Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Konkurence pro Ranger Raptor? VW zvažuje výrobu Amaroku R

Když se řekne sportovní pick-up, kde komu se pravděpodobně vybaví Ford Ranger Raptor, který ve svém světě nemá konkurenci. Zatím. Volkswagen totiž přemýšlí nad sportovním Amarokem.
Zpět na článek
Avatar - kruskar
4. 2. 2022 09:31
Mě ten vývoj v ranku pick upů
přijde naprosto ujetý. Pick up s rámovou konstrukcí, lhostejno jakého výrobce, začíná na ceně 1mio, nebo jen o málo méně. To může vykulit jen málo kdo. Na trhu je úplně prázdno v kategorii, kterou reprezentuje třeba Renault Oroch nebo Hyundai Santa Cruz, tedy menší auťáky, se samonosnou karoserií, ale při tom ještě pořád dost dobré na podnikání a přepravu menších nákladů. Jenže ty se tady neprodávají. Místo toho se vyvíjejí monstra, která spíš než na práci, jsou k léčení malých pindíků jejich majitelů.
Rozbalit vlákno
3
Avatar - curwasportiva
4. 2. 2022 16:30
Re: Mě ten vývoj v ranku pick upů
No ja ti nevim, kazdy vetsi kombik bez sedadel odveze vic nez Santa Cruz s tou mini korbou..Tyto trucky na ramu jsou vyvijeny primarne pro Sev. Americky trh, kde na milionu rozhodne nezacinaji. Ranger zacina na 600k…
Pokud by se Santa zacal dovazet do EU tak si pis ze by taky stal kolem milionu.
A ze Ranger je monstrozni? Ale prosimte, ty pindiku :-[]
Avatar - kruskar
5. 2. 2022 06:04
Re: Mě ten vývoj v ranku pick upů
Za kolik jsou Rangery v Americe mě fakt nezajímá, za kolik se prodávají u nás? Orocha a Cruze jsem zmínil právě proto, protože existuje skupina, která Ranger, Hilux, L200, Navaru nebo dokonce RAM nevyužije, proto jim stačí pidikorbička a nemusí to být úplně do terénu.
Těmi monstrózními jsem myslel něco jako RAM 1500 a větší. Příště lépe čti, pinďoure.
Avatar - curwasportiva
5. 2. 2022 07:58
Re: Mě ten vývoj v ranku pick upů
A s tema pindikama myslis US, nebo taky Evropu. Ano beru ze v Evrope si je vetsina lidi kupuje na paradu a realne je nevyuziji. V Sev. Americe je to presne naopak a neuzivaji se jen na praci. Lidi je maji jako prakticka, rodinna auta na tahani privesu, lodi, vozeni motorek, sneznych skutru, kol atd…
Avatar - MS-sport
4. 2. 2022 10:31
Tak něco se MUSÍ
pokusit udržovat ten jejich "udržitelnej vývoj" nebo-li plynule brzdit ten ekonomickej, ale řízenej, krach. Zároveň se i udržují kapacity a výrobní proces pro opětovné rozjetí normálního fungování až pomocí tohoto E-nesmyslu přivedou všechno ke krachu a zadarmo to získají. KDO?? To už nechám na vás.....ale ten zmetek Schwab to řekl jasně: " Šťastní můžete být pouze tehdy, když nebudete nic vlastnit!" :-!
Rozbalit vlákno
0
4. 2. 2022 16:48
Ford novinky
Ford novinky naleznete na jednom miste> http://www.fordauto.sk/
Rozbalit vlákno
0