Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Rallye

Zpět na článek

Rallye Monte Carlo po 2. etapě: Loeb vyhrál čtyři zkoušky a vede

19 komentářů

petr petrumr
Kolik asi bude rekuperace v ampérech, těm asi nebudou svítit kotouče jak halogény.
webpaja
Představa, že v hybridních WRC nebudou piloti brzdy využívat naplno je úsměvná. :yes: 😉
KANKUNEN
Petromrd má asi představu, že wrc brzdí ze 100 na 0 jako jede starý Prius z 0 na 100. Taky má 136 koní. Tolik má elektromotor ve WRC .
petr petrumr
Ty si myslíš, že to má 1.5 ze starýho priuse? nebo co se ti honí v hlavě? Ty si myslíš, že oni při brždění nebudou rekuperovat a budou jen nabíjet mimo rychlostky? Já jsem se ptal kolik umí poslat A do baterie při rekuperaci.
Brmbalik
Rekl bych, ze vetsinu casu stoji na plynu nez na brzde, takze bych to na nejaky velky cisla nevidel, ale kdo vi, treba se pletu
webpaja
Meleš nesmysly. Psal jsi, že se jim kvůli rekuperaci již nebudou žhavit kotouče. To je hloupost. Na asfaltových soutěžích budou samozřejmě "hořet".
petr petrumr
Svítit jsem psal.
KANKUNEN
Měl by ses smířit s tím, že ti mozek nebere naprosto triviální fakta. Zkusím to tedy úplně po lopatě. Ta rekuperace pomůže brzdám asi tak jako bys tlačil vlastní silou Tatru z bahna. Kapiš to? Jinak 100kW děleno napětí rovná se proud.
petr petrumr
ty nejsi technickýho vzdělání, ty jako myslíš, že brzda je on-off? a mezi tím nic není. Ty ani nevíš jak se v toyotě přepíná rekuperace- desky a ještě si pleteš výkon motoru s výkonem generátoru, tak tedy je to u tebe fakty špatný.Třeba mozek mně nebere teorii, ale praxi bere dobře.Máš vůbec hybridní toyotu a brzdil jsi někdy jsnou? Nebo si teoretický diskutér s diplomem? Jak to je u GR to neví nikdo, jen Kankunen má plány a teorii zná na 100%.
KANKUNEN
Přeplá desko, to už není ani k smíchu.
petr petrumr
tak jels tym hybridem nebo jak to zamluvíš?
KANKUNEN
To je něco, ty si vymyslíš pitomost a chceš zkoušet ostatní.
petr petrumr
jak zkoušet? Z techniky kteří to tady myslí vážně?
petr petrumr
jo a ještě abys ses netrápil, tak v toyotě nepřepínáš rekuperaci-desky. Ty neumíš nic odpovědět technickýho, ty jsi filozof, fialka hadr.
KANKUNEN
Já vím jakou má to přepínání kadenci.
webpaja
Bavíš se s někým, kdo by se kvůli permanentnímu množství alkoholu v krvi neměl k volantu nikdy přiblížit.
Teď to vidím tak na 2 promile 😉

On by tě přesvědčoval, že auta měla na kotoučích žárovky.
petr petrumr
led diody a stím alkoholem něco ventiluješ. Máš vůbec řidičák nebo jsi se ocitl v kruhu domácího násilí od alkoholika? Pozoruju tě už delší dobu, nahlas to, jiné východisko nevidím.
KANKUNEN
To je talent.
webpaja
Kluk jede výborně, přeju mu ať to zítra udrží!

Mimochodem, ti dva obstarožní žabožrouti zostudili celý zbytek rally světa brutálním způsobem. To není školení, ale potupa pro ostatní. :-!