Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové DS 4 přichází na český trh. Láká na francouzské know-how i na širokou nabídku motorů

13 komentářů

del42sa
První DS, který se mi opravdu líbí. A (prozatím) nevnucuje zákazníkovi elektroverze nebo benzínové hybridy jako jediný zdroj pohonu :yes:
Petr Turecek
...ale ten predek je prekombinovany. Ty led svetla mi tam prijdou tak nejak navic. Ale francouzi maji tenhle design pro design asi radi.
Roland Von Wagen
Souhlas. Navíc ty LED světla až po spodek nárazníku budou náchylné na poškození a přitom nemají žádnou smysluplnou funkci. Takhle se dobrý design nedělá.
Rezna
Designer na praktičnost nehledí, respektive ví o ní úplně prd a byl by schopný nakreslit auto bez kapoty, protože design je to hlavní!
Roland Von Wagen
Nás teda na škole učili, že design má být funkční. U automobilového designu bych do té funkčnosti počítal i odolnost. Ale Francouzi dávali vždy raději přednost výstřednosti za cenu horší funkčnosti.
Freddka
Taky si myslim, ze ten predek je neupraveny. Jako by designer nemel cas to tam cely uklidit.

Taky myslim, ze celkove pojeti interieru se neshoduje s exterierem, ikdyz uznavam, ze atmosfera je v podobnem duchu.

Ale krome predku je to esteticky celkem prijemne, dobre proporce, profil a nejlepsi je asi pohled zezadu :yes:
Tam je to totiz cele uhlazene, prirozene a pusobi velice dynamicky. Za zadek za me jednicka.
MS-sport
Auto je moc pěkný, materály i zpracování bude určitě kvalitní, ale ta cena je proste mimo....
hugino
S 1.6 turbo benzínom za 35 000 € je to dobrá ponuka.Mne osobne sa páči. :yes: Zase je u nás lacnejšie.1.6 Performance Line 181 k u vás 915 000 kč /37 500 €/ a u nás 33 500 €.No nekup to. :yes:
Allo
Jakto, že je ve zrychlení takový malý rozdíl? 8.0s vs 7.9
Když ten silnější motor má o 32Kw více? A krouťak také má vyšší o 50Nm?
Žeby to bylo uškrcené aby to nekonkurovalo nesmyslnému těžkému E-tence?
del42sa
automat s měničem ...
kaa
Krásný šperk s cenou za jedinečnost. :yes:
Dixik2
bude dostupný od března 2022.
Fauda
S velmi sebevědomou cenou. Ale trh ukáže. Každopádně hodně povedené auti