto je tma stále manual. Pro ty vyssi už není cena tolik relevantní a proto už od C segmentu nahoru manual mizí. Není o něj zájem, nic nepřináší v normálních třídách a v autech pro zábavu zůstává.
No vidis, ja bych si treba zrovna mensiho Fokuse 5dv s nejakym ecoboostem vybral vyhradne v manualu, protoze to je ten typ auta, kde si to jeste muzes trochu uzit, viz ten 92kw litr ST line, co jsme zkouseli…
Naopak naftovej kombik jedine s HDM 😉
Naopak naftovej kombik jedine s HDM 😉
Jo to vidím na každých semaforech, jak automat žádnou přidanou hodnotu nemá, ani proti tvorbe kolon apod.
Já bych si zde dovolil vyvrátit mýtus Hamuny, protože ten tvrdil, že tě zdržuje každý, kdo nemá hybrid/EV. Ale tyhle rozjezdy se násobně zrychlí i s obyčejnym automatem. Dříve jsem po Praze moc s autem s automatem nejezdil (přeci nebudu dieslem trávit lidi kolem ve městě 😁), rok, co už nemáme jiné, než AT auta to tak činím a na semaforu opravdu jedu skoro nejrychleji bez jakékoliv snahy a musím dávat spíše nohu z plynu a to i přesto, že to auto má archaicky měnič.
Je to z podstaty věci, že nemusíš na nic čekat a prostě jen šlápneš na plyn, kde je připravena jednička k jízdě a tlačí tě to dopředu. Rozhodně tu netvrdím, že je to stejně rychlé, jako eCVT, ale pořád je to rychlejší, než většina řidičů s manuálem. Já i s manualem po Praze jezdil svižně a byl první, když jsem chtěl, protože lidi nezávodí, ale u toho automatu je to i částečně psychologický efekt, že ho musíš nohou zbrzdit, kdežto u manuálu prostě dáš méně plynu, přidržíš spojku a podobně, tak ti to tak nepříjde 😊
A teď z druhé stránky - opravdu, ale opravdu drtivá většina řidičů nechce vystřelit ze semaforu i já dost často jedu klídek, na spotřebu a je mi fuk, že mne nějakej Auris chce předjet 😁 Ať si jede... nebo musim vletět do křižovatky za nějakym Highlanderem a zkazit si průměr pod 9 na sto ! 😁
Tohle je však jen malej zlomek toho, proč do velkých aut je automat vhodnější - viz výše, je to prostě prvek komfortní výbavy, ale chápu, že Arese by rád i auto startoval klikou 😁
Je to z podstaty věci, že nemusíš na nic čekat a prostě jen šlápneš na plyn, kde je připravena jednička k jízdě a tlačí tě to dopředu. Rozhodně tu netvrdím, že je to stejně rychlé, jako eCVT, ale pořád je to rychlejší, než většina řidičů s manuálem. Já i s manualem po Praze jezdil svižně a byl první, když jsem chtěl, protože lidi nezávodí, ale u toho automatu je to i částečně psychologický efekt, že ho musíš nohou zbrzdit, kdežto u manuálu prostě dáš méně plynu, přidržíš spojku a podobně, tak ti to tak nepříjde 😊
A teď z druhé stránky - opravdu, ale opravdu drtivá většina řidičů nechce vystřelit ze semaforu i já dost často jedu klídek, na spotřebu a je mi fuk, že mne nějakej Auris chce předjet 😁 Ať si jede... nebo musim vletět do křižovatky za nějakym Highlanderem a zkazit si průměr pod 9 na sto ! 😁
Tohle je však jen malej zlomek toho, proč do velkých aut je automat vhodnější - viz výše, je to prostě prvek komfortní výbavy, ale chápu, že Arese by rád i auto startoval klikou 😁
Ano. Automat udělá 90%, hybrid pak jen když chceš být opravdu nejrychlejší, tak v 99% budeš i proti automatům a silnějším autům. Nejen kvůli prodlevě, nebo že ti hybrid dá výkon snadněji, ale i kvůli tomu, že skoro nikdo nechce trápit auto při rozjezdu, kdy to klasika úplně nemá ráda a hybridu to nevadí.
Do křižovatky jezdim na půl plynu nejčastěji abych zůstával v eco zóně, a přesto bývám nejrychlejší. Musím hlídat spotřebu ne? :-!
Do křižovatky jezdim na půl plynu nejčastěji abych zůstával v eco zóně, a přesto bývám nejrychlejší. Musím hlídat spotřebu ne? :-!
JFK
ale pro čínu asi ok. Tady je vidět rozdíl studie vs realita a taky nízká laťka všech, co velebí podobné čínsky tvary a považují za vhodný pro evropsky trh.
KANKUNEN
To je nápad, tam si všechno umí vyrobit sami a je tam snad 100 značek. A dobré je kašlat na Evropu, kde konkurence úplně mizí.
MS-sport
To auto vypadá velmi dobře....v Evropě by se určitě prodávalo a daleko líp než elektrovozíky......a i bez dotací. 😄 :yes:
fOE
po funuse forde, s krizkem po funuse! 😒]
PS: na teto serii fotek to uz vypada docela dobre. Ted jeste aby se podivalo i za nama, do evropy.
PS: na teto serii fotek to uz vypada docela dobre. Ted jeste aby se podivalo i za nama, do evropy.
Ringhofer
ukazuje americkou/evropskou verzi (pseudo-SUV). Je zajímavé, že tato "drobnost unikla autorovi článku i diskutujícím odborníkům. To je naznačení, že by to mohlo fungovat...
sumimoto
Ford má svoj štýl.
Jeho Mondeá boli celkom pekné ( až na nepodarené predné svetlá a palubovku u 4. generácie )
Aj 5. generácia Mondeo bola celkom pekná ( aj keď na kombíku trochu domrvili zadok ).
Mám Mondeo, ale tento odpad, ktorý vypadá ako nepodarený facelift KIA Optima
by som si v živote nekúpil.
Ford ide z blata do kaluže.
Ak si budem kupovať nové auto - Ford to už určite nebude.
Toto - ma definitívne znechutilo a odradilo od Forda.
Jeho Mondeá boli celkom pekné ( až na nepodarené predné svetlá a palubovku u 4. generácie )
Aj 5. generácia Mondeo bola celkom pekná ( aj keď na kombíku trochu domrvili zadok ).
Mám Mondeo, ale tento odpad, ktorý vypadá ako nepodarený facelift KIA Optima
by som si v živote nekúpil.
Ford ide z blata do kaluže.
Ak si budem kupovať nové auto - Ford to už určite nebude.
Toto - ma definitívne znechutilo a odradilo od Forda.
Docela by mne zajimalo, ktere auto by si videl jako relevantniho nastupce ? Tohle Mondeu si tu stejne nekoupis, ale co jineho ? Mainstreamova stredni trida vymira. Ja jsem v podobne situaci i kdyz zatim vyhledove, Moje Mondeo neni jeste na vymenu, ale taky to jednou prijde.
Mne na Mondeo vadí, že hrdavie ... a to dosť.
Už by som chcel niečo s lepšou ochranou plechov.
( keď vidím ako sú niektoré Octaie 1 zachované, až sa mi nechce veriť )
Možno Škodu (Superb, Kodiaq ) alebo Passat.
Tak sa mi vidí, že s nehrdavením sú na tom lepšie.
A motoricky a aj jazdnými vlastnosťami hádam nie sú ž tak odlišné.
Keďže si auto opravujem sám, na Mondeu som mal rád,
plno zahraničných, anglických, poľských videí ako si čo opraviť.
Verím, že "Škodováci" majú tiež kopu video návodov na opravy.
Možno aj Passaty - nemeckých videí bude určite veľa,
no ja som angličtinár, takže radšej videá v slovenčine alebo češtine.
Už by som chcel niečo s lepšou ochranou plechov.
( keď vidím ako sú niektoré Octaie 1 zachované, až sa mi nechce veriť )
Možno Škodu (Superb, Kodiaq ) alebo Passat.
Tak sa mi vidí, že s nehrdavením sú na tom lepšie.
A motoricky a aj jazdnými vlastnosťami hádam nie sú ž tak odlišné.
Keďže si auto opravujem sám, na Mondeu som mal rád,
plno zahraničných, anglických, poľských videí ako si čo opraviť.
Verím, že "Škodováci" majú tiež kopu video návodov na opravy.
Možno aj Passaty - nemeckých videí bude určite veľa,
no ja som angličtinár, takže radšej videá v slovenčine alebo češtine.
Jo ty hybridy by stačily. Nevypadá tak zle a myslím, že aspon jednoho kupce by tu nasel 😁
My se tady tomu smejeme, ale vzhledem k tomu, ze spoluoracuji s VW a vyvijeji spolecne modely, abychom se nedivali na novej Passat 😒] 😒]
Ne všichni berou auta jako kus hadru jak někde na diskuzi pod emimino byť nas evidentě ubyva.
Zajimave je, ze vy obhajci manualu nikdo nekupujete tyhle velky “kravy”, a už vůbec né naftová auta, kam ty automaty primárně cílí a nam tam ten manual nutite, mnohdy i pro turbodiesel 😁 V Golfu ma sve misto, Passat-Mondeu uz jen v cenach jiz od
Větší auta se s manualem koupit snad už nedají, myslím od vyšší střední nahoru (5er, A6, MB E - vše už i v základu s automatem), protože už to nejsou auta na nějaké užívání řazení a nebo jsou výkonem tam, kde by si s manualem byl pomalejší výrazněji, než rychlé automaty (třeba nějaké ty M, AMG či S verze). Takže to potvrzuje to, co říkám... sportovněji střižený lehký sedan ? Jo, proč ne... auto na komfort? Nikdo to nechce, ani ty by sis takové nekoupil a byť nesrovnávám Mondeo s vyšší střední, zaměření auta je stejné a proto manuál jen jako Entry level pro fleet, stejně jako u Passatu a jiných mainstreamových D segmentu. Trh rozhodl a doba, kdy střednětřídní sedan vážil do 1,5t a měl 4,5 metru na délku jsou bohužel pryč....
Megabychařina, ale jsem si jisty, že bych nedal ani korunu za krabici, hybrid či elektro a v ramci možnosti vybiral primarně tam kde se da pořidit manual. Tim nechci tvrdit, že nějakej kousek s automatem by nebyl přitomen, ale to jen diky tomu jaka je součastna situace na automobilovem trhu.
A nějake srovnani s ovladanim oken, světel, klimatizace apod. je vyloženě absurdni.
Psal si ,že budou stejna mimo převodovky - ano - protože zbytek auta bude stejný, bude to asi stejny rozdíl jako mít auta se šihadlama a s elektromotorkem, přičemž tu převodovku používáš násobně více.