Novinky
0
ja sem to necetl >😁 ale myslel sem staly pohon, co se tyce pripojitelneho tak se ke skeptikum pridavam taky 😜 ja sem zastance staleho pohonu, pripojitelny ma cenujen pro osobni auta typu octavie kde se to opravdu hodi kdyz jede clovek treba na dovolenou a u techto aut by byl imho staly pohon k nicemu, protoze treba ve meste by se nevyuzil kdezto u opravdovych offroadu nebo takovychto sportovnich aut si je 4x4 velkym prinosem.
Přejít do diskuze
No nevim, kdyby to byl full time 4x4 tak mas pravdu, ale jelikoz jde 'pouze' o pripojitelnou predni napravu tak se radeji pridam ke skeptikum.
myslim ze 4x4 by nebyl vubec spatn napad je fakt ze klasicky ameriky maji nahon na zadek ale myslim ze timhle se to o noce vylepsi. diky svym silnym motorum a nahonu na zadek ty auta strasne hrabou dostavaj se i vic do smyku, timhle si pomuzou k lepsi kontrole a ovladatelnosti vozidla, bude mit lepsi trakci a co hlavne vyuziji poradne vykon motoru :-! :yes:
Jestli Corvette bude mít v budoucnu náhon 4x4, tak to dozajista bude jen možná volba (podobně jako u Cadillacu CTS), nikoliv povinné. Ostatně v USA nemají "povinně" 4x4 ani pick-upy a SUV, natožpak jakékoliv silniční auto. 😉