Re: Řadový šestiválec se nachází za zadní nápravou ?
Představte si, že to byl opravdu jen překlep (způsobený tím, že jsem byl myšlenkami trochu dál v textu), který mi pak při kontrole utekl. Samozřejmě hloupý a mrzí mě. Nic víc v tom nehledejte. :-)
Re: Řadový šestiválec se nachází za zadní nápravou ?
BMW byla celoživotně "moje značka". Měl jsem jich několik.... :-) už můj děda měl BMW. Dovezl si ho tehdy z Rakouska v roce 1969.....zkoušel jsem i přímou konkurenci tedy Mercedes a Audi, ale tyhle značky mně nikdy nesedly tak jako BMW. :-!:yes:
Milion v priplatcich uz je docela extrem, ale tady jsou hezky videt a celkove to krasne ladi (teda az na ty galvanicke tlacitka, do toho cerno karameloveho interieru by se vic hodila keramika. Kazdopadne ale vyber interieru chvalim :-[] https://i.imgflip.com/62ghoy.jpg
Co je zajimave je, ze si autor testu posteskl nad prevodem rizeni. Auto s priplatky za 1,1mio a aktivni rizeni nezaskrtnuto. Celkove to ti, co konfiguruji predvadecky obchazi obloukem a nechapu proc (resp. jak to pak chtej prodat)?
Je tam obrovsky interval. Kdyz jsem se hral s konfigurakem tak ja to mel tak, ze zaklad s r6 motorem (30d) byl za 60k E, s Mpaketem 65,5k E a ma "minimalni vybava" byla za 72,5k E a byl bych happy. V podstate se dalo vejit do 12k E. Jenze pak clovek zacne zaklikavat a skutecne TOP (neznamena zaskrtnuto bezmyslenkovite, jen stylem penize nejsou problem) by byl u me konkretne za 95k E. Skoro 60% v priplatcich a ani se nezapotis :D , i kdyz 25-30% mi prijde takove nejrozumnejsi.
Vnitřek dobrý. Na můj vkus možná trošku moc načančaný, třeba tý stříbrný na volantu by nemuselo být tolik... ale jinak jo, dobrý.
Nic moc je ta barva. Respektive... barva by se možná dala, ale tak jako mi moc nesedí škodovácká RS modrá s černejma doplňkama, tak mi tady nesedí ta zelená + černá - ta barva je prostě moc tmavá na to, aby byla v kombinaci s černou. A když už teda černý ližiny a masku, tak by to pak chtělo jiný kola.
Pamatuju casy, kdy se ojeté auto v zelené barvě nedalo vůbec prodat…
Navíc tenhle odstín fakt evokuje tu fizlovskou pracovni zelenou… když pojedeš po dálnici všichni budou zběsile brzdit
Když byly u nás ty měřicí modré Oktávky, zatmavene okna, vždycky jsem ji dojel, na její úrovni pribrzdil, hodil oko jestli má vedle sebe kameru a zase frčel dál.
Kdybych měl takové civilní auto a zažíval bych to dvacetkrat za hodinu, asi by me to moc nebavilo:(
Ale třeba to ostatní řidici nedělají
Ak by si jazdil predpisovo, nemusíš sa báť policajných bavorákov a nakúkať im do áut ;-) (to len na margo tvojej kritiky rýchlej jazdy v súvislosti s Passerovým Chironom).
Když jsme měli v roce 2006 tmavě modrou Jettu, která měla chromovaný předek, jako policejní Passati R36, tak z dálky jsem takové vyklízení pruhu taky zažil..... kdyby věděli, že tam je jen 1.6MPI :D:D
Tady se neshodneme. Za me se cerne ledvinky hodi prave na tmave barvy, tmave zelena, nebo modra. Jenze to plati jen u aut s Angels Eyes, nebo jejich naznakem. Pak to z toho udela takove "spravne zle" BMW. Problem je to ale u 5er, ta uz AE nema ani naznakem a kdyz das na tmavou barvu tmave ledvinky dostanes genericky podpis. Ja v tom BMW pak proste nepoznam.
Takze na 5er podle me tmave ledvinky jen na svetle barvy, tam kde clovek ma kontrast a pozna masku = pozna auto. Na tmave musi byt chrom (a jeste dodam ze seda, ktera by byla idealni kompromis, je skoda ze se dava jen na M550i).
Jasne ze da, a me ani nijak zasadne nevadilo. Ja se jen pozastavuju nad tim, ze snad vsechno ostatni jsem mel moznost si osahat, vsechno ostatni se da v predvadeckach nebo na salone videt / zazit... az na AWS. To fakt jakoby prodavat ani nechteli.
Mne se ta zelená hodně líbí, připomíná mi tu zelenou, co dávaj na Alpiny, ale s nějakou stříbrnou či svěle šedou metalízou by ta černá kombinace byla asi hezčí
No, ale ten limit na přední okna je nižší, než na ty zadní? Čelní má mít propustnost 75 % a boční u řidiče 70 %, né méně, takže logicky nemohou být černé, jako vzadu a v kufru. Tak to mám na autě já, přední je jen 30 % a zadní je pak tmavá tak, že tam skoro není vidět, tam je zase limit, že třeba na 5. dveří musí prosvítat brzdové světlo, pokud tam je.
Mám to na GTčku zatmavené taky tak - není vidět dovnitř, zatímco pasažeři vidí ven v pohodě a nepotřebuješ roletky proti slunci. Za mě maximálně praktická věc. Že nejdou stejně zatmavit přední je věcí legislativy, s tím nic nenaděláš.
Tak jestli myslí Mig takové ty černé aftermarket fólie, co se lepila na auta kolem přelomu milénia, většinou ftuningu na olítané pekáče, tak to se mi taky nelíbí, ale tohle je trochu zkousnutelné, ale hlavně i praktické.
Stále si myslím, že na trhu není nic co by lépe kombinovalo sportovní vlastnosti, dynamiku, komfort, prostornost, celkovou praktičnost a ve výsledku i cenu (nemyslím testovaný kus), než 540i touring :yes:
Cena v praxi nemusí být takto vysoká. V mém okolí včetně mě jezdí kusy takřka o milion levnější. Teď tedy BMW podražilo, ale stále se bavíme o stovkách tisíc dolů i s důstojnými specifikacemi. Plus lokální slevy.
Nemluvě o tom, jak moc dolů se člověk dostane, když koupí lehce jetý auto / předváděčku. Ta cena opravdu není tak strašná, jak by se mohlo na první dobrou zdát.
Malý problémik je, že tie predvádzačky sú podobne načančané a nabité výbavou, ktorú by si inak nezaklikol. Ono potom tá zľava vyzerá zaujímavo, ale výsledná cena je aj tak vyššie, ako by mohla byť, ak by si špecifikoval striedmo a mal tiež zľavu. Lenže zase na nové auto do výroby takú zľavu zďaleka nedostaneš. Notabene nie dnes, keď sú 20 či 30% zľavy dávnou minulosťou a človek je rád, že vyhandluje 10% na auto do výroby.
Není to pravidlo, v Cartecu jsem pořizoval střídmě vybavenou 540i právě jako předváděčku. Jen je potřeba se s prodejcem trochu dopředu domluvit, co si má nechat dovézt na salon :D
Ptal jsem se dealera, podle čeho vybírají konfiguraci předváděček a berou podle toho, co se nejvíc prodává, zpravidla tedy firemní fleetové konfigurace a taky aby ztráta při následním prodeji byla co nejmenší. Takže tam vrznou kožený sesle, případně M paket, aby to nějak vypadalo, nějakej akční balíček a tím to většinou hasne. To není zrovna něco, co by si člověk rád naspecifikoval sám pro sebe.
Ja mám skúsenosti, že tie predvádzačky sú plné blbostí. Dôležité je - ako píšeš - aby to dobre vyzeralo pri prvej jazde, teda dávajú sa tie vizuálne veci, interiérové pakety plus samozrejme maximálny infotainment, ale to, čo už tak vidieť nie je a má vplyv na jazdu, na to sa kašle (viď AWS ako píše webpaja). Výsledkom sú práve drahé autá nabité vecami, ktoré by som nechcel ani zadarmo (napr. koža bez vetrania).
Teda darmo mi dajú výbavou nabité auto v cene 100t eur s 20% zľavou, teda za 80t, keď ja by som si našpecifikoval auto za 75t a aj s polovičnou 10% zľavou som niekde úplne inde.
Naviac ako píšu iní, už ani na tie predvádzačky nie sú také zľavy, lebo pri dlhých dodacích lehotách je okamžite dostupné auto lákavé a nie je dôvod ho moc zlacňovať.
To bývávalo, sleduju to hodně (mám objednáno a čekám, zda to vůbec vyrobí) a ty předváděčky jsou drahé skoro jako ceník, už jen proto, že máš auto tady a teď... Já mám (ze září) smluvně zaručenou ještě fakt luxusní slevu, ale to už se asi nikdy opakovat nebude...